• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
  • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
  • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
  • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Ascaso Upgrade kit

Ascaso Upgrade kit Vis stort billede
Leveringstid: 2-4 hverdage

199,95 DKK


Ref: 31-13upgrade

Opgrader brusehovedet i din Asasco espressomaskine. Upgrade kittet er lavet for at vandet fordeles bedre gennem den malede kaffe. Upgrade kittet skal eftermonteres.

Du kan bruge standard single og dobbelt filterkurve samt filterkurve E.S.E pods sammen med kittet.

NB. Pressurized filterkurve kan ikke bruges sammen med upgrade kittet. Der skal købes standardfilter som tilbehør - se dem her » 
 

Ascaso upgrade kit inkluderer distributionsblok, shower screen og skrue til din Ascaso espressomaskine. Den passer til 57 mm gruppe.  

 

Om Ascaso

Ascaso
Vis alle produkter fra Ascaso

1 anmeldelse af Ascaso Upgrade kit

Samlet bedømmelse: 5,0 ud af 5 stjener baseret på 1 anmeldelser
02/12 2012

Har du problemer med at pucken fra din espressokaffe er et stort svineriet? Så er dette uden tvivl løsningen til dig. Den gør hvad den lover og fordeler vandmængdem mere jævnt og sørger for at kaffepucken er tør ganske få sekunder efter bryggen. produkter virker 100 % efter hensigten. Jeg har været meget glad for mit køb og kan se en tydelig forskel på kvaliteten af kaffen i sidste ende. det er uden tvivl en af de erhvervelser man bare skal have til maskinen. jeg har dog haft problemer med de filtre der følger med, fordi de ikke passer let når man forlænger bryggehovedet på denne måde. men med de originale filtre så går alting som en leg. jeg har været meget overrasket over resultatet selvom jeg har set flere videoer på youtube før købet.

Skriv en anmeldelse

Andre produkter i samme kategori: