Besøg butikken

Skanderborg
Godthåbsvej 73
8660 Skanderborg

Mandag - fredag: 09.00-17.00
Lørdag: 10.00-14.00

Se mere info her.

Rigtig Kaffe
  • Returret 14 dages fortrydelsesret
  • Sikkerhed 3D secure - for din sikkerhed
  • Gratis levering Ved køb over kr. 699,-
  • Rådgivning og service Vi er autoriseret forhandler
  • Butik i Skanderborg Oplev et univers af kaffe
  • Egen YouTube kanal Med guides og produkt videoer
  • Afsendelse fra eget lager Bestil inden 15.30 og vi sender samme dag
Pricerunner Rigtig Kaffe

Lucaffé - se hele sortimentet her

Den autentiske, italienske kaffe fra Lucaffé er et resultat af stor passion, harmoni og kvalitet, som tydeligt kommer til udtryk i hver enkelt kaffeblend - hos Lucaffé finder du kaffe, hvor der er kredset for detaljerne.

Vil du vide mere om Lucaffé? - Læs mere her.

Ingen varer fra denne producent.

Lucaffé

Autentisk italiensk kaffe fra Lucaffé

Lucaffé begyndte som et lille mikro-risteri, da det i 1996 blev grundlagt af Gian Luca Venturelli nær Gardasøen i Italien, men siden da er virksomheden vokset stødt med årene og i dag Lucaffé et anerkendt risteri i Italien og den øvrige verden.

Gian Luca Venturelli studerede kaffe i årevis på universitet og arbejdede derefter på kaffefarme i Sydamerika, hvor han udviklede sin store passion og kaffefilosofi. Gian Luca Venturelli er en sand håndværker, som har et helt særligt øje for smag og kvalitet.

Med tiden voksede Lucaffé, hvilket betød, at der var brug for mere plads og større ristere, så i 2004 valgte man at flytte hele virksomheden til det nye hovedkontor i Brescia. Lucaffé har specialiseret sig i bl.a. E.S.E pods og fra at man i starten producerede ca. en million pods om året er man på knapt 14 år nået op på en produktion på hele to millioner pods - om måneden!

Foruden E.S.E pods har Lucaffé også en spændende serie af hele kaffebønner, og hos Rigtig Kaffe har vi udvalgt en række kaffeblends og E.S.E pods, som giver en helt fantastisk kaffeoplevelse - både med og uden mælk.

Gian Luca Venturelli udvælger og køber de bønner, der anvendes i produktionen, og alt, der ankommer til risteriet er smagt af ham, når han besøger plantager og kaffebønderne. Hver enkel kaffeblend består af nøje udvalgte bønner, der er blandet til perfektion og ristet med nøje præcision, for at bevare kaffens smag, olier og aromaer - et resultat af årevis research og passion. Kaffen er pakket i beskyttet atmosfære, hvor der pustes nitrogen ind for at fjerne alt ilt - dette sikrer lang holdbarhed og det absolut bedste kafferesultat.

Kaffe fra Lucaffé er af højeste kvalitet og skabt af en tydelig passion fra inderst til yderst - se blot den fantastiske emballage med de smukke og meget karakteristiske figurer, som udstråler en helt særlig energi.