Jura

Jura espressomaskiner er noget af det absolute bedste, når man taler om automatiske og fuldautomatiske espressomaskiner. Juras 3 markante fokusomårder er at skabe den bedste espresso, brugervenlighed og stilrent design. Rigtig Kaffe er autoriseret forhandler af Jura, og vi har både maskiner til private og erhverv og altid de seneste nyheder. Se hele udvalget af Jura produkter herunder.

219 produkter i alt

Fuldautomatiske espressomaskiner i schweizisk kvalitet - Jura

En espressomaskine fra Jura er det absolut ypperste, når man taler om automatiske og fuldautomatiske espressomaskiner - her får man topkvalitet, funktionalitet og design for alle pengene!

Schweiziske Jura har siden 1931 produceret innovative high-end husholdningsapparater og siden 80'erne har fokus ligget på fuldautomatiske espressomaskiner af højeste kvalitet. I dag beskæftiger Jura sig ikke med andre produktgrupper, men har derimod valgt at specialisere sig i udelukkende i espressomaskinerne - både til brug i det private hjem samt til virksomheder. Jura har mange års erfaring og dermed masser af viden til at forfine teknologien og design bag sine fantatiske espressomaskiner.

Jura-fabrikken ligger ved Jura bjergene i Schweiz i nærheden af Basel.

Filosofien er at bygge maskiner, der med et tryk giver en perfekt friskbrygget kop kaffe. Kort fortalt fokuserer Jura på disse tre elementer når de udvikler deres espressomaskiner:

1. Prisvindende espresso

Alt hvad der kommer ud af maskinerne skal være på højeste niveau. Kort fortalt skal en espresso, der er brygget på en Jura espressomaskine, kunne konkurrere med prisvindende espressobrygninger.

2. Easy to Use

Den skal være nem at bruge for alle. Derfor laver Jura også kun maskiner i de to Rigtig Kaffe kategorier "Automatiske espressomaskiner" og "Fuldautomatiske espressomaskiner". Se desuden det store udvalg af Jura tilbehør, bl.a. mælkebeholdere, mælkekølere, nye mælkeslanger osv.

3. Design

En Jura espressomaskine laves ikke for at blive gemt væk - den skal kunne stå fremme og pynte i er hvert køkken. Juras espressomaskiner er kendte for sit stilrene og utroligt smukke ydre og fås i mange forskellige designs, farver og størrelser. Der er helt sikkert en Jura espressomaskine til enhver smag og ethvert køkken.

Fuldautomatiske espressomaskiner

Automatiske espressomaskiner

Erhvervsmaskiner

Espressomaskiner til virksomheder

Jura har et bredt udvalg af espressomaskiner til virksomheder som fx kontorer, saloner, klinikker og lignende, hvor kaffens smag skal være i top, og brygningen så let som muligt. Espressomaskinerne er inddelt efter hvor mange personer de er bygget til at brygge til, hvilket starter fra mindre virksomheder med ca. 5-10 brugere og løber op til virksomheder med ca. 40-65 brugere.

Pas godt på din Jura maskine

Juras espressomaskiner har indbyggede afkalknings- og rengøringsprogrammer, så det er så let som muligt at pleje og vedligeholde maskinerne. Du skal blot sørge for at anvende Juras plejeprodukter, som er udviklet specielt til maskinerne. Du kan også læse vores fejlsøgningsguide, hvis din Jura maskine ikke virker korrekt.

Autoristeret Jura forhandler

Rigtig Kaffe er autoriseret forhandler af Juras espressomaskiner og tilbehør både til private og virksomheder. Vi har uddannet personale, der er klar til at hjælpe med alt fra valg af maskine til almindeligt brug, rengøring og vedligeholdelse.

Besøg Jura Danmarks website.

jura_dealer.gif

Om Jura

Innovation, præcision, kvalitet, bæredygtighed og service udgør JURA’s DNA. Den schweiziske virksomhed er de eneste i verden, der kun beskæftiger sig med fuldautomatiske espressomaskiner, hvilket positionerer dem som eksperter på markedet. Espressomaskiner fra JURA er kendt for det bedste kafferesultat, enkel betjening og enestående design.

Det bedste kafferesultat

JURA espressomaskiner er udviklet af et dedikeret team bestående af 70 ingeniører. De har til formål at opnå det bedste kafferesultat; altid frisk kværnet og tilberedt ved blot et enkelt tryk på en knap. For nyligt nåede JURA’s ingeniører noget af en milepæl med den revolutionerende Pulse Extraction Process (P.E.P.®), som leverer en aroma uden sidestykke, også på de korte kaffer (ristretto, espresso).

Enkel betjening

JURA espressomaskiner er selvforklarende og intuitive at bruge. For at nævne et eksempel er kalkfilteret og maskinen koblet sammen ved hjælp af RFID teknologien. Maskinen registrerer automatisk filteret, når det sættes i vandtanken, og vælger herefter de passende indstillinger.

Enestående design

Schweizisk design og arkitektur er anerkendt i hele verden. JURA kombinerer ekspressive, rene linjer med materialer i høj kvalitet, som med præcision sammensættes og ender ud i et udsøgt design objekt, som kan glæde den heldige ejer i mange år. En espressomaskine fra JURA er både en fornøjelse at se på og gøre brug af.

Bæredygtighed og eco-intelligence

JURA har en lang tradition for at være yderst bevidste om miljøproblemer og fornuftig anvendelse af ressourcer og energi. Derfor fokuserer JURA på fuldautomatiske espressomaskiner, som tilbereder kaffespecialiteter til den enkelte, imponerer kunderne med sin energieffektivitet og undgår al unødig emballage.

Global service

Espressomaskiner fra JURA er holdbare. Selv efter flere års brug, kan de vedligeholdes ved simpel service. Komponenter genanvendes for at spare på værdifulde ressourcer. Dette sikres ved et globalt netværk af servicecentre, Hospitality Centre og autoriserede JURA servicecentre.

Bryg de bedste kaffespecialiteter

De bedste kokke gør kun brug af de bedste ingredienser til deres kreationer. Det samme gælder JURA espressomaskiner. Med den bedste espresso og mælkeskum som basis ingredienser, har du mulighed for at tilberede en bred vifte af kaffespecialiteter.

Den ultimative espresso

JURA har omhyggeligt perfektioneret bryggeprocessen. Den revolutionerende Pulse Extraction Process (P.E.P.®) optimerer ekstraktionstiden på ristretto og espresso ved at pumpe varmt vand i små intervaller gennem den malede kaffe. Dette garanterer en fuld og intens aroma selv til de korte kaffespecialiteter. Hvad end den nydes i sin enkelhed, eller som en mere kreativ kaffedrik, så formår JURA’s teknologi at levere den ultimative smagsoplevelse.

Perfekt varm mælk og mælkeskum

Den innovative teknologi i mælkedysen tilbereder en fin og cremet mælkeskum. Maskinen skifter automatisk fra mælk til mælkeskum. Takket være muligheden for at justere på mælkens temperatur, er det nu muligt at tilberede en kaffespecialitet til perfektion på niveau med baristaerne – blot ved tryk på en enkelt knap.

Jura-Miljøbillede.jpg
Jura-miljøbillede-espresso.jpg

Den store FAQ om Jura

Har du spørgsmål omkring Jura espressomaskiner, så tjek vores store Jura FAQ ud. Her finder du svar på alt omkring Jura espressomaskiner.

Hvorfor skal jeg vælge en Jura espressomaskine?

Espressomaskiner fra Jura er kendt for det bedste kafferesultat, enkel betjening og enestående design...

Hvornår anbefales det at bruge Claris filter i min Jura espressomaskine?

Altid. Kaffe indeholder 98 % vand. Ud over kalk, mineraler og fluorider, indeholder vandet i mange...

Mælken bliver ikke ordentlig varm på min Jura maskine - hvad gør jeg?

Hvis mælkeopskummeren på din Jura espressomaskine ikke er rengjort, eller hvis den er samlet...

Hvor meget tid og arbejde kræver det at vedligeholde en Jura espressomaskine korrekt?

Korrekt og regelmæssig rengøring kræver ikke meget arbejde. Vedligeholdelse af en Jura maskine...

Stort udvalg af Jura erhvervsmaskiner

Er du på udkig efter en erhvervsmaskine til din virksomhed, så skal du overveje at købe en af Juras mange erhvervsmaskiner. De fuldautomatiske espressomaskiner brygger hurtig 1-2 kopper kaffe, espresso, cappuccino eller caffe latte. Vi har udarbejdet en stor Jura Erhvervsmaskine Købsguide, der giver dig det fulde overblik over, hvilke overvejelser du skal gøre dig i forbindelse med køb af en erhvervsmaskine.