Velkommen

Rigtig Kaffe Mixpakke 2,5kg Vis stor størrelse Til salg!

Rigtig Kaffe Mixpakke 2,5kg

Rigtig Kaffe Mixpakken indeholder hele den italienske serie. Serien består af fem meget forskellige og utroligt lækre kaffeblends - en hyldest til den italienske kaffetradition.

 

Pakken indeholder

1 x 500g Rigtig Kaffe Adrianna

1 x 500g Rigtig Kaffe Teodora

1 x 500g Rigtig Kaffe Fabiola

1 x 500g Rigtig Kaffe Fiorenza

1 x 500g Rigtig Kaffe Dianora

 

Rigtig Kaffes italienske serie består af fem forskellige kaffeblends, der alle er en hyldest til Italien og den italienske kaffehistorie. Hver kaffeblend symboliserer et område i Italien og dets tradition for kaffesmag og ristning.

 

Du kan læse meget mere om de forskellige kaffetyper her.

Flere detaljer

399,95 DKK

709,75 DKK -309,80 DKK

 Stk.

A1941

Leveringstid: 1-2 hverdage

» Tilføj til min ønskeliste

andre produkter i samme kategori Se alle »
 • Rigtig Kaffe Mixpakke 2kg

  Rigtig Kaffe Mixpakke 2kg

  Rigtig Kaffe mixpakke består af 2kg hele bønner fordelt på fire spændende og eksklusive kaffeblends, som er perfekte til espresso og latte!

  View
 • Arcaffe Luksus Mixpakke 2,5kg

  Arcaffe Luksus Mixpakke 2,5kg

  Arcaffe Luksus mixpakken består af 5 forskellige speciality kaffeblends fra det legendariske Arcaffe-risteri.

  View
 • Arcaffe Mixpakke 4x250g

  Arcaffe Mixpakke 4x250g

  Arcaffe mixpakken består af fire forskellige kaffeblends i små 250g poser, som giver dig mulighed for at smage autentiske, italienske kaffer fra risteriet i Livorno.

  View

Rigtig Kaffe Adrianna

En hyldest til den traditionelle mørke og dybe espresso, som serveres på Sicilien. Kaffen består af 60% vasket arabica og 40% robusta fra Columbia og Brasilien.

 

Rigtig Kaffe Teodora

En kaffeblend med en balanceret smag - en hyldest til den stolte napolitanske kaffetradition. Kaffen består af 60% vasket arabica og 40% robusta fra Columbia og Brasilien.

 

Rigtig Kaffe Fabiola

En utroligt fyldig og harmonisk kaffeblend - en hyldest til den toscanske kaffetradition og ristning. Kaffen består af 75% vasket arabica og 25% robusta fra Columbia, Kenya, Guatemala og Brasilien.

 

Rigtig Kaffe Fiorenza

En spændende og raffineret kaffe - en hyldest til kaffetraditionen i den norditalienske region Piemonte. Kaffen består af 100% arabica fra Columbia, Brasilien og Sumatra.

 

Rigtig Kaffe Dianora

En hyldest til den norditalienske region Lombardiet og er en high end kaffe bestående af 100% arabica fra Guatamala. • Vægt 2,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke skrevet nogen anmeldelse af dette produkt. Du kan være den første der skriver en anmeldelse ved at udfylde formularen herunder.


Skriv en anmeldelse af Rigtig Kaffe Mixpakke 2,5kg:


Rigtig Kaffe Youtube kanal
Kaffeskolen