Velkommen

Rigtig Kaffe

  • Returret 14 dages fortrydelsesret
  • Sikkerhed Vi er godkendt af E-mærket
  • Gratis levering Ved køb over 699,-
  • Hurtig levering Direkte fra eget lager
  • Rådgivning og service Vi er autoriseret forhandler
  • Butik i Skanderborg Åbent hverdage kl. 10-17
  • Afsendelse fra eget lager
  • Læs mere om os »
Besøg vores butik

Kaffe

Der er 45 produkter. Se alle »
Speciality Coffee

Der er 87 produkter. Se alle »
Hele kaffebønner

Der er 30 produkter. Se alle »
Malet kaffe

Der er 62 produkter. Se alle »
Kaffepakker

Der er 25 produkter. Se alle »
Kaffe til erhverv

Kaffe af højeste kvalitet

Gå på opdagelse i vores fantastiske udvalg af kvalitetskaffe. Leder du efter kaffebønner eller formalet kaffe, vi har det hele.
Vi har nøje udvalgt de bedste kaffebønner, så du kan få en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Vi har også sammlet nogle gode pakkeløsninger, sådan at du, til en god pris, kan prøve de forskellige kaffe sorter. Eksemplvis den lille kaffepakke, hvor du har mulighed for at smage 5 forskellige kaffebønner, fra en sød og rund Segafredo Intermezzo kaffe, til de mere intensive Le Piantagioni kaffebønner.

Kaffe smager forskelligt

Kaffe smager på mange forskellige måder, alt efter om man laver det på en kaffebrygger, i en stempelkande eller måske på en lidt mere avanceret espressomaskine. Desuden afhænger det også af hvilken type af kaffebønner man bruger, formalingsgraden, gennemløbstiden osv. Naturligvis smager det anderledes, alt efter om det er brygget kaffe, instant kaffe eller espressokaffe. Alle os der drikker kaffe har mange forskellige grunde til, at vi drikker lige nøjagtig vores valgte kaffe, og hvorfor vi tilbereder lige nøjagtig på vores valgte måde, eller med vores valgte maskine.

Kaffe varianter

Kaffe kan købes i mange forskellige kvaliteter, desuden har hver kaffesort en temmelig bred vifte af forskellige varianter. Kaffekenderen vil f.eks. også hellere have friskmalet kaffebønner, uden en masse tilsætningsstoffer der synes unødvendige for en god kaffe af højeste kvalitet. Der findes god kaffe til alle kaffedrikker, men fællesnævneren for god kop kaffe af høj kvalitet er, at det er frisk kaffe, friskmalet kaffebønner og tilberedt under de bedste betingelser.

Kaffens oprindelse

Oprindeligt kommer kaffe fra Etiopien i Afrika, men de fleste kaffebønner dyrkes i Central- og Sydamerika. Dette skyldes at de bedste betingelser for kaffebønnen findes der. Et konstant varmt klima med høj luftfugtighed, er for eksempel det optimale forhold for Arabica kaffe, mens Robusta kaffe er en mere robust kaffe art og vokser både i Asien og Afrika.Rigtig Kaffe Youtube kanal
Kaffeskolen