Bialetti

Bialetti er autentisk italiensk design og kvalitet samt den absolut førende producent indenfor espressokander til komfur, som vi kender og elsker fra Italien. Her finder du et stort udvalg af Bialettis fantastiske klassikere.

77 produkter i alt

Helt tilbage i år 1919 åbnede Alfonso Bialetti et værksted i Crusinallo i Italien, hvor han lavede aluminiumsprodukter. Med tiden udviklede værkstedet sig fra at lave halvfabrikata til at designe og udvikle færdige produkter.

I 1933 så espressokanden ved navn Bialetti Moka Express lyset for første gang og med dets unikke design ændrede det måden hvorpå italienerne lavede kaffe i hjemmet. Firmaet blev hurtigt et af de ledende italienske fabrikanter af espressokander også kaldet mokkakander.

I dag er det italienske firma en dominerende faktor på verdensplan, når du skal have en espressokande. Sortimentet er gennem tiden blevet udvidet til andre områder indenfor køkkenudstyr, kaffebrygning og tilbehør, men Bialetti er den dag i dag stadig synonym for den karakteristiske mand med overskæg på den klassiske mokkakande.

Af andre populære Bialetti produkter findes bl.a. den unikke Bialetti Tuttocrema mælkeskummer til komfur, som af flere er betegnet som verdens bedste mælkeskummer. Ligeledes vil du kunne finde Bialetti espresso/mokkakopper, termoflasker, mælkekander og meget mere.

Er du vild med lyden fra en Bialetti Espressokande? Så kan du få lyden som ringetone. Tjek det ud her.