Besøg butikken

Skanderborg
Godthåbsvej 73
8660 Skanderborg

Mandag - fredag: 09.00-17.00
Lørdag: 10.00-14.00

Se mere info her.

Rigtig Kaffe
  • Returret 14 dages fortrydelsesret
  • Sikkerhed 3D secure - for din sikkerhed
  • Gratis levering Ved køb over kr. 699,-
  • Rådgivning og service Vi er autoriseret forhandler
  • Butik i Skanderborg Oplev et univers af kaffe
  • Egen YouTube kanal Med guides og produkt videoer
  • Afsendelse fra eget lager Bestil inden 15.30 og vi sender samme dag
Pricerunner Rigtig Kaffe

La Rhumerie de Chamarel - se hele sortimentet her

La Rhumerie de Chamarel er et rom-destilleri, der ligger i det sydlige Mauritius og som udelukkende anvender sukkerrør fra egne sukkerplantager. Se Chamarels fantastiske rom herunder.

Vil du vide mere om La Rhumerie de Chamarel? - Læs mere her.

Ingen varer fra denne producent.

La Rhumerie de Chamarel

La Rhumerie de Chamarel er et Mauritius-baseret ungt destilleri, som startede deres produktion i 2008. Som noget ganske unikt, er dette et af de eneste destillerier på øen, som benytter sig af sukkerrør fra egne sukkerrørsmarker. Dette betyder, at området virkelig påvirker rommens endelig profil, hvilket er en af hemmelighederne bag serien.

Chamarel destilleriet ligger i en lille dal i det sydlige Mauritius, hvor sukkerrørrene høstes mellem juli og december og efterfølgende presses til sukkerrørsjuice. Juicen hældes på beholdere, hvorefter gæringsprocessen begynder og takket være den specielle gær, kan gæringen styres i den retning, som giver den smag, som kendetegner Chamarel rom.

Takket være komplekse destilleringsapparater, har Chamarel forskellige metoder at destillere på, og der arbejdes derfor med to typer destillater: White Column Rum og Double Distillation Rum.

White Column Rum kolonne destilleres igennem et apparat, der udelukkende er lavet af kobber, hvilket giver en lettere romtype.

Double Distillation Rum er produceret på kobber pot stills, som også kendes fra cognac produktion. Resultatet er en tungere rom med mere krop og kompleksitet.