Alessi Pulcina 6 Kop. Espressokande Sort Billigst på PriceRunner

Fra Alessi

Alessi Pulcina 6 Kop. Espressokande Sort

Leveringstid 1-2 hverdage


Andre varianter

825,00 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)


Alessi Pulcina espressokanden er en smuk og unik kande dedikeret til kaffeelskere verden over. Espressokanden har en kapacitet på 6 kopper svarende til ca 30 cl.


Produktbeskrivelse

Alessi Pulcina espressokanden er en smuk og unik kande dedikeret til kaffeelskere verden over. Espressokanden har en kapacitet på 6 kopper svarende til ca 30 cl.

Pulcina er resultatet af intens research og optimering af espressokandens form for at forbedre kaffenoplevelsen, og undgå en bitter og brændt eftersmag. Kandens v-formede hældetud minder om et kyllingenæb og er specifikt designet til at skære perfekt, når der hældes. Pulcina betyder kylling på italiensk, og lige netop hældetuden er grunden til, at kanden har fået sit navn.

Alessi Pulcina espresspkanden er designet af Michele De Lucchi i samarbejde med Illy kaffe og blev lanceret i 2015. Samarbejdet om at udvikle kanden har taget 15 år og resultatet er en unik og utroligt lækker espressokande!

Det sorte håndtag og lågets knob er udført i varmeresistent plastik, så du kan servere kaffen lige efter brygningen.

Espressokanden er udført i aluminium og kan anvendes på alle komfurtyper - dog ikke induktion. Hvis den benyttes på et gaskomfur må man forvente, at kanden bliver misfarvet, og dette dækkes ikke af reklamationsretten. Bør kun vaskes op i hånden, da aluminium ikke tåler opvaskemaskine!

Sådan bruger du en espressokande


Hæld vand i bunden
 
Indsæt filteret og fyld det med malet kaffe


Sæt toppen af espressokande på og skru den fast
 

Varm kanden på kogepladen indtil den øverste del er fyldt med kaffe. Servér med det samme.
Kapacitet 0,3 L
Antal kopper 6 kopper
Virker til induktion Nej
Farve Aluminium
Materiale Aluminium
Diameter 12,2 cm
Alessi
Alessi
Danmarks største udvalg af Alessi! Alessi er italiensk design, når det er allerbedst! Firmaet er grundlagt i 1921 af Giovanni Alessi, og startede som et lille værksted, der fokuserede på at producere service af messing, nikkel og sølv. I dag er firmaet drevet af 3. generation af Alessi-familien og der skabes stadig unikke designklassikere, som er kendt og elsket verden over.

Se flere produkter fra Alessi

0 anmeldelser af Alessi Pulcina 6 Kop. Espressokande Sort

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

  • 5
    (0)
  • 4
    (0)
  • 3
    (0)
  • 2
    (0)
  • 1
    (0)

Skriv anmeldelse