Besøg butikken

Skanderborg
Godthåbsvej 73
8660 Skanderborg

Mandag - fredag:09.00-17.00
Lørdag:10.00-14.00

Se mere info her.

Rigtig Kaffe
  • Returret 14 dages fortrydelsesret
  • Sikkerhed 3D secure - for din sikkerhed
  • Gratis levering Ved køb over kr. 699,-
  • Rådgivning og service Vi er autoriseret forhandler
  • Butik i Skanderborg Oplev et univers af kaffe
  • Egen YouTube kanal Med guides og produkt videoer
  • Afsendelse fra eget lager Bestil inden 15.30 og vi sender samme dag
Pricerunner Rigtig Kaffe

Nemox - se hele sortimentet her

Nemox er førende på ismaskine-markedet og producerer ismaskiner med kompressor i meget høj kvalitet, og har siden 1986 solgt mere end 6 mio maskiner. Se alle ismaskiner fra Nemox her.

Vil du vide mere om Nemox? - Læs mere her.

Ingen varer fra denne producent.

Nemox

Ismaskiner af højeste kvalitet - Nemox

Italienske Nemox ligger i den nordlige del af Italien i nærheden af Milano og Brescia, hvor der på fabrikken produceres nogle af verdens bedste ismaskiner.

Sortimentet består af et bredt udvalg af ismaskiner med og uden kompressor, der er designet og udviklet specielt til privat brug samt et udvalg af super professionelle maskiner til fagfolket.

En ismaskine fra Nemox er altid i højeste kvalitet og med fokus på funktionalitet og brugervenlighed. Fabrikken og produkterne lever naturligvis op til de nødvendige EU krav, da alle produkter udvikles, produceres og samles indenfor EU.

Nemox er en af de førende indenfor branchen og de har siden 1986 produceret mere end 6.000.000 ismaskiner - et kvalitetsstempel i sig selv, og kun opnået takket være innovation, kvalitet, funktionalitet og et bredt sortiment.

Hos Rigtig Kaffe har vi med glæde solgt Nemox ismaskiner de seneste mange år og i dag består vores sortiment af et bredt udvalg af ismaskiner med kompressor samt tilbehør. Nemox Gelatissimo er en af de mest populære modeller på markedet, da den lever op til de flestes behov - men skal du have det ypperste, er det en Pro 1700 UP eller Gelato NXT1 du skal kigge på.