Besøg butikken

Skanderborg
Godthåbsvej 73
8660 Skanderborg

Mandag - fredag: 09.00-17.00
Lørdag: 10.00-14.00

Se mere info her.

Rigtig Kaffe
  • Returret 14 dages fortrydelsesret
  • Sikkerhed 3D secure - for din sikkerhed
  • Gratis levering Ved køb over kr. 699,-
  • Rådgivning og service Vi er autoriseret forhandler
  • Butik i Skanderborg Oplev et univers af kaffe
  • Egen YouTube kanal Med guides og produkt videoer
  • Afsendelse fra eget lager Bestil inden 15.30 og vi sender samme dag
Pricerunner Rigtig Kaffe

Foxdenton - se hele sortimentet her

Foxdenton er en familieejet virksomhed, der producerer en spændende og eksklusiv serie af prisvindende gin og ginbaserede frugtlikører. Er du vild med gin, så er Foxdenton helt klart værd at prøve!

Vil du vide mere om Foxdenton? - Læs mere her.

Ingen varer fra denne producent.

Foxdenton

Udsøgte Gin & frugtlikør fra Foxdenton

Foxdenton er et familieejet engelsk firma, der har specialiseret sig i produktion af gin og frugtlikør med bl.a. blommer, hindbær og solbær, samt en base af gin.

Historien om Foxdenton begyndte helt tilbage i 1367, hvor familien Radclyffe overtog den engelske herregård Foxdenton, og den dag i dag, er herregården stadig ejet og drevet af familien.

I dag er det Nicholas Radclyffe, der står bag driften af firmaet, som han overtog efter sin fars død i 2001. Siden da har han kørt firmaet videre i samme ånd, som altid, og her produceres udelukkende gins og likører, som familien selv nyder at drikke. I 2014 vandt Foxdenton to sølvmedaljer i Internation Wine & Spirit Competition med deres klassiske London Dry Gin (Silver Outstanding) og Foxdenton Winslow Plum (Silver).

Foxdentons gins og likører kan drikkes rent over isterninger eller mixes med tonic eller lignende for at skabe nogle fantastiske drinks og cocktails - kun fantasien sætter grænserne.