Ref: 25A-10003083

- EAN: 8012335910505

Sale!
Gaggia Brera Silver

Fra

Gaggia Brera Silver Espressomaskine

Leveringstid 1-2 hverdage
Gratis levering på dette produkt

3.499,00 DKK

4.699,00 DKK

Spar 1.200,00 DKK

Finansiering over 10-60 måneder (udvid tekst)

Eksempler

Sparxpres

 • Automatisk espressomaskine
 • Keramisk, lydsvag kværn
 • Brugervenlig og bekvemmelig
 • Front i rustfrit stål
 • Frontbetjent vandtank og grumsbeholder
 • Pannarello steamer
 • 1-2 kopper kaffe

One-touch kaffedrikke

Andre funktioner

Produktbeskrivelse

Gaggia Brera er en fremragende, elegant og kompakt automatisk espressomaskine, der laver en fantastisk kop kaffe og espresso.

Maskinen er udstyret med en lydsvag keramisk kværn, og med blot et tryk på en knap maler maskinen præcist den mængde kaffe, den skal bruge til den ønskede kop kaffe. Du kan vælge mellem tre forskellige styrker, svarende til 7 - 10,5 gram malet kaffe.

“Good things come in small packages”

Gaggia Brera er designet og udviklet til brugeren - du får en utroligt brugervenlig og bekvemmelig maskine i et stilrent og prisvindende design. Det kompakte design betyder, at den passer ind i ethvert køkken - store som små!

Maskinens front er udført i rustfrit stål, hvilket giver den et klassisk og elegant look, som på samme tid er let at holde rent. På fronten har du adgang til både vandtank, grumsbeholder og drypbakke, så du let kan komme til at fylde vand på eller tømme beholderne.

Med de to kaffeknapper har du mulighed for at brygge 1-2 kopper espresso eller kaffe - tryk to gange på den ønskede knap, for at brygge to kopper ad gangen. Maskinen maler og brygger herefter kaffen ad to omgange, så hver kop får den rette styrke og størrelse.

Kaffemængden kan programmeres, så maskinen altid brygger den mængde kaffe, du ønsker. Programmeringen er let at udføre ved blot at holde knappen inde i 5 sekunder. Når den ønskede mængde kaffe er brygget trykkes der på samme knap, for at gemme indstillingen.

Gaggia Brera er udstyret med den patenterede Gaggia Pannarello steamer, som gør det let at steame mælk til en cappuccino eller latte. Steameren producerer ikke blot en kraftig damp, men sørger også for rotationer i mælken, så du får en lækker, cremet mælkeskum. Du kan naturligvis også blot varme mælk op ved at holde steameren lige under mælkens overflade - perfekt til kakao eller en lækker cafe au lait.

Se den danske afkalkningsmanual til Gaggia Brera nedenfor. Pga. en opdatering i softwaren anbefaler vi at du anvender denne manual. Du finder den under fanen "Filer".

Rigtigkaffe.dk er eneste officielle forhandler af Gaggia i Danmark, og har egen import af maskinerne direkte fra Milano, og eget serviceværksted i Skanderborg.

OBS. Det er vigtigt at du anvender de rigtige plejeprodukter til din espressomaskine. Læs mere her

Husk at rengøre, afkalke og vedligeholde din Gaggia Brera. Læs vores guide her

Pannarello steamer

Gaggia Brera er udstyret med en Panarello steamarm, der skaber rotation i mælken, således du hurtigt og let kan lave silkeblød og cremet mælkeskum til din latte macchiato, cappuccino og lignende. Steameren giver dig også mulighed for at tappe varmt vand til en kop te.

Indbygget kværn

Brera har indbygget keramisk kværn, som gør den i stand til at levere friskkværnede bønner hver eneste gang du starter en brygning. Du kan vælge mellem tre styrker, hvilket påvirker mængden af malet kaffe - 7 til 10,5 gram.

Ved friskkværnede bønner bevares kaffens naturlige olier og aromaer, hvilket giver den bedste kaffeoplevelse! Den keramiske kværn forhindrer desuden opvarmning af bønnerne, så den gode smag bevares.

Beholder til kaffebønner

Maskinen er udstyret med en beholder med plads til 250 gram hele bønner. Maskinen sørger selv for at dosere bønnerne til hver enkelt brygning. Bønnebeholderen er udstyret med et tætsluttende låg, så kaffebønnernes smag og aromaer bevares.

Udtagelig bryggeenhed

Brygenheden kan tages ud ved at åbne siden af maskinen. Det er vigtigt at rengøre bryggeren mindst en gang i ugen under rindende varmt vand, så fedt og lignende skylles væk. Dette giver det bedste kafferesultat. På indersiden af lågen er der monteret en lille vejledning til, hvordan brygenheden tages ud og sættes i igen.

Overskueligt display

Gaggia Brera er udstyret med et LED display med belyste ikoner, som sammen med betjeningsknapperne, gør det nemt at betjene maskinen og brygge espresso og kaffe lige efter din smag.

Vandtank

Maskinen trækker selv vand fra tanken i siden, med en kapacitet på 1,2 liter. Vandtanken kan tages ud af maskinen og fyldes direkte under vandhanen. Vi anbefaler, at du bruger et Gaggia Intenza kalkfilter i vandtanken, så kalken filtreres fra inden det kommer ind i maskinen.

Grumsbeholder og drypbakke

Drypbakken og grumsbeholderen tages nemt af, så indholdet kan tømmes direkte i vasken og skraldespanden. Det anbefales at rengøre begge beholdere med vand - husk at tømme begge dele, hvis maskinen ikke skal bruges i en periode.

Både vandtank, grumsbeholder og drypbakke betjenes via maskinens front, så det ikke er nødvendigt at flytte maskinen for at komme til.

Justerbar kaffestuds

Gaggia Brera er udstyret med et justerbart kaffeudløb, således den passer til koppen. Du undgår dermed, at kaffe sprøjter andre steder end i koppen. Maskinen tager kopper på op til 11 cm.

Lav højde

Gaggia Brera er en ganske lav maskine med sine kun 31,5 cm i højden, hvilken gør den praktisk hvis du skal have den til at stå i køkkenet under i overskab.

Brugsvejledning findes på følgende sprog:

Engelsk, italiensk, tysk, fransk, svensk

Vandtank 1,7 L
Maskinkategori Automatisk
Kaffedrikke Espresso
Kaffedrikke Cafe Creme / sort kaffe
Mælkesystem Ja - steamer
Justerbar mælk/ mælkeskum Nej
Varm vand funktion Ja
Antal kopper pr. bryg (Kaffe) 1 - 2
Antal kopper pr. bryg (Mælk & Kaffe) 1
Programmerbare kaffestyrker 3
Programmerbare kaffemængder Ja (20 - 240 ml)
Programmerbare kaffemængder Ja
Programmerbare kaffemængder Nej
Programmerbare kaffemængder Ja (25 - 260 ml)
Programmerbare kaffemængder Ja (15 - 240 ml)
Programmerbare kaffemængder Ja (25 - 290 ml)
Maks. Glas- & Kophøjde 11 cm
Kopbelysning ved brygning Nej
Display LED ikoner
Kværn/ indstillinger Keramisk / 5
Bønnebeholder / sensor (tom bønnebeholder) 250g / Ja
Hele bønner / Formalet bønner Ja / Ja
Kopvarmer Overskudsvarme
Vandtank / sensor (tom vandtank) 1.2L / Ja
Mulighed for kalkfilter i vandtank Ja - Købes som tilbehør
Grumsbeholder kapacitet ca. 8 kopper
Pumpetryk 15
App-funktion Nej
Automatisk afkalkningsprogram Ja
Automatisk tænd/ sluk funktion Ja
Farve front/ kabinet Rustfri Stål / Grå
Strømforbrug (Effekt) 1400 W
Bredde 25,6 cm
Højde 32 cm
Dybde 43,2 cm
Vægt 8,4 kg

Accessories

Gaggia

14 anmeldelser af Gaggia Brera Silver Espressomaskine

4.4 stjerner

(14 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (6)
 • 4
  (8)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse

Stjerner
16/02 2016

Flot italiensk design og god kvalitet - fantastisk god kaffe til enhver tid...

Stjerner
11/10 2015

Den bedste maskine jeg har haft. Hurtig klar, kaffen er varm, nem at betjene og super kvalitet. Har prøvet flere forskellige maskiner i prisklasse op til 8000kr, - dette er klart den bedste og knap 5000kr er en fair pris

Stjerner
31/01 2015

Rigtig god og stabil maskine. Min kører flere gange hver dag på 3. år og det er uden problemer. Dejlig kaffe HVER gang!!! Super maskine

Stjerner
27/01 2013

Super lækker kompakt maskine. Savner dog muligheden for, at regulere temperaturen og den bruger også relativt meget vand til selvrens. Ellers leverer den lækkert kaffe, varm vand og damp. Er hurtigt klar med en kop. Kan varmt anbefale maskinen, til den alm. Familie trods de ovennævnte mangler :-)

Stjerner
17/01 2013

Super glad for denne maskine.
Brygger super god kaffe meget hurtig :-).
Nemt at rengøre og vedligeholde.
Kan anbefales at købe kalkfilter for at forlænge livet på maskinen.

Eneste mangel, synes jeg, er at kopper på toppen af maskinen ikke bliver varme, som jeg havde forventet, men ellers super fed maskine.