Wesco

Wesco er en tysk familievirksomhed, der producerer køkken- og husholdningsprodukter, og som er særligt kendt for sine smukke pedalspande og affaldsspande i topkvalitet. Vælg mellem mere end 100 forskellige varianter!

71 produkter i alt

Pedalspande & køkkenudstyr fra Wesco

Wesco - Westermann & Co, er en tysk familievirksomhed, der blev grundlagt tilbage i 1867 i Sauerland.

Firmaet har fra sin spæde start specialiseret sig i køkken- og husholdningsprodukter udført i metal, hvor der lægges vægt på tysk kvalitet, eksklusivt design og høj funktionalitet.

Produktionen af Wesco produkter foregår med moderne teknologi og nøje udvalgte materialer for at garantere kvalitet og levetid - der anvendes pulverlakeret eller galvaniseret stålplader og rustfrit stål, som er kendt for sin holdbarhed.

I 1920’erne introducerede Wesco et askebæger i deres sortiment og efter 2. verdens krig blev den første pedalspand lanceret. I dag har Wesco mere end 50 pedalspande i deres sortiment samt brødbokse, opbevaringskrukker, køkkenvægte mm.

Hos Rigtig Kaffe finder du et kæmpe udvalg af Wescos fantastiske pedalspande og affaldsspande, som er velegnet til brug i hjemmet, på kontoret, lægeklinikker, butikker og lignende - pedalspandene fås i et utal af farver, størrelser og designs, så der er med sikkerhed en, der passer til lige netop dit behov. Se fx den klassiske og populære Baseboy model, der er inspireret af 1950'ernes design.