Holm

Claus Holm er en dansk kok, foredragsholder og forfatter, som har lavet en flot køkkenserie i høj kvalitet. For at gøre køkkenarbejdet sjovere og nemmere, har vi samlet et stort og flot udvalg af hans produkter.

3 produkter i alt

Køkkenserie af Claus Holm

Claus Holm har med sin mangeårige erfaring fra restaurantlivet skabt en smuk køkkenserie, som han har valgt at kalde "Holm".

Claus har sit hjerte og sin store passion for den gode madlavning og køkkenoplevelse, og han har altid beskæftiget sig med dette på den ene eller anden måde. Derfor sætter han en stor værdi i at skabe noget kvalitetskøkkengrej, som hjælper dig med at tilberede et velsmagende og lækkert måltid. Produktsortimentet skal gøre køkkenarbejdet sjovere og nemmere at bringe de bedste smage frem i køkkenet. 

Serien strækker sig over et bredt udvalg af funktionelle og praktiske redskaber til madlavning såvel som servering. Se bl.a. det utroligt store udvalg af gryder og pander i tungt støbejern eller klassisk aluminium, de mange lækre krydderier, smukke serveringsbrætter og meget mere. Holm har alt, hvad du behøver i dit køkken!

Claus Holm har selv udvalgt, testet og godkendt alle produkter, således funktionerne og detaljerne er i top. 

Efter endt kokkeuddannelse lød startskuddet for Claus Holm til et travlt og alsidigt liv som smagsudvikler og kok. Siden er det blevet til en årrække med erfaringer fra restaurationslivet som såvel selvstændig som ansat i både ind- og udland, foredragsholder, forfatter, kok på Go´ Morgen Danmark og hver eftermiddag på TV2s program Go´ appetit. Hos Rigtig Kaffe finder du naturligvis også et udvalg af Holm's kogebøger, så du kan få inspiration til madlavningen.

Desuden er Claus Holm en vigtig del af COOP’s projekt ’Sammen om bedre mad’, der har fokus på at bygge bro mellem producent og forbruger, med det formål at bringe smagen i øjenhøjde.

Claus Holm har altid arbejdet med mad, og den ro og den glæde han finder ved at arbejde med friske råvarer, opskrifter, godt køkkengrej og smagsudvikling i sit køkkenværksted, giver ham dagligt bekræftelse i, at han er på rette hylde. 

”Jeg er kok, smagsudvikler og foredragsholder – og et menneske med trang til at gøre en forskel. I mit køkken kan alt lade sig gøre.”