Ref: 12r-229814

- EAN: 5722002298142

Spar 25%
Blomsterbergs Professionelle Gasbrænder

Fra Blomsterbergs

Blomsterbergs Professionelle Gasbrænder

Leveringstid 1-2 hverdage

299,96 DKK

399,95 DKK

Spar -25%

Blomsterbergs profesionelle gasbrænder er essentiel, hvis du skal lave den altid lækre créme brûlée - som du i øvrigt let kan score nogle gode point for hos dine gæster. 

Produktbeskrivelse

Blomsterbergs profesionelle gasbrænder er essentiel, hvis du skal lave den altid lækre créme brûlée - som du i øvrigt kan score nogle gode point for hos dine gæster. 

Gasbrænderen måler 16 cm i højde, og den er fremstillet således, at den tænder elektronisk, hvor du kan justere hvor stor flammen skal være. Dvs. du har lettere mulighed for at opnå det perfekte resultat, idet du kan kontrollere den og benytte den præcis, som det passer dig. 

Gasbrænderen er desuden nem at genfylde - du skal bare benytte alm. ligthergas, og så er den kørende igen. 

Tekniske specifikationer

Højde 16 cm
Blomsterbergs
Blomsterbergs
Praktisk og prisvenligt køkken- og bageudstyr - Blomsterbergs Mette Blomsterberg er kendt fra tv, hvor hun, med sin baggrund som konditor, har imponeret med sine evner i bl.a. "Det søde liv" og "Den Store Bagedyst" i en lang årrække. Hun har fra år 1995-2011 drevet sin egen café og konditori i Ny Carlsberg Glyptotek, samtidig med at hun har udgivet et stort antal kage- og dessertbøger og optrådt på dessertudsendelser i tv'et. Se vores sortiment af  Mette Blomsterbergs bøger her ....

Se flere produkter fra Blomsterbergs

0 anmeldelser af Blomsterbergs Professionelle Gasbrænder

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse