Spar 57%
Bialetti Venus Elegance 6 Kop. Espressokande Billigst på PriceRunner

Fra Bialetti

Bialetti Venus Elegance 6 Kop. Espressokande Stål

Leveringstid 1-2 hverdage


Andre varianter

299,95 DKK

699,95 DKK

Spar 400,00 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)


Bialetti Venus Elegance 6 kop. er en kunstnerisk og elegant espressokande, som kombinerer det smukke ydre med funktionalitet og kvalitet. Kanden findes i fire størrelser. 


Produktbeskrivelse

Bialetti Venus Elegance 6 kop. er en kunstnerisk og elegant espressokande, som kombinerer det smukke ydre med funktionalitet og kvalitet. Kanden findes i fire størrelser. 

Espressokanden er fremstillet af rustfrit stål - dette gælder både kanden og de indre dele. Kanden er udstyret med et ergonomisk varmebestandig håndtag, og en praktisk drypfri tud, så du kan sætte kanden direkte på bordet til serveringen.

Bialetti Venus Elegance er designet af Guido Bergna.

Takket være det rustfri ståldesign, kan Bialetti Venus Elegance espressokanden anvendes på alle komfurtyper inklusiv induktionskomfur. 

OBS! Husk altid at tjekke hvilken diameter kanden skal have, så den passer til netop dit komfur.

Bemærk: Undgå at efterlade vand i kanden efter brug, da det danner rust. 

OBS. Inden du tager induktionskanden i brug anbefales det, at du tester om den virker til din induktionskogeplade. Dette gøres blot ved at sætte kanden på kogepladen UDEN kaffe og vand i, og mærke om kanden bliver varmet. Test gerne dette på flere af dine kogefelter - kanderne virker ofte bedst på kogefelter, der passer i størrelsen.

Sådan bruger du en espressokande

 


Hæld vand i bunden
 
Indsæt filteret og fyld det med malet kaffe


Sæt toppen af espressokande på og skru den fast
 

Varm kanden på kogepladen indtil den øverste del er fyldt med kaffe. Servér med det samme.

 

Espressokande til induktion

Espressokanden virker til induktionskomfur. Du skal dog være opmærksom på, at kombinationen af dit induktionskomfur og kanden kan betyde, at kanden ikke vil tænde.

Undersøg om dit komfur, stiller specielle krav til diameteren på det, som sættes på komfuret. Hvis den gør, så se om espressokanden matcher dette. Tjek også om der er specielle krav til overflade for det magnetiske produkt der sættes på dit induktionskomfur. På nogle induktionskomfurer er der forskel på om de enkelte zoner kan tænde espressokanden.

Når du modtager kanden så pak den forsigtigt ud, og sæt den tom på komfuret, for at tjekke om espressokanden kan tænde på dit komfur. Hvis den tænder, så fjern den med det samme, således den ikke brænder af, fordi der ikke er vand i.

Antal kopper 6 kopper
Virker til induktion Ja
Farve Stål
Materiale Rustfrit stål
Diameter 10 cm
Bialetti
Bialetti
Bialetti er autentisk italiensk design og kvalitet samt den absolut førende producent indenfor espressokander til komfur, som vi kender og elsker fra Italien. Her finder du et stort udvalg af Bialettis fantastiske klassikere.

Se flere produkter fra Bialetti

0 anmeldelser af Bialetti Venus Elegance 6 Kop. Espressokande Stål

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

  • 5
    (0)
  • 4
    (0)
  • 3
    (0)
  • 2
    (0)
  • 1
    (0)

Skriv anmeldelse