Jura ENA 4 (EA) Full Metropolitan Black Espressomaskine

Leveringstid: 1-2 hverdage

Gratis levering på dette produkt

5 495,00 DKK

Finansiering over 10-60 måneder - læs mere her!

Eksempler

Sparxpres


Ref: 30-15344
EAN: 7610917153442

Jura ENA 4 (EA) Full Metropolitan Black er en lille, kompakt og brugervenlig automatisk espressomaskine til servering af kaffe og espresso.

Maskinen er designet med symbol display, som har knapper på maskinen front, så du nemt og enkelt kan vælge den drik, du ønsker. Jura Ena 4 er udstyret med AromaG3 kværn, som sørger for, at maskinen efterlader over 60% mindre kaffegrums i kværnen end på tidligere maskiner.

En anden ting som er specielt ved Ena 4 Full er en software, som aktiverer en helt ny feature kaldet intelligent forvamning af bryggekammeret. Dette betyder, at bryggekammeret (såfremt den forudsatte temperatur er sat til høj og at der er gået mere end 5 min. siden sidste brygning) opvarmes med varmt vand inden brygningen af en espresso eller kaffe. Dette sikrer en optimal temperatur samt en endnu bedre aroma.


Vælg mellem hele 4 forskellige kaffevarianter (Espresso, 2 x espresso, kaffe, 2 x kaffe). Du har desuden mulighed for at justere kaffestyrken i 3 niveauer på alle drikkene.

Maskinen er desuden udstyret med P.E.P (Pulse Extraction Process) teknologi, som giver en længere ekstraktionstid og dermed en endnu bedre espresso. Ved P.E.P teknologien pumpes vandet igennem kaffe med små hurtige pulseringer, således vandet og kaffen er i berøring med hinanden i længere tid og dermed skaber mere aroma ud af bønnerne. Denne teknologi går automatisk i gang ved specialiteter på mellem 15-75 ml, uanset om du vælger espresso eller kaffe.

En helt ny ting for Juras Ena serie er, at ENA 4 serien er udstyret med en 360° runde vandtank. Strukturen på vandtanken kombineret med den cylindriske form er inspireret af elegante krystalkarafler, og du får derfor en vandtank, som glimter på fornemste vis og skaber referencer til diamanter. 

ENA 4 (EA) fåes i 2 farver: Full Nordic White og Full Metropolitan Black. 

 

Pas godt på din Jura espressomaskine. Læs vores guide her

One-touch kaffedrikke

  P.E.P funktion

  Jura ENA 4 Full er udstyret med P.E.P (Pulse Extraction Process), hvilket giver en længere ekstraktionstid og dermed en endnu bedre espresso. Dette opnåes ved, at vandet pumpes gennem kaffen med små hurtige pulseringer, så kaffen og vandet er i berøring i længere tid - dette betyder, at der trækkes endnu mere aroma ud af bønnerne.

  Forbedret Jura AromaG3 kværn

  Med Juras nye og forbedrede AromaG3 kværn, efterlader maskinen over 60% mindre kaffegrums i kværnen end tidligere - du får derfor også helt friskkværnet kaffe til den første kop! Kværnen har ligeledes fået en opgradering og er nu endnu hurtigere og mere præcis, så du får mest muligt ud af dine kaffebønner.

  Claris Smart - Helt nyt filtersystem!

  Jura ENA 4 Full er udstyret med Claris Smart filtersystem. Filteret er udstyret med en lille chip, så maskinen får følgende features:

  • Filtergenkendelse - maskinen registrerer, at der anvendes filter. Filtrene skylles automatisk ved i sætning
  • Maskinen kan aflæse, når et filter er opbrugt
  • Når filteret tages ud registerer maskinen, at den skal afkalkes - og beder om det
  • Skiftes filteret ikke, når maskinen beder om det, vil den bede om afkalkning
  • Der kan ikke afkalkes, hvis der sidder et filter i vandtanken
  • Vandets hårdhed indtastes i maskinen, hvorefter filterkapaciteten beregnes - mellem 40-60 liter


  Wifi Kompatibel

  Maskinen er WiFi kompatibel og du kan dermed betjene den med JURA’s app J.O.E. (JURA Operating Experience) via WiFi. Med J.O.E.® kan du nemt og intuitivt via din mobil eller tablet betjene og hermed udnytte alle mulighederne på din maskine - du kan bl.a. redigere og indstille de forskellige drikke, som maskinen kan lave. 

  Du kan derudover bestille din kaffespecialitet, via billeder og tekst blive guidet igennem hele vedligeholdelsesprogrammet, trin for trin. Du kan endda også se korte instruktionsvideoer, som giver dig de bedste tips og råd. Med Jura J.O.E.® har du også direkte adgang til manualer, vejledninger, statistikker og meget mere. 

  Justerbart kaffeudløb

  Kaffeudløbet kan justeres til en kophøjde på 7,5 - 10,5 centimeter, så der er rig plads til både de små og store krus.


  Variabel kaffestyrker

  Jura ENA 4 Full har 3 kaffestyrker, så du kan vælge, hvor stærk eller mild din kaffe skal være. Brygkammeret kan rumme 6-10g kaffe, hvilket giver dig mulighed for ret præcist at indstille din styrke.

   

  Indbygget kværn og bønnebeholder

  Bønnebeholderen har plads til 125 gram hele bønner. Når Jura ENA 4 Full skal brygge, kværnes lige præcis den mængde bønner der skal bruges til den enkelte kop.

  Afkalkning af maskinen

  Vi anbefaler at bruge et kalkfilter i vandtanken på din maskine, for at beskytte din maskine imod kalk. På grund af det meget kalkholdige vand i Danmark anbefaler vi dog at man afkalker espressomaskinen 4-6 gange om året.

  MaskinkategoriAutomatisk
  KaffedrikkeEspresso
  KaffedrikkeCafe Creme / sort kaffe
  MælkesystemNej
  Antal kopper pr. bryg (Kaffe)1 - 2
  Programmerbare kaffestyrker3
  Programmerbare kaffemængderJa (15 - 240 ml)
  Maks. Glas- & Kophøjde10,5 cm
  DisplayNej - Ikoner
  Kværn/ indstillingerAromaG3
  Bønnebeholder / sensor (tom bønnebeholder)125g / Ja
  Hele bønner / Formalet bønnerJa / Ja
  KopvarmerNej
  Vandtank / sensor (tom vandtank)1,1L / Ja
  Mulighed for kalkfilter i vandtankJa - Købes som tilbehør
  Grumsbeholder kapacitetca. 10 kopper
  Pumpetryk15
  App-funktionKøbes som tilbehør
  Automatisk rense programJa
  Automatisk afkalkningsprogramJa
  Automatisk tænd/ sluk funktionJa
  Farve front/ kabinetSort / Sort
  Strømforbrug (Effekt)1450 W
  Strømforbrug i standby0 watt
  Bredde27,1 cm
  Højde32,3 cm
  Dybde44,5 cm
  Vægt9,4 kg
  Kan ses i SkanderborgJa

  Om Jura

  Jura
  Vis alle produkter fra Jura

  0 anmeldelser af Jura ENA 4 (EA) Full Metropolitan Black Espressomaskine

  Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
  Skriv en anmeldelse

  Anbefalet tilbehør

  Andre produkter i samme kategori: