• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
  • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
  • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
  • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Gaggia Brera Black

Leveringstid: 1-2 hverdage

Gratis levering på dette produkt

3 497,00 DKK

-1 002,00 DKK 4 499,00 DKK
Finansiering over 10-60 måneder - læs mere her!

Eksempler

Santander Consumer Bank
390 DKK pr. måned i 10 måneder
Kreditbeløb 3497 DKK, omkostninger 399 DKK, samlet beløb der betales 3896 DKK.
- Læs mere
Sparxpres


Ref: 25A-10003230
EAN: 8012335910512

Gaggia Brera er en fremragende, elegant og kompakt automatisk espressomaskine, der laver en fantastisk kop kaffe og espresso.

 

Maskinen er udstyret med en lydsvag keramisk kværn, og med blot et tryk på en knap maler maskinen præcist den mængde kaffe, den skal bruge til den ønskede kop kaffe. Du kan vælge mellem tre forskellige styrker, svarende til 7 - 10,5 gram malet kaffe.

 

“Good things come in small packages” 

Gaggia Brera er designet og udviklet til brugeren - du får en utroligt brugervenlig og bekvemmelig maskine i et stilrent og prisvindende design. Det kompakte design betyder, at den passer ind i ethvert køkken - store som små!

Maskinens front er udført i rustfrit stål, hvilket giver den et klassisk og elegant look, som på samme tid er let at holde rent. På fronten har du adgang til både vandtank, grumsbeholder og drypbakke, så du let kan komme til at fylde vand på eller tømme beholderne.

 

Med de to kaffeknapper har du mulighed for at brygge 1-2 kopper espresso eller kaffe - tryk to gange på den ønskede knap, for at brygge to kopper ad gangen. Maskinen maler og brygger herefter kaffen ad to omgange, så hver kop får den rette styrke og størrelse. 

Kaffemængden kan programmeres, så maskinen altid brygger den mængde kaffe, du ønsker. Programmeringen er let at udføre ved blot at holde knappen inde i 5 sekunder. Når den ønskede mængde kaffe er brygget trykkes der på samme knap, for at gemme indstillingen.

 

Gaggia Brera er udstyret med den patenterede Gaggia Pannarello steamer, som gør det let at steame mælk til en cappuccino eller latte. Steameren producerer ikke blot en kraftig damp, men sørger også for rotationer i mælken, så du får en lækker, cremet mælkeskum. Du kan naturligvis også blot varme mælk op ved at holde steameren lige under mælkens overflade - perfekt til kakao eller en lækker cafe au lait.

 

Fordele ved Gaggia Brera

  • Bestseller
  • Keramisk, lydsvag kværn
  • Brugervenlig og bekvemmelig
  • Frontbetjent vandtank og grumsbeholder
  • Pannarello steamer
  • 1-2 kopper ad gangen
  • Aftagelig bryggeenhed

 

Se den danske afkalkningsmanual til Gaggia Brera nedenfor. Pga. en opdatering i softwaren anbefaler vi at du anvender denne manual. Du finder den under fanen "Filer".

 

Rigtigkaffe.dk er eneste officielle forhandler af Gaggia i Danmark, og har egen import af maskinerne direkte fra Milano, og eget serviceværksted i Skanderborg.

 

OBS. Det er vigtigt at du anvender de rigtige plejeprodukter til din espressomaskine. Læs mere her

 

Husk at rengøre, afkalke og vedligeholde din Gaggia Brera. Læs vores guide her

One-touch kaffedrikke

Espresso
Cafe Creme

Andre funktioner

Vand
Damp

Gaggia Brera fås også i Silver, se den her.

 

Pannarello steamer

Gaggia Brera er udstyret med en Panarello steamarm, der skaber rotation i mælken, således du hurtigt og let kan lave silkeblød og cremet mælkeskum til din latte macchiato, cappuccino og lignende. Steameren giver dig også mulighed for at tappe varmt vand til en kop te. 

 

Indbygget kværn

Brera har indbygget keramisk kværn, som gør den i stand til at levere friskkværnede bønner hver eneste gang du starter en brygning. Du kan vælge mellem tre styrker, hvilket påvirker mængden af malet kaffe - 7 til 10,5 gram.

Ved friskkværnede bønner bevares kaffens naturlige olier og aromaer, hvilket giver den bedste kaffeoplevelse! Den keramiske kværn forhindrer desuden opvarmning af bønnerne, så den gode smag bevares.

 

Beholder til kaffebønner

Maskinen er udstyret med en beholder med plads til 250 gram hele bønner. Maskinen sørger selv for at dosere bønnerne til hver enkelt brygning. Bønnebeholderen er udstyret med et tætsluttende låg, så kaffebønnernes smag og aromaer bevares.

 

Udtagelig bryggeenhed

Brygenheden kan tages ud ved at åbne siden af maskinen. Det er vigtigt at rengøre bryggeren mindst en gang i ugen under rindende varmt vand, så fedt og lignende skylles væk. Dette giver det bedste kafferesultat. På indersiden af lågen er der monteret en lille vejledning til, hvordan brygenheden tages ud og sættes i igen.

 

Overskueligt display

Gaggia Brera er udstyret med et LED display med belyste ikoner, som sammen med betjeningsknapperne, gør det nemt at betjene maskinen og brygge espresso og kaffe lige efter din smag.

 

Vandtank

Maskinen trækker selv vand fra tanken i siden, med en kapacitet på 1,2 liter. Vandtanken kan tages ud af maskinen og fyldes direkte under vandhanen. Vi anbefaler, at du bruger et Gaggia Intenza kalkfilter i vandtanken, så kalken filtreres fra inden det kommer ind i maskinen.

 

Grumsbeholder og drypbakke

Drypbakken og grumsbeholderen tages nemt af, så indholdet kan tømmes direkte i vasken og skraldespanden. Det anbefales at rengøre begge beholdere med vand - husk at tømme begge dele, hvis maskinen ikke skal bruges i en periode.

Både vandtank, grumsbeholder og drypbakke betjenes via maskinens front, så det ikke er nødvendigt at flytte maskinen for at komme til.

 

Justerbar kaffestuds

Gaggia Brera er udstyret med et justerbart kaffeudløb, således den passer til koppen. Du undgår dermed, at kaffe sprøjter andre steder end i koppen. Maskinen tager kopper på op til 11 cm.

 

Lav højde

Gaggia Brera er en ganske lav maskine med sine kun 31,5 cm i højden, hvilken gør den praktisk hvis du skal have den til at stå i køkkenet under i overskab.

 

Brugsvejledning findes på følgende sprog:

Engelsk, italiensk, tysk, fransk, svensk

Maskinkategori Automatisk
Kaffedrikke Espresso
Kaffedrikke Cafe Creme / sort kaffe
Mælkesystem Ja - steamer
Justerbar mælk/ mælkeskum Nej
Varm vand funktion Ja
Antal kopper pr. bryg (Kaffe) 1 - 2
Antal kopper pr. bryg (Mælk & Kaffe) 1
Programmerbare kaffestyrker 3
Programmerbare kaffemængder Ja (20 - 240 ml)
Maks. Glas- & Kophøjde 11 cm
Kopbelysning ved brygning Nej
Display LED ikoner
Kværn/ indstillinger Keramisk / 5
Bønnebeholder / sensor (tom bønnebeholder) 250g / Ja
Hele bønner / Formalet bønner Ja / Ja
Kopvarmer Overskudsvarme
Vandtank / sensor (tom vandtank) 1.2L / Ja
Mulighed for kalkfilter i vandtank Ja - Købes som tilbehør
Grumsbeholder kapacitet ca. 8 kopper
Pumpetryk 15
App-funktion Nej
Automatisk afkalkningsprogram Ja
Automatisk tænd/ sluk funktion Ja
Farve front/ kabinet Rustfri Stål / Sort
Strømforbrug (Effekt) 1400 W
Bredde 25,6 cm
Højde 32 cm
Dybde 43,2 cm
Vægt 8,4 kg

Om Gaggia

Gaggia
Vis alle produkter fra Gaggia

18 anmeldelser af Gaggia Brera Black

Samlet bedømmelse: 4,2 ud af 5 stjener baseret på 18 anmeldelser
Ram Al Sheeba 25/10 2019

Nemt og hurtigt

Har haft min i lidt over 2 år.
Laver en rigtig fin espresso - ikke som på min Rancilio Silvia - men til gengæld tager det ingen tid og intet arbejde at lave et shot.
Jeg tror, at man her skal vælge og sammenligne med andre automatiske espressomaskiner (og ikke de helt dyre semiautomatiske) og der er denne helt klart blandt toppen (har efterhånden prøvet en del).
Du kan lave 2-3 kopper kaffe (som egentlig er espresso, men med mere vand), hvorefter du skal fylde vandtanken op igen. Efter ca. 5-7 shots skal du tømme kaffegrumsbakken. Begge deler vænner man sig hurtigt til og generer mig på ingen måde.
I modsætning til semiautomatiske har du lynhurtigt en kop kaffe/espresso, hvilket for mig er super bekvemt om morgenen eller når jeg har gæster.
Steameren er meget kraftig af en automatisk-maskine at være. Man kan sagtens lave et rigtig lækker latte.
Ift. rengøring - citronsyre kan sagtens bruges og du sparer dermed en (lille) udgift, hvis du ikke vil bruge penge på Gaggias egne produkter. Der findes flere gode vejledninger til rengøring på youtube - det er nemt.
Minus: Den slukker selv automatisk efter noget tid (tror det er 15 min), hvis man ikke bruger den. Det er lidt træls, hvis man sidder i kontor lige ved siden af og ikke vil bruge de 30-40 sekunder det tager at tænde den hver gang... (nu går vi i små sko).
Den er dog skyld i, at jeg måtte slibe min træbordplade, som den stod på, da den af en eller anden årsag (en sjælden gang i mellem) er utæt uanset hvor tit man rengører den (det er lidt en ommer). Nu har jeg lagt stillet den på en laminatbordplade og man skal alligevel lige rense den under maskinen ca. 1 gang om ugen... Alt i alt super tilfreds og til pengene, vil jeg ikke mene, der findes noget bedre.

Thomas Sørensen 13/10 2019

Brug den ikke på din yndlingsbordplade

Kaffen er glimrende, men stil endelig ikke denne maskine på en bordplade, som du er glad for. Uanset hvor tit du gør maskinen ren, så havner en del af det grumsede vand på bordet under maskinen. Vi har været nødt til at få lavet en plastbakke til at stille under maskinen, så man ikke skal gøre rent under maskinen konstant.

Michael 07/11 2017

Super maskine

Vi har nu haft vores maskine i halvandet år og er ovenud tilfredse med den. Den er hurtig til at starte op og brygger kaffe i løbet af 30 sekunder efter opstart. Kaffen er fyldig og kraftfuld og giver en god crema. Kopvarmeren kan ikke bruges til noget, men til gengæld kan man fylde lidt varmt vand i koppen inden brygning.
Super fin lille maskine til prisen.

Kristian 08/06 2016

Dette er 2. gang jeg har købt en Brera og den er virkelig god. Holdbar og nem at betjene. den sidste jeg havde holdt i 7 år. Kan anbefales.

Stig Bergmann 06/09 2015

På trods af den er blevet passet og plejet gennem 2½ år. Så er den nu gået I stykker for 3. gang. De 2 første gange var det den keramiske kværn denne gang er det brygenheden.
Vi har indtil nu fået en udmærket service fra Rigtig Kaffe.

Hans Andersen 08/03 2015

Nem at betjene, laver fantastisk kaffe, nem at rengøre og afkalke.nem at programmere. Kan varmt anbefales.

Gert 31/10 2014

Vi har haft Brera i 8 år uden at passe den særlig godt. Men den har været en tro følgesvend og har brygget så meget god kaffe til os igennem årerne, at nu har vi sendt den på pension i vores sommerhus og købt en ny Brera som vi igen er super tilfreds med. Vi giver Brera vores varmeste anbefaling. og vi giver iøvrigt også Rigtigkaffe vores varmeste anbefaling.

Henrik 03/04 2014

Tak for god vejledning. Jeg er yderst tilfreds med min Brera og er især overrasket over, hvor nem den er at betjene og hvor god kaffe den brygger til prisen.

Jan 28/03 2014

Rigtig fin maskine, når blot man husker at rengøre, afkalke og smøre som foreskrevet. Brygger en rigtig god espresso og skummer en fin skum til cappucinoen. Kan klart anbefales.

Christian 10/09 2013

En helt utrolig maskine til pengene. Meget brugervenlig, og den brygger en perfekt kop hver gang. Steameren er kraftig for en så lille maskine, og kan på ganske få sekunder lave en flot mælkeskum. Den er meget nem at rengøre og vedligeholde. Hvis man skal nævne noget negativt: Lille vandbeholder (hvis man brygger cappuccino, latte osv) og kopvarmeren er håbløs (hvilket sådan set er ligemeget, for maskinen leverer varmt vand på sekunder).

Når det så er sagt, overtrumfer pris og kvalitet LANGT de to små negativer. Vi vil varmt anbefale Gaggia Brera.

Allan 07/05 2013

Super fin maskine. Nem maskine. Kan kun anbefale den!

Tony 17/04 2013

Simpel og velfungerende maskine.
Vi har tidligere haft en større og dyrere maskine, men denne "lille" fætter har flere funktioner, er nem og leverer 100% god espresso.

Thomas 21/01 2013

Super fin maskine til vores brug i hvert fald. Vi søgte en nem maskine med god og hurtig steamer, og vi havde kigget på andre (dyrere) modeller, og skrev til Rigtig Kaffe, og anbefalede denne her - billigere maskine. Fantastisk service.
Jeg vil medgive at vandbeholderen er vel lille, men det er et luksusproblem. Kan kun anbefale den!

Claus Toftegaard 10/01 2013

Super dejlig maskine, som laver rigtig god kaffe. Vandbeholderen er måske lidt lille, men man vænner sig til at checke inden brygning, idet maskinen ikke selv advarer ved lav vandbeholdning i.f.t. den bestilte kaffemængde.
God service hos RigtigKaffe hjalp os til at træffe et godt valg.

Lilli Marie Hansen 09/01 2013

En fantastisk espressomaskine. Det er den første espressomaskine, vi har haft. Efter råd fra vores svigersøn valgte vi denne. Den er utrolig let at betjene. Brygger skøn kaffe og laver prima mælkeskum. Vi er yderst tilfredsse.

tosoe 27/11 2012

Har lige fået min første Gaggia Brera black.
Virkelig bruger venlig, lige noget for mig.
God kundeservice.
Skulle lige lære at streame mælken. Det blev meget lettere efter at have anskaffet et termometer og prøvet det nogle gange.
Meget nem at rengøre. :)

Søren W 30/10 2012

Jeg var meget i tvivl om valget mellem en semiautomatisk og en automatisk maskine. Men efter en god vejledning i showroom'et hos Rigtigkaffe faldt valget på en automatisk. Det blev Gaggia Brera pga pris, udseende, funktioner og gode anmeldelser, jeg havde fundet på nettet.
Maskinen fungerer supergodt. Den laver en fin crema, som ganske vist løber lidt hurtigere igennem end på semiautomatiske modeller, men det smager super. Og med lidt øvelse får man lært at steame letmælk til en ret god latte. Det kan godt være det kan blive lidt bedre med en semiautomatisk model, men her skal det også være let tilgængeligt og nemt at holde, ellers fik vi den ikke brugt.
Maskinen er populær hos både forældre og teenagebørn. Let at betjene og - ikke mindst - at gøre ren!

Christian Sparrevohn 15/08 2012

Det er den tredje Gaggia semi-automatic vi prøver og selvom vi har været meget tilfredse med især Titanium-modellen, er denne så langt den bedste. Kort sagt: Den brygger virkelig god espresso, med stor konsistens. Display og de mange indstillinger er fjernet fra denne model - men vi savner dem ikke, og den større simpelhed muliggør et mere rent design. Det eneste, jeg savner, et en egentlig kopvarmer-funktionalitet - men hvis du bruger termokopper, er det intet problem. Et virkelig godt køb til en ret lav pris - og med god service og leverance fra butikken her.

Skriv en anmeldelse

Anbefalet tilbehør

Relaterede blogindlæg

Andre produkter i samme kategori: