Filtrering
Kategorier
Vis mere... Vis mindre
Pris
599 DKK 1000 DKK
Farve
Vis mere... Vis mindre
Type
Vis mere... Vis mindre
Størrelse
Vis mere... Vis mindre
Besøg butikken

Skanderborg
Godthåbsvej 73
8660 Skanderborg

Mandag - fredag:09.00-17.00
Lørdag:10.00-14.00

Se mere info her.

Rigtig Kaffe
  • Returret 14 dages fortrydelsesret
  • Sikkerhed 3D secure - for din sikkerhed
  • Gratis levering Ved køb over kr. 699,-
  • Rådgivning og service Vi er autoriseret forhandler
  • Butik i Skanderborg Oplev et univers af kaffe
  • Egen YouTube kanal Med guides og produkt videoer
  • Afsendelse fra eget lager Bestil inden 15.30 og vi sender samme dag
Pricerunner Rigtig Kaffe

Lion Sabatier - se hele sortimentet her

Eksklusive franske kokkeknive fra Lion Sabatier er noget af det ypperste, man kan få, når man taler om knive - her får du knive af højeste kvalitet og med en enorm slidstyrke. Se hele Lion Sabatier sortimentet her.

Vil du vide mere om Lion Sabatier ? - Læs mere her.

Lion Sabatier

Håndlavede franske højkvalitets-knive - Lion Sabatier

Lion Sabatier er en fransk virksomhed, der producerer knive af højeste kvalitet - virksomheden er grundlagt i 1812 i den franske Thiers-region. I 1991 overtog Coutel ‘Innov produktionen af Lion Sabatier.

Ordet “Sabatier” er ikke i sig selv et registreret varemærke, men anvendes i stedet af en lang række forskellige knivproducenter. Lion Sabatier til gengæld et registreret varemærke, og faktisk er det den første virksomhed, der registrerede et navn med ordet Sabatier og det er kun dem, der må anvende løven som symbol og på logoet. 

I mere end 500 år har Thiers-regionen været center for franske knivfabrikker, og der ligger derfor flere "Sabatier"-fabrikker, som alle fremstiller bl.a. knive. Der er dog stor forskel på de forskellige producenter samt kvaliteten på de færdige produkter.

Lion Sabatier anvender som tidligere nævnt løven som en del af deres logo - løven er kongen over alle dyr, og den symboliserer styrke, smidighed, overlegenhed, hvilket er en kvalitetsgaranti for forbrugeren. 

Lion Sabatiers knive er håndlavede efter gamle metoder og traditioner. Knivene er udført i rustfrit stål af højeste kvalitet for at opnå en en stærkere og mere robust kniv med en god balance og en høj slidstyrke. En af de vigtigste fokusområder hos Lion Sabatier er, at knivene skal ligge godt i hånden ved brug - også ved lang tids brug, hvilket gør deres knive utroligt populære hos kokke verden over.

Hos Rigtig Kaffe finder du et stort udvalg af Lion Sabatiers mange forskellige kniv-serier, knivsæt, strygestål og meget mere.