Velkommen

Kimbo Mixpakke 6kg Vis stor størrelse Til salg!

Kimbo Mixpakke 6kg

Er du også vild med Kimbo? I denne pakke får du 6 kg hele bønner - pakken indeholder to fantastiske, intense kaffeblends, som er perfekt til en god espresso, kaffe eller mælkedrikke.

 

Pakken indeholder

6x500g Kimbo Aroma Intenso

6x500g Kimbo Espresso Napoletano

 

Du kan læse meget mere om de forskellige typer kaffe her.

Flere detaljer

649,95 DKK

1 679,40 DKK -1 029,45 DKK

 Stk.

A1893

Leveringstid: 1-2 hverdage

» Tilføj til min ønskeliste

andre produkter i samme kategori Se alle »
 • Lavazza Mixpakke 6kg

  Lavazza Mixpakke 6kg

  Lavazza Mixpakken indeholder 6 forskellige kaffeblends fra legendariske Lavazza - i alt 6kg hele bønner.

  View
 • Italiensk Mixpakke Medium 6kg

  Italiensk Mixpakke Medium 6kg

  Denne italienske mixpakke indeholder et univers af kaffe - prøv lækre og spændende italienske kaffeblends fra ItalCaffè, Kimbo, Segafredo og vores egen Rigtig Kaffe. Du får 10kg hele bønner fordelt på otte forskellige varianter.

  View
 • Lavazza Super Crema & Crema E Aroma 6kg

  Lavazza Super Crema & Crema E Aroma 6kg

  Lavazza Mixpakken består her af i alt 6 kg hele bønner fra Lavazzas fantastiske og alsidige sortiment - du får 2 populære kaffevarianter, som egner sig fantastisk til både espresso, kaffe og mælkedrikke.

  View

Pakken indeholder:

Kimbo Espresso Napoletano

Kimbo Espresso Napoletano er en blanding af 80% Arabica og 20% Robusta, som giver kaffen en intens og stærk smag med en langvarig, tæt crema og en vedvarende eftersmag.

 

Kimbo Aroma Intenso

Kimbo Aroma Intenso skiller sig ud for sin karakteristiske intensitet, krop og eftersmag. Smagen er krydret og ledsages af en tæt, vedvarende crema. Kaffens karakteristiske struktur og specielle body gør, at den er utroligt velegnet til mælkedrikke - cappuccino, latte macchiato m.fl. • Vægt 6 kg

Om Kimbo

Kimbo er en af de store italienske succeshistorier, og er grundlagt i 1963 af Rubino brødrene.

På højden af det spændende økonomiske boom i tresserne, tog kaffemarkedet fart, da det blev tilladt, at sælge kaffen i dåser. Siden da, har Kimbo fortsat deres vækst og er nu en af de største kaffeproducenter i Europa.

Kimbos mission er at sprede italiensk kvalitetskaffe over hele verden, og fortsat producere deres kaffeblends i Napoli, Italien - efter stolte napolitanske traditioner og med ægte italiensk autentisitet.


Kimbo
Vis alle produkter fra Kimbo

Anmeldelser

Der er endnu ikke skrevet nogen anmeldelse af dette produkt. Du kan være den første der skriver en anmeldelse ved at udfylde formularen herunder.


Skriv en anmeldelse af Kimbo Mixpakke 6kg:Rigtig Kaffe Youtube kanal
Kaffeskolen