Ref: 12p-246545

- EAN: 5722002465452

Spar 20%
Holm Serveringsbræt 40m

Fra Holm

Holm Serveringsbræt 40cm

Leveringstid 1-2 hverdage

279,96 DKK

349,95 DKK

Spar -20%

Holm serveringsbrættet er et flot og stort serveringsbræt, som du kan bruge til servering af pizza, tapas, snacks eller anden salgs pålæg.

Produktbeskrivelse

Holm serveringsbrættet er fremstillet i akacietræ, og har en diameter på 40 cm. Med det smukke serveringsbræt kan ethvert måltid serveres med stil, hvor du kan benytte det til bl.a. servering af pizza, tapas, snacks eller anden salgs pålæg.

Ved rengøring anbefales det at tørre brættet af med en fugtig klud eller vaske med varmt vand og mild sæbe. Overfladen kan med fordel smøres let med madolie et par gange om året.

Tåler ikke opvaskemaskine. 

Tekniske specifikationer

Materiale Acacia træ
Diameter 40 cm
Holm
Holm
Køkkenserie af Claus Holm Claus Holm har med sin mangeårige erfaring fra restaurantlivet skabt en smuk køkkenserie, som han har valgt at kalde "Holm". Claus har sit hjerte og sin store passion for den gode madlavning og køkkenoplevelse, og han har altid beskæftiget sig med dette på den ene eller anden måde. Derfor sætter han en stor værdi i at skabe noget kvalitetskøkkengrej, som hjælper dig med at tilberede et velsmagende og lækkert måltid. Produktsortimentet skal gøre køkkenarbejdet...

Se flere produkter fra Holm

0 anmeldelser af Holm Serveringsbræt 40cm

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse