Velkommen

Eva Solo To Go Krus 0,35L Nordic Rose Vis stor størrelse

Eva Solo To Go Krus 0,35L Nordic Rose

Eva Solo To Go kruset er et praktisk og elegant krus til dig, der tager kaffen med på farten - i bussen, bilen eller lignende.

 

Kruset har en kapacitet på 0,35 liter, er udført i dobbeltvægget rustfrit stål og udstyret med et funktionelt låg med klikfunktion, som gør det let at betjene med en hånd. Den praktiske bærestrop gør det let at tage kruset med.

 

Takket være de dobbelte vægge holder Eva Solo to go kruset perfekt på varmen eller kulden - fyld det med kaffe, te eller kolde drikke.

 

Eva Solo To Go termokruset er designet i 2015 af den danske designduo Tools, som står bag en lang række Eva Solo produkter bl.a. de drypfri kander, termokander, karafler mm.

To Go kruset har vundet to designpriser i Tyskland bl.a. IF design award i 2015.

Flere detaljer

249,95 DKK

 Stk.

38-567469

Leveringstid: 1-2 hverdage

» Tilføj til min ønskeliste

andre produkter i samme kategori Se alle »
 • Bodum Rejsekrus 0,35L - Krom/Sort

  Bodum Rejsekrus 0,35L - Krom/Sort

  Bodum Rejsekrus har en kapacitet på 0,35 liter og er perfekt til dig, der er på farten - tag din yndlingsdrik med i bilen, bussen eller til træning.

  View
 • Bodum Rejsekrus 0,35L - Krom/Hvid

  Bodum Rejsekrus 0,35L - Krom/Hvid

  Bodum Rejsekrus har en kapacitet på 0,35 liter og er perfekt til dig, der er på farten - tag din yndlingsdrik med i bilen, bussen eller til træning.

  View
 • Bodum Rejsekrus 0,35L - Krom/Rød

  Bodum Rejsekrus 0,35L - Krom/Rød

  Bodum Rejsekrus har en kapacitet på 0,35 liter og er perfekt til dig, der er på farten - tag din yndlingsdrik med i bilen, bussen eller til træning.

  View
 • Bodum Travel Press 0,35L Stål/Sort

  Bodum Travel Press 0,35L Stål/Sort

  Bodum Travel Press er et smart rejsekrus, der kombinerer den klassiske stempelkande med et rejsekrus. Kruset har en kapacitet på 0,35L og har et sort silikonebånd, som sikrer et godt greb.

  View
 • Materiale Rustfrit stål, kunststof, silikone
 • Kop type To go
 • Kop størrelse 0,35 L
 • Farve Lyserød
 • Dimensioner 6,5 x 6,5 x 20 cm

Om Eva Solo

Eva Solo er en dansk familievirksomhed med mere end 100 år på bagen, som i dag ledes af 4. generation af stifteren.

I 1913 blev Eva Solo grundlagt og siden da har firmaet leveret eksklusivt, klassisk boligtilbehør og køkkengrej i lækkert dansk design. Udgangspunktet for Eva Solos produkter er kombinationen af æstetik, funktionalitet og kvalitet - en kombination, der giver redskaber, der er en nydelse at se på og at anvende.

I 1952 slog Eva-mærket igennem takket være en brød- og pålægsmaskine, der efterfølgende er blevet en sand designklassiker - den første af mange. Med mere end 200 internationale designpriser er Eva Solo blevet et prisvindende og anerkendt mærke, som forhandles over hele verden.

Eva Solo har fire grundlæggende værdier: passion, integritet, nytænkning og købmandsskab, som danner fundamentet og ambitionen i virksomheden. Produkterne skal udtrykke personlighed, have karakter og være nytænkende indenfor form, funktion og materiale.
Eva Solo arbejder tæt sammen med førende designere og kunsthåndværkere, og har bl.a. arbejdet med designduoen Tools gennem mere end 15 år. Et samarbejde, der har spillet en afgørende rolle for serien og som stadig er en stor del af Eva Solo.
I 70’erne designede danske Ole Palsby produkterne til Eva Trio serien, som den dag i dag, stadig skiller sig ud. Serien blev udviklet med filosofien om at udvikle den ultimative gryde- og pandeserie. Produkterne var banebrydende takket være den professionelle kvalitet, kombinationen af kobber, støbejern og aluminium og det markante formsprog.

Familievirksomheden er i dag ledet og ejet af Jan Engelbrecht, som er fjerde generation. Jans mor hedder Eva og det er hende, der i 1950 har lagt navn til virksomheden.


Eva Solo
Vis alle produkter fra Eva Solo

Anmeldelser

Der er endnu ikke skrevet nogen anmeldelse af dette produkt. Du kan være den første der skriver en anmeldelse ved at udfylde formularen herunder.


Skriv en anmeldelse af Eva Solo To Go Krus 0,35L Nordic Rose:Rigtig Kaffe Youtube kanal
Kaffeskolen