• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
  • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
  • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
  • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Filtrering

Kategorier
Vis mere... Vis mindre
Pris
338 DKK 549 DKK
Tilmeld dig vores nyhedsmail!

Besøg butikken

Skanderborg
Godthåbsvej 73
8660 Skanderborg

Mandag - fredag: 09.00-17.00
Lørdag: 10.00-14.00

Se mere info her.

Rigtig Kaffe
  • Returret 14 dages fortrydelsesret
  • Sikkerhed 3D secure - for din sikkerhed
  • Gratis levering Ved køb over kr. 699,-
  • Rådgivning og service Vi er autoriseret forhandler
  • Butik i Skanderborg Oplev et univers af kaffe
  • Egen YouTube kanal Med guides og produkt videoer
  • Afsendelse fra eget lager Bestil inden 15.30 og vi sender samme dag
Hos Rigtig Kaffe kan du betale med MobilePay

Ron Quorhum - se hele sortimentet her

Ron Quorhum

Ron Quorhum - premium rom

Quorhum serien består af moderne, nyskabende Premium rom, som hylder de stolte, gamle produktionstraditioner.

En traditionel romproduktion kan deles op i fire steps: 1. Gæring 2. Destillering 3. Lagring 4. Blending

Til Quorhum serien bruges der kun rom, der er gæret og destilleret på “Guarapo”, som er en frisk sukkerrørsjuice. Producenten Old Vintage Rum Inc. har valgt at se en smule bort fra den traditionelle romproduktion, da de ikke selv står for gærings- og destilleringsprocessen, men i stedet rejser rundt i Caribien og opkøber destillater, som passer til deres tanke og vision om rom.

Lagringen og blendningen foregår i samarbejde med den dominikanske producent Oliver & Oliver, som lagrer og blender efter gamle cubanske traditioner. Oliver & Olivers lagring og blending er efter samme principper ved alle de rom, som de producerer: 1. Frisk destilleret alkohol på 96% vol. blandes med anden destilleret alkohol på 75% vol. 2. Blandingen reduceres ned, så den ligger på ca. 65% vol. 3. Alkoholen iltes i åbne tanke, så skarpheden fjernes 4. Blandingen hældes på amerikanske egetræsfade, der tidligere har været brugt til Bourbon Whisky 5. Blandingen i fadene blandes med en “moderrom” i forholdet 2:1

Efter ovenstående proces lagres rommen efter Solera-metoden, hvor ung og ældre rom blandes. Den unge rom optager noget af den ældres karakter og modningsprocessen øges. Rommen ligger i fadene i 2-6 uger, hvor de enkelte fade følges nøje.

Quorhum serien følger den spanske/cubanske stil, som indeholder en sødme af karamel, brun farin, rosin og vanilje - en rom med en afbalanceret sødme, som kan karakteriseres som en tør rom.