Velkommen

Rigtig Kaffe Mixpakke 5kg Vis stor størrelse Til salg!

Rigtig Kaffe Mixpakke 5kg

Rigtig Kaffe Mixpakken indeholder hele den italienske serie. Serien består af fem meget forskellige og utroligt lækre kaffeblends - en hyldest til den italienske kaffetradition.

 

Pakken indeholder

 

Rigtig Kaffes italienske serie består af fem forskellige kaffeblends, der alle er en hyldest til Italien og den italienske kaffehistorie. Hver kaffeblend symboliserer et område i Italien og dets tradition for kaffesmag og ristning.

 

Du kan læse meget mere om de forskellige kaffetyper her.

Flere detaljer

599,95 DKK

1 169,75 DKK -569,80 DKK

 Stk.

A1880

Leveringstid: 1-2 hverdage

» Tilføj til min ønskeliste

andre produkter i samme kategori Se alle »
 • Lavazza Mixpakke 5kg

  Lavazza Mixpakke 5kg

  Lavazza mixpakken består af fem forskellige varianter fra Lavazzas anerkendte sortiment. Du får 5kg hele bønner, hvor du vil opleve smagen af klassiske italienske ristninger.

  View
 • Le Piantagioni Mixpakke 4 kg

  Le Piantagioni Mixpakke 4 kg

  Le Piantagioni pakken indeholder 4 forskellige, prestigefulde kaffeblends fra den legendariske Le Piantagioni serie.

  View
 • ItalCaffè Single Origin Mixpakke 5kg

  ItalCaffè Single Origin Mixpakke 5kg

  ItalCaffè Single Origin mixpakken består af fem forskellige kaffer, der er nøje udvalgt og dyrket i fem forskellige lande. Alle varianter består af 100% arabica.

  View
 • ItalCaffè Deluxe Mixpakke 4 kg

  ItalCaffè Deluxe Mixpakke 4 kg

  ItalCaffè Deluxe mixpakken består af fire varianter fra ItalCaffès spændende og store kaffesortiment - du fire eksklusive og prestigefulde kaffeblends med smag af Italien!

  View

Rigtig Kaffe Adrianna

En hyldest til den traditionelle mørke og dybe espresso, som serveres på Sicilien. Kaffen består af 60% vasket arabica og 40% robusta fra Columbia og Brasilien.

 

Rigtig Kaffe Teodora

En kaffeblend med en balanceret smag - en hyldest til den stolte napolitanske kaffetradition. Kaffen består af 60% vasket arabica og 40% robusta fra Columbia og Brasilien.

 

Rigtig Kaffe Fabiola

En utroligt fyldig og harmonisk kaffeblend - en hyldest til den toscanske kaffetradition og ristning. Kaffen består af 75% vasket arabica og 25% robusta fra Columbia, Kenya, Guatemala og Brasilien.

 

Rigtig Kaffe Fiorenza

En spændende og raffineret kaffe - en hyldest til kaffetraditionen i den norditalienske region Piemonte. Kaffen består af 100% arabica fra Columbia, Brasilien og Sumatra.

 

Rigtig Kaffe Dianora

En hyldest til den norditalienske region Lombardiet og er en high end kaffe bestående af 100% arabica fra Guatamala. • Vægt 5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke skrevet nogen anmeldelse af dette produkt. Du kan være den første der skriver en anmeldelse ved at udfylde formularen herunder.


Skriv en anmeldelse af Rigtig Kaffe Mixpakke 5kg:Rigtig Kaffe Youtube kanal
Kaffeskolen