Gaggia Brera Silver Espressomaskine

Leveringstid: 1-2 hverdage

Gratis levering på dette produkt

3 333,00 DKK

-1 366,00 DKK 4 699,00 DKK
Finansiering over 10-60 måneder - læs mere her!

Eksempler

Sparxpres


Ref: 25A-10003083
EAN: 8012335910505

Gaggia Brera er en fremragende, elegant og kompakt automatisk espressomaskine, der laver en fantastisk kop kaffe og espresso.

 

Maskinen er udstyret med en lydsvag keramisk kværn, og med blot et tryk på en knap maler maskinen præcist den mængde kaffe, den skal bruge til den ønskede kop kaffe. Du kan vælge mellem tre forskellige styrker, svarende til 7 - 10,5 gram malet kaffe.

 

“Good things come in small packages” 

Gaggia Brera er designet og udviklet til brugeren - du får en utroligt brugervenlig og bekvemmelig maskine i et stilrent og prisvindende design. Det kompakte design betyder, at den passer ind i ethvert køkken - store som små!

Maskinens front er udført i rustfrit stål, hvilket giver den et klassisk og elegant look, som på samme tid er let at holde rent. På fronten har du adgang til både vandtank, grumsbeholder og drypbakke, så du let kan komme til at fylde vand på eller tømme beholderne.

 

Med de to kaffeknapper har du mulighed for at brygge 1-2 kopper espresso eller kaffe - tryk to gange på den ønskede knap, for at brygge to kopper ad gangen. Maskinen maler og brygger herefter kaffen ad to omgange, så hver kop får den rette styrke og størrelse. 

Kaffemængden kan programmeres, så maskinen altid brygger den mængde kaffe, du ønsker. Programmeringen er let at udføre ved blot at holde knappen inde i 5 sekunder. Når den ønskede mængde kaffe er brygget trykkes der på samme knap, for at gemme indstillingen.

 

Gaggia Brera er udstyret med den patenterede Gaggia Pannarello steamer, som gør det let at steame mælk til en cappuccino eller latte. Steameren producerer ikke blot en kraftig damp, men sørger også for rotationer i mælken, så du får en lækker, cremet mælkeskum. Du kan naturligvis også blot varme mælk op ved at holde steameren lige under mælkens overflade - perfekt til kakao eller en lækker cafe au lait.

 

Fordele ved Gaggia Brera

 • Bestseller
 • Keramisk, lydsvag kværn
 • Brugervenlig og bekvemmelig
 • Frontbetjent vandtank og grumsbeholder
 • Pannarello steamer
 • 1-2 kopper ad gangen
 • Aftagelig bryggeenhed

 

Se den danske afkalkningsmanual til Gaggia Brera nedenfor. Pga. en opdatering i softwaren anbefaler vi at du anvender denne manual. Du finder den under fanen "Filer".

 

Rigtigkaffe.dk er eneste officielle forhandler af Gaggia i Danmark, og har egen import af maskinerne direkte fra Milano, og eget serviceværksted i Skanderborg.

 

OBS. Det er vigtigt at du anvender de rigtige plejeprodukter til din espressomaskine. Læs mere her

Husk at rengøre, afkalke og vedligeholde din Gaggia Brera. Læs vores guide her

  Gaggia Brera fås også i sort, se den her.

   

  Pannarello steamer

  Gaggia Brera er udstyret med en Panarello steamarm, der skaber rotation i mælken, således du hurtigt og let kan lave silkeblød og cremet mælkeskum til din latte macchiato, cappuccino og lignende. Steameren giver dig også mulighed for at tappe varmt vand til en kop te. 

   

  Indbygget kværn

  Brera har indbygget keramisk kværn, som gør den i stand til at levere friskkværnede bønner hver eneste gang du starter en brygning. Du kan vælge mellem tre styrker, hvilket påvirker mængden af malet kaffe - 7 til 10,5 gram.

  Ved friskkværnede bønner bevares kaffens naturlige olier og aromaer, hvilket giver den bedste kaffeoplevelse! Den keramiske kværn forhindrer desuden opvarmning af bønnerne, så den gode smag bevares.

   

  Beholder til kaffebønner

  Maskinen er udstyret med en beholder med plads til 250 gram hele bønner. Maskinen sørger selv for at dosere bønnerne til hver enkelt brygning. Bønnebeholderen er udstyret med et tætsluttende låg, så kaffebønnernes smag og aromaer bevares.

   

  Udtagelig bryggeenhed

  Brygenheden kan tages ud ved at åbne siden af maskinen. Det er vigtigt at rengøre bryggeren mindst en gang i ugen under rindende varmt vand, så fedt og lignende skylles væk. Dette giver det bedste kafferesultat. På indersiden af lågen er der monteret en lille vejledning til, hvordan brygenheden tages ud og sættes i igen.

   

  Overskueligt display

  Gaggia Brera er udstyret med et LED display med belyste ikoner, som sammen med betjeningsknapperne, gør det nemt at betjene maskinen og brygge espresso og kaffe lige efter din smag.

   

  Vandtank

  Maskinen trækker selv vand fra tanken i siden, med en kapacitet på 1,2 liter. Vandtanken kan tages ud af maskinen og fyldes direkte under vandhanen. Vi anbefaler, at du bruger et Gaggia Intenza kalkfilter i vandtanken, så kalken filtreres fra inden det kommer ind i maskinen.

   

  Grumsbeholder og drypbakke

  Drypbakken og grumsbeholderen tages nemt af, så indholdet kan tømmes direkte i vasken og skraldespanden. Det anbefales at rengøre begge beholdere med vand - husk at tømme begge dele, hvis maskinen ikke skal bruges i en periode.

  Både vandtank, grumsbeholder og drypbakke betjenes via maskinens front, så det ikke er nødvendigt at flytte maskinen for at komme til.

   

  Justerbar kaffestuds

  Gaggia Brera er udstyret med et justerbart kaffeudløb, således den passer til koppen. Du undgår dermed, at kaffe sprøjter andre steder end i koppen. Maskinen tager kopper på op til 11 cm.

   

  Lav højde

  Gaggia Brera er en ganske lav maskine med sine kun 31,5 cm i højden, hvilken gør den praktisk hvis du skal have den til at stå i køkkenet under i overskab.

   

  Brugsvejledning findes på følgende sprog:

  Engelsk, italiensk, tysk, fransk, svensk

  MaskinkategoriAutomatisk
  KaffedrikkeCafe Creme / sort kaffe
  KaffedrikkeEspresso
  MælkesystemJa - steamer
  Justerbar mælk/ mælkeskumNej
  Varm vand funktionJa
  Antal kopper pr. bryg (Kaffe)1 - 2
  Antal kopper pr. bryg (Mælk & Kaffe)1
  Programmerbare kaffestyrker3
  Programmerbare kaffemængderJa (20 - 240 ml)
  Maks. Glas- & Kophøjde11 cm
  Kopbelysning ved brygningNej
  DisplayLED ikoner
  Kværn/ indstillingerKeramisk / 5
  Bønnebeholder / sensor (tom bønnebeholder)250g / Ja
  Hele bønner / Formalet bønnerJa / Ja
  KopvarmerOverskudsvarme
  Vandtank / sensor (tom vandtank)1.2L / Ja
  Mulighed for kalkfilter i vandtankJa - Købes som tilbehør
  Grumsbeholder kapacitetca. 8 kopper
  Pumpetryk15
  App-funktionNej
  Automatisk afkalkningsprogramJa
  Automatisk tænd/ sluk funktionJa
  Farve front/ kabinetRustfri Stål / Grå
  Strømforbrug (Effekt)1400 W
  Bredde25,6 cm
  Højde32 cm
  Dybde43,2 cm
  Vægt8,4 kg

  Om Gaggia

  Gaggia
  Vis alle produkter fra Gaggia

  Filer

  Her kan du downloade alle relevante og tilgængelige filer for dette produkt.

  13 anmeldelser af Gaggia Brera Silver Espressomaskine

  Samlet bedømmelse: 3,6 ud af 5 stjener baseret på 13 anmeldelser
  Ramin 31/05 2018

  Value for money

  I forhold til prisen, så er det et super køb. Man skal være forberedt på, at grumsebakken (efter ca. 6xkaffe) og vandbeholderen (efter 2xkaffe) tit skal skiftes, men har man det i baghovedet, så bliver man heller ikke skuffet. Super nem at betjene, hurtig og laver en fornuftig kaffe/espresso. Kaffen er egentlig bare en espresso med mere vand i, hvilket er fint. Steameren er også fin. Ikke så kraftig som Silvia'en, men fin. Husk nu, at det ikke er for baristaen - det er til "husbehov". Forstår ikke folk, der skriver, at kaffen ikke er varm nok. Man kan på ingen måde drikke lige me det samme.

   Sara 26/11 2017

   God til prisen

   Har haft denne maskine i et års tid snart, og jeg er alt i alt godt tilfreds! Den er meget nem at betjene, varmer hurtigt op og er selvrensende (skyller altid vand igennem noget tid efter, man har brugt den). Kaffen er lækker og varm. Derudover er selve maskinen også rigtig flot.

   To minusser:
   - Den larmer altså en del, både når den kværner og når den dispenserer kaffe. Jeg ville ikke kalde den "lydsvag", som de ellers påstår.
   - Den varmer ikke rigtigt kopperne på platformen, selvom det ellers er meningen.

    Lone 05/09 2017

    Utrolig nem at betjene, laver god kaffe og er virkelig pæn i køkkenet. Kan varmt anbefales

     René 25/06 2016

     Superfed maskine.... Savner bare, at man kan tage kaffebønne holderen op, så det er nemmere at skifte bønner undervejs, hvis man har behov for dette. Ellers tip top maskine :-)

      Kasper Bentzen 16/02 2016

      Flot italiensk design og god kvalitet - fantastisk god kaffe til enhver tid...

       Dorte 11/10 2015

       Den bedste maskine jeg har haft. Hurtig klar, kaffen er varm, nem at betjene og super kvalitet. Har prøvet flere forskellige maskiner i prisklasse op til 8000kr, - dette er klart den bedste og knap 5000kr er en fair pris

        André G 31/01 2015

        Rigtig god og stabil maskine. Min kører flere gange hver dag på 3. år og det er uden problemer. Dejlig kaffe HVER gang!!! Super maskine

         Dennis Pedersen 27/01 2013

         Super lækker kompakt maskine. Savner dog muligheden for, at regulere temperaturen og den bruger også relativt meget vand til selvrens. Ellers leverer den lækkert kaffe, varm vand og damp. Er hurtigt klar med en kop. Kan varmt anbefale maskinen, til den alm. Familie trods de ovennævnte mangler :-)

          Allen 17/01 2013

          Super glad for denne maskine.
          Brygger super god kaffe meget hurtig :-).
          Nemt at rengøre og vedligeholde.
          Kan anbefales at købe kalkfilter for at forlænge livet på maskinen.

          Eneste mangel, synes jeg, er at kopper på toppen af maskinen ikke bliver varme, som jeg havde forventet, men ellers super fed maskine.

           Jeanett 26/11 2012

           Fantastisk maskine i flot design og god kvalitet. Kaffen er rigtig god og turbofunktionen gør, at man kan bruge steameren til mælkeskum og lige derefter brygge kaffe uden at maskinen skal nedkøle - det var ikke muligt på f.eks Delonghi (der tog det op til 6 min før maskinen var klar til at brygge kaffe).
           Den er nem at rengøre, varmer hurtigt op og generelt er vi bare rigtig glade for at valget faldt på Gaggia Brera.

            Hanne Sunzenauer 14/02 2012

            Lækker cremet kaffe. Et stort minus er dog at kaffen ikke er varm nok. Havde vi vidst dette, var valget ikke faldet på denne ellers udmærket maskine.

             Stefan 03/10 2011

             En super fed espressomaskine, som er stor nok til dagligt brug og til familiefester mv. men stadig lille nok til at stå på køkkenbordet under køkkenskabene. Let vandpåfyldning fra fronten og kaffe i toppen. LÆKKER ESPRESSO, LATTE og CAPPUCINO.

              Berit Rasmussen 15/04 2011

              En rigtig god kaffemaskine til husbehov! Har brygget/tilberedt mange espresso, cafe latte, cappucino, med et godt resultat:))

               Skriv en anmeldelse

               Anbefalet tilbehør

               Relaterede blogindlæg

               Andre produkter i samme kategori: