Ref: 25A-10003083

- EAN: 8012335910505

Sale!
Gaggia Brera Silver

Fra

Gaggia Brera Silver Espressomaskine

Leveringstid 1-2 hverdage
Gratis levering på dette produkt

2.999,00 DKK

4.699,00 DKK

Spar 1.700,00 DKK

Finansiering over 10-60 måneder (udvid tekst)

Eksempler

Sparxpres

 • Automatisk espressomaskine
 • Keramisk, lydsvag kværn
 • Brugervenlig og bekvemmelig
 • Front i rustfrit stål
 • Frontbetjent vandtank og grumsbeholder
 • Pannarello steamer
 • 1-2 kopper kaffe

One-touch kaffedrikke

Andre funktioner

Produktbeskrivelse

Gaggia Brera er en fremragende, elegant og kompakt automatisk espressomaskine, der laver en fantastisk kop kaffe og espresso.

Maskinen er udstyret med en lydsvag keramisk kværn, og med blot et tryk på en knap maler maskinen præcist den mængde kaffe, den skal bruge til den ønskede kop kaffe. Du kan vælge mellem tre forskellige styrker, svarende til 7 - 10,5 gram malet kaffe.

“Good things come in small packages”

Gaggia Brera er designet og udviklet til brugeren - du får en utroligt brugervenlig og bekvemmelig maskine i et stilrent og prisvindende design. Det kompakte design betyder, at den passer ind i ethvert køkken - store som små!

Maskinens front er udført i rustfrit stål, hvilket giver den et klassisk og elegant look, som på samme tid er let at holde rent. På fronten har du adgang til både vandtank, grumsbeholder og drypbakke, så du let kan komme til at fylde vand på eller tømme beholderne.

Med de to kaffeknapper har du mulighed for at brygge 1-2 kopper espresso eller kaffe - tryk to gange på den ønskede knap, for at brygge to kopper ad gangen. Maskinen maler og brygger herefter kaffen ad to omgange, så hver kop får den rette styrke og størrelse.

Kaffemængden kan programmeres, så maskinen altid brygger den mængde kaffe, du ønsker. Programmeringen er let at udføre ved blot at holde knappen inde i 5 sekunder. Når den ønskede mængde kaffe er brygget trykkes der på samme knap, for at gemme indstillingen.

Gaggia Brera er udstyret med den patenterede Gaggia Pannarello steamer, som gør det let at steame mælk til en cappuccino eller latte. Steameren producerer ikke blot en kraftig damp, men sørger også for rotationer i mælken, så du får en lækker, cremet mælkeskum. Du kan naturligvis også blot varme mælk op ved at holde steameren lige under mælkens overflade - perfekt til kakao eller en lækker cafe au lait.

Se den danske afkalkningsmanual til Gaggia Brera nedenfor. Pga. en opdatering i softwaren anbefaler vi at du anvender denne manual. Du finder den under fanen "Filer".

Rigtigkaffe.dk er eneste officielle forhandler af Gaggia i Danmark, og har egen import af maskinerne direkte fra Milano, og eget serviceværksted i Skanderborg.

OBS. Det er vigtigt at du anvender de rigtige plejeprodukter til din espressomaskine. Læs mere her

Husk at rengøre, afkalke og vedligeholde din Gaggia Brera. Læs vores guide her

Pannarello steamer

Gaggia Brera er udstyret med en Panarello steamarm, der skaber rotation i mælken, således du hurtigt og let kan lave silkeblød og cremet mælkeskum til din latte macchiato, cappuccino og lignende. Steameren giver dig også mulighed for at tappe varmt vand til en kop te.

Overskueligt display

Gaggia Brera er udstyret med et LED display med belyste ikoner, som sammen med betjeningsknapperne, gør det nemt at betjene maskinen og brygge espresso og kaffe lige efter din smag.

Indbygget kværn

Brera har indbygget keramisk kværn, som gør den i stand til at levere friskkværnede bønner hver eneste gang du starter en brygning. Du kan vælge mellem tre styrker, hvilket påvirker mængden af malet kaffe - 7 til 10,5 gram.

Ved friskkværnede bønner bevares kaffens naturlige olier og aromaer, hvilket giver den bedste kaffeoplevelse! Den keramiske kværn forhindrer desuden opvarmning af bønnerne, så den gode smag bevares.

Beholder til kaffebønner

Maskinen er udstyret med en beholder med plads til 250 gram hele bønner. Maskinen sørger selv for at dosere bønnerne til hver enkelt brygning. Bønnebeholderen er udstyret med et tætsluttende låg, så kaffebønnernes smag og aromaer bevares.

Udtagelig bryggeenhed

Brygenheden kan tages ud ved at åbne siden af maskinen. Det er vigtigt at rengøre bryggeren mindst en gang i ugen under rindende varmt vand, så fedt og lignende skylles væk. Dette giver det bedste kafferesultat. På indersiden af lågen er der monteret en lille vejledning til, hvordan brygenheden tages ud og sættes i igen.

Vandtank

Maskinen trækker selv vand fra tanken i siden, med en kapacitet på 1,2 liter. Vandtanken kan tages ud af maskinen og fyldes direkte under vandhanen. Vi anbefaler, at du bruger et Gaggia Intenza kalkfilter i vandtanken, så kalken filtreres fra inden det kommer ind i maskinen.

Grumsbeholder og drypbakke

Drypbakken og grumsbeholderen tages nemt af, så indholdet kan tømmes direkte i vasken og skraldespanden. Det anbefales at rengøre begge beholdere med vand - husk at tømme begge dele, hvis maskinen ikke skal bruges i en periode.

Både vandtank, grumsbeholder og drypbakke betjenes via maskinens front, så det ikke er nødvendigt at flytte maskinen for at komme til.

Justerbar kaffestuds

Gaggia Brera er udstyret med et justerbart kaffeudløb, således den passer til koppen. Du undgår dermed, at kaffe sprøjter andre steder end i koppen. Maskinen tager kopper på op til 11 cm.

Lav højde

Gaggia Brera er en ganske lav maskine med sine kun 31,5 cm i højden, hvilken gør den praktisk hvis du skal have den til at stå i køkkenet under i overskab.

Brugsvejledning findes på følgende sprog:

Engelsk, italiensk, tysk, fransk, svensk

Vandtank 1,7 L
Maskinkategori Automatisk
Kaffedrikke Cafe Creme / sort kaffe
Kaffedrikke Espresso
Mælkesystem Ja - steamer
Justerbar mælk/ mælkeskum Nej
Varm vand funktion Ja
Antal kopper pr. bryg (Kaffe) 1 - 2
Antal kopper pr. bryg (Mælk & Kaffe) 1
Programmerbare kaffestyrker 3
Programmerbare kaffemængder Ja (15 - 240 ml)
Programmerbare kaffemængder Ja (25 - 290 ml)
Programmerbare kaffemængder Ja (20 - 240 ml)
Programmerbare kaffemængder Ja
Programmerbare kaffemængder Nej
Programmerbare kaffemængder Ja (25 - 260 ml)
Maks. Glas- & Kophøjde 11 cm
Kopbelysning ved brygning Nej
Display LED ikoner
Kværn/ indstillinger Keramisk / 5
Bønnebeholder / sensor (tom bønnebeholder) 250g / Ja
Hele bønner / Formalet bønner Ja / Ja
Kopvarmer Overskudsvarme
Vandtank / sensor (tom vandtank) 1.2L / Ja
Mulighed for kalkfilter i vandtank Ja - Købes som tilbehør
Grumsbeholder kapacitet ca. 8 kopper
Pumpetryk 15
App-funktion Nej
Automatisk afkalkningsprogram Ja
Automatisk tænd/ sluk funktion Ja
Farve front/ kabinet Rustfri Stål / Grå
Strømforbrug (Effekt) 1400 W
Bredde 25,6 cm
Højde 32 cm
Dybde 43,2 cm
Vægt 8,4 kg

Accessories

Gaggia

14 anmeldelser af Gaggia Brera Silver Espressomaskine

4.4 stjerner

(14 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (6)
 • 4
  (8)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse

Stjerner
27/08 2021

meget fin lille maskine

nem at programmere

Stjerner
31/05 2018

Value for money

I forhold til prisen, så er det et super køb. Man skal være forberedt på, at grumsebakken (efter ca. 6xkaffe) og vandbeholderen (efter 2xkaffe) tit skal skiftes, men har man det i baghovedet, så bliver man heller ikke skuffet. Super nem at betjene, hurtig og laver en fornuftig kaffe/espresso. Kaffen er egentlig bare en espresso med mere vand i, hvilket er fint. Steameren er også fin. Ikke så kraftig som Silvia'en, men fin. Husk nu, at det ikke er for baristaen - det er til "husbehov". Forstår ikke folk, der skriver, at kaffen ikke er varm nok. Man kan på ingen måde drikke lige me det samme.

Stjerner
26/11 2017

God til prisen

Har haft denne maskine i et års tid snart, og jeg er alt i alt godt tilfreds! Den er meget nem at betjene, varmer hurtigt op og er selvrensende (skyller altid vand igennem noget tid efter, man har brugt den). Kaffen er lækker og varm. Derudover er selve maskinen også rigtig flot.

To minusser:
- Den larmer altså en del, både når den kværner og når den dispenserer kaffe. Jeg ville ikke kalde den "lydsvag", som de ellers påstår.
- Den varmer ikke rigtigt kopperne på platformen, selvom det ellers er meningen.

Stjerner
05/09 2017

Utrolig nem at betjene, laver god kaffe og er virkelig pæn i køkkenet. Kan varmt anbefales

Stjerner
25/06 2016

Superfed maskine.... Savner bare, at man kan tage kaffebønne holderen op, så det er nemmere at skifte bønner undervejs, hvis man har behov for dette. Ellers tip top maskine :-)