Velkommen

Rigtig Kaffe Skolen

Indlæg

 • Kaffeproducerende lande: Kenya


  I kaffeverden er Kenya noget helt specielt - her findes nogle af de bedste kaffebønner, som er med til at sætte standarden globalt. Kenya er da også mange kaffeelskeres yndlings kaffeland, og nogle vil gå så langt som at sige, at bønner fra Kenya er verdens bedste. Verdens bedste eller ej - hvis bønnerne er fra Kenya er det overordet set et kvalitetstempel i sig selv.
  Kategori: Kaffeviden
 • Hvilken type rom foretrækker du? Flavour Map


  Rom er ikke blot rom, men en videnskab i sig selv, og det kan derfor være svært at finde frem til lige præcis den type, som man selv foretrækker. Med en kortlægning af rom ift smagen og graden af sødme, dybde og spiciness er det lettere at skabe et overblik over, hvor de mange forskellige rom ligger.
  Kategori: Rom
 • Kaffeproducerende lande: Brasilien


  Brasilien er verdens absolut største kaffeproducent, og har været det i mere end 150 år. Landet leverer ca 35% af verdens produktionen, hvoraf 80% består af arabicasorter. Kaffe fra Brasilien er kendt for sin lave syrlighed og sødmefulde smag med noter af bl.a. chokolade, nødder og karamel.
  Kategori: Kaffeviden
 • Prisvindende italiensk kaffe


  ItalCaffè er autentisk, italiensk kaffe - en serie bestående af 11 forskellige varianter, hvor to helt fantastiske kaffeblends har vundet guldmedaljer i konkurrencen "International Coffee Tasting". Vi præsenterer: ItalCaffès Excelso Bar og Elite Bar!
  Kategori: Kaffenyheder, Kaffebønner
 • Hvad er forskellen på semi, automatiske og fuldautomatiske espressomaskiner?


  Der er mange gode espressomaskiner på markedet i dag, og der findes et hav af løsninger og muligheder inden for verdenen af espresso, men hvad er forskellen på en semiautomatisk, en automatisk og en fuldautomatisk espressomaskine - og hvad skal du vælge?
  Kategori: Tips & guides
Tidligere indlæg »   


Rigtig Kaffe FacebookRigtig Kaffe YouTube KanalRigtig Kaffe Google+


Rigtig Kaffe Youtube kanal
Kaffeskolen