• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
 • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
 • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
 • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Gaggia Brera Black

Leveringstid: 1-2 hverdage

Gratis levering på dette produkt

2 495,00 DKK

-2 004,00 DKK 4 499,00 DKK
Finansiering over 10-72 måneder - læs mere her!

Eksempler

Santander Consumer Bank
290 DKK pr. måned i 10 måneder
Kreditbeløb 2495 DKK, omkostninger 399 DKK, samlet beløb der betales 2894 DKK.
- Læs mere
Sparxpres
109,00 DKK pr. måned i 36 måneder
Kreditbeløb 2495 DKK, omkostninger 1401 DKK, samlet beløb der betales 3896 DKK.
- Læs mere


Skriv på ønskelisten

Ref: 25A-10003230
EAN: 8012335910512

Gaggia Brera er en fremragende, elegant og kompakt automatisk espressomaskine, der laver en fantastisk kop kaffe og espresso.

 

Maskinen er udstyret med en lydsvag keramisk kværn, og med blot et tryk på en knap maler maskinen præcist den mængde kaffe, den skal bruge til den ønskede kop kaffe. Du kan vælge mellem tre forskellige styrker, svarende til 7 - 10,5 gram malet kaffe.

 

“Good things come in small packages” 

Gaggia Brera er designet og udviklet til brugeren - du får en utroligt brugervenlig og bekvemmelig maskine i et stilrent og prisvindende design. Det kompakte design betyder, at den passer ind i ethvert køkken - store som små!

Maskinens front er udført i rustfrit stål, hvilket giver den et klassisk og elegant look, som på samme tid er let at holde rent. På fronten har du adgang til både vandtank, grumsbeholder og drypbakke, så du let kan komme til at fylde vand på eller tømme beholderne.

 

Med de to kaffeknapper har du mulighed for at brygge 1-2 kopper espresso eller kaffe - tryk to gange på den ønskede knap, for at brygge to kopper ad gangen. Maskinen maler og brygger herefter kaffen ad to omgange, så hver kop får den rette styrke og størrelse. 

Kaffemængden kan programmeres, så maskinen altid brygger den mængde kaffe, du ønsker. Programmeringen er let at udføre ved blot at holde knappen inde i 5 sekunder. Når den ønskede mængde kaffe er brygget trykkes der på samme knap, for at gemme indstillingen.

 

Gaggia Brera er udstyret med den patenterede Gaggia Pannarello steamer, som gør det let at steame mælk til en cappuccino eller latte. Steameren producerer ikke blot en kraftig damp, men sørger også for rotationer i mælken, så du får en lækker, cremet mælkeskum. Du kan naturligvis også blot varme mælk op ved at holde steameren lige under mælkens overflade - perfekt til kakao eller en lækker cafe au lait.

 

Fordele ved Gaggia Brera

 • Bestseller
 • Keramisk, lydsvag kværn
 • Brugervenlig og bekvemmelig
 • Frontbetjent vandtank og grumsbeholder
 • Pannarello steamer
 • 1-2 kopper ad gangen
 • Aftagelig bryggeenhed

 

Se den danske afkalkningsmanual til Gaggia Brera nedenfor. Pga. en opdatering i softwaren anbefaler vi at du anvender denne manual. Du finder den under fanen "tekniske specifikationer".

 

Rigtigkaffe.dk er eneste officielle forhandler af Gaggia i Danmark, og har egen import af maskinerne direkte fra Milano, og eget serviceværksted i Skanderborg.

 

OBS. Det er vigtigt at du anvender de rigtige plejeprodukter til din espressomaskine. Læs mere her

 

Handl trygt hos os – vi klarer servicen hvis uheldet er ude. Læs mere her

One-touch kaffedrikke

Espresso
Cafe Creme

Andre funktioner

Vand
Damp

  Gaggia Brera fås også i Silver, se den her.

   

  Pannarello steamer

  Gaggia Brera er udstyret med en Panarello steamarm, der skaber rotation i mælken, således du hurtigt og let kan lave silkeblød og cremet mælkeskum til din latte macchiato, cappuccino og lignende. Steameren giver dig også mulighed for at tappe varmt vand til en kop te. 

   

  Indbygget kværn

  Brera har indbygget keramisk kværn, som gør den i stand til at levere friskkværnede bønner hver eneste gang du starter en brygning. Du kan vælge mellem tre styrker, hvilket påvirker mængden af malet kaffe - 7 til 10,5 gram.

  Ved friskkværnede bønner bevares kaffens naturlige olier og aromaer, hvilket giver den bedste kaffeoplevelse! Den keramiske kværn forhindrer desuden opvarmning af bønnerne, så den gode smag bevares.

   

  Beholder til kaffebønner

  Maskinen er udstyret med en beholder med plads til 250 gram hele bønner. Maskinen sørger selv for at dosere bønnerne til hver enkelt brygning. Bønnebeholderen er udstyret med et tætsluttende låg, så kaffebønnernes smag og aromaer bevares.

   

  Udtagelig bryggeenhed

  Brygenheden kan tages ud ved at åbne siden af maskinen. Det er vigtigt at rengøre bryggeren mindst en gang i ugen under rindende varmt vand, så fedt og lignende skylles væk. Dette giver det bedste kafferesultat. På indersiden af lågen er der monteret en lille vejledning til, hvordan brygenheden tages ud og sættes i igen.

   

  Overskueligt display

  Gaggia Brera er udstyret med et LED display med belyste ikoner, som sammen med betjeningsknapperne, gør det nemt at betjene maskinen og brygge espresso og kaffe lige efter din smag.

   

  Vandtank

  Maskinen trækker selv vand fra tanken i siden, med en kapacitet på 1,2 liter. Vandtanken kan tages ud af maskinen og fyldes direkte under vandhanen. Vi anbefaler, at du bruger et Gaggia Intenza kalkfilter i vandtanken, så kalken filtreres fra inden det kommer ind i maskinen.

   

  Grumsbeholder og drypbakke

  Drypbakken og grumsbeholderen tages nemt af, så indholdet kan tømmes direkte i vasken og skraldespanden. Det anbefales at rengøre begge beholdere med vand - husk at tømme begge dele, hvis maskinen ikke skal bruges i en periode.

  Både vandtank, grumsbeholder og drypbakke betjenes via maskinens front, så det ikke er nødvendigt at flytte maskinen for at komme til.

   

  Justerbar kaffestuds

  Gaggia Brera er udstyret med et justerbart kaffeudløb, således den passer til koppen. Du undgår dermed, at kaffe sprøjter andre steder end i koppen. Maskinen tager kopper på op til 11 cm.

   

  Lav højde

  Gaggia Brera er en ganske lav maskine med sine kun 31,5 cm i højden, hvilken gør den praktisk hvis du skal have den til at stå i køkkenet under i overskab.

   

  Brugsvejledning findes på følgende sprog:

  Engelsk, italiensk, tysk, fransk, svensk

  MaskinkategoriAutomatisk
  oneTouch funktion CappuccinoNej
  oneTouch funktion Latte MachiattoNej
  oneTouch funktion Caffe LatteNej
  Separat mælk/ mælkeskum funktionJa - steam arm
  Varm vand funktionJa
  Antal kopper pr. bryg (Kaffe)1 - 2
  Antal kopper pr. bryg (Mælk & Kaffe)1
  Programmerbare kaffestyrker3
  Programmerbare kaffemængderJa (20 - 240 ml)
  Maks. Glas- & Kophøjde11 cm
  Kopbelysning ved brygningNej
  DisplayLED ikoner
  Kværn/ indstillingerKeramisk / 5
  Bønnebeholder / sensor (tom bønnebeholder)250g / Ja
  Hele bønner / Formalet bønnerJa / Ja
  KopvarmerOverskudsvarme
  Vandtank / sensor (tom vandtank)1.2L / Ja
  Mulighed for kalkfilter i vandtankJa - Købes som tilbehør
  Grumsbeholder kapacitetca. 8 kopper
  Pumpetryk15
  Automatisk mælkesystemNej
  Justerbar mælk/ mælkeskumNej
  Automatisk afkalkningsprogramJa
  Automatisk tænd/ sluk funktionJa
  Farve front/ kabinetRustfri Stål / Sort
  Strømforbrug (Effekt)1400 W
  Vægt8,4 kg
  Bredde25,6 cm
  Højde32 cm
  Dybde43,2 cm

  Om Gaggia

  I mere end et halvt århundrede har Gaggia leveret espressomaskiner til både barer og og private. Designet er, som det altid har været, smukt og tidløst med inspiration fra mode, design og kultur

  Den 5. september 1938 tager, bartenderen Achille Gaggia (født 1895 ), patent nr. 365.726 på en damp -fri kaffemaskine (forløberen til espressomaskinen som vi kender den i dag). I modsætning til sine forgængere, bruger Gaggias design en revolutionerende stempel mekanisme, som tvinger vand gennem kaffegrums ved højt tryk - det tager 15 sekunder at producere et enkelt espresso skud. Det menes, at ideen til stempel mekanismen kom til Gaggia efter, at han observerede motoren i en amerikansk jeep.

  Gaggia begynder, at producere sin første kaffemaskine til brug i barer: Classic. Dens unikke stempel mekanisme frembringer crema - et naturligt lag kaffeolier som ligner skum - på overfladen af kaffen. Dette gør Gaggias espresso ulig noget andet.

  Gaggia installerer sine maskiner i barer rundt i Milano ledsaget af enorme skilte i vinduerne, hvor der står; "Caffé crema di caffe naturale" (kaffe fløde fra naturlig kaffe). Og espresso dillen begynder...

  I dag producerer Gaggia maskiner inden for alle tre Rigtig Kaffe kategorier:

  Semiautomatisk

  Automatisk

  Fuldautomatisk

  Gaggia har stadig det oprindelige mål for øje “At tilbyde en unik nydelse af autentisk italiensk espresso”.

  De fleste af maskinerne fra Gaggia er produceret i nærheden af Milano, hvor hovedkontoret ligger.


  Gaggia
  Vis alle produkter fra Gaggia

  16 anmeldelser af Gaggia Brera Black

  Samlet bedømmelse: 4,3 ud af 5 stjener baseret på 16 anmeldelser
  07/11 2017

  Super maskine

  Vi har nu haft vores maskine i halvandet år og er ovenud tilfredse med den. Den er hurtig til at starte op og brygger kaffe i løbet af 30 sekunder efter opstart. Kaffen er fyldig og kraftfuld og giver en god crema. Kopvarmeren kan ikke bruges til noget, men til gengæld kan man fylde lidt varmt vand i koppen inden brygning.
  Super fin lille maskine til prisen.

   08/06 2016

   Dette er 2. gang jeg har købt en Brera og den er virkelig god. Holdbar og nem at betjene. den sidste jeg havde holdt i 7 år. Kan anbefales.

    06/09 2015

    På trods af den er blevet passet og plejet gennem 2½ år. Så er den nu gået I stykker for 3. gang. De 2 første gange var det den keramiske kværn denne gang er det brygenheden.
    Vi har indtil nu fået en udmærket service fra Rigtig Kaffe.

     08/03 2015

     Nem at betjene, laver fantastisk kaffe, nem at rengøre og afkalke.nem at programmere. Kan varmt anbefales.

      31/10 2014

      Vi har haft Brera i 8 år uden at passe den særlig godt. Men den har været en tro følgesvend og har brygget så meget god kaffe til os igennem årerne, at nu har vi sendt den på pension i vores sommerhus og købt en ny Brera som vi igen er super tilfreds med. Vi giver Brera vores varmeste anbefaling. og vi giver iøvrigt også Rigtigkaffe vores varmeste anbefaling.

       03/04 2014

       Tak for god vejledning. Jeg er yderst tilfreds med min Brera og er især overrasket over, hvor nem den er at betjene og hvor god kaffe den brygger til prisen.

        28/03 2014

        Rigtig fin maskine, når blot man husker at rengøre, afkalke og smøre som foreskrevet. Brygger en rigtig god espresso og skummer en fin skum til cappucinoen. Kan klart anbefales.

         10/09 2013

         En helt utrolig maskine til pengene. Meget brugervenlig, og den brygger en perfekt kop hver gang. Steameren er kraftig for en så lille maskine, og kan på ganske få sekunder lave en flot mælkeskum. Den er meget nem at rengøre og vedligeholde. Hvis man skal nævne noget negativt: Lille vandbeholder (hvis man brygger cappuccino, latte osv) og kopvarmeren er håbløs (hvilket sådan set er ligemeget, for maskinen leverer varmt vand på sekunder).

         Når det så er sagt, overtrumfer pris og kvalitet LANGT de to små negativer. Vi vil varmt anbefale Gaggia Brera.

          07/05 2013

          Super fin maskine. Nem maskine. Kan kun anbefale den!

           17/04 2013

           Simpel og velfungerende maskine.
           Vi har tidligere haft en større og dyrere maskine, men denne "lille" fætter har flere funktioner, er nem og leverer 100% god espresso.

            21/01 2013

            Super fin maskine til vores brug i hvert fald. Vi søgte en nem maskine med god og hurtig steamer, og vi havde kigget på andre (dyrere) modeller, og skrev til Rigtig Kaffe, og anbefalede denne her - billigere maskine. Fantastisk service.
            Jeg vil medgive at vandbeholderen er vel lille, men det er et luksusproblem. Kan kun anbefale den!

             10/01 2013

             Super dejlig maskine, som laver rigtig god kaffe. Vandbeholderen er måske lidt lille, men man vænner sig til at checke inden brygning, idet maskinen ikke selv advarer ved lav vandbeholdning i.f.t. den bestilte kaffemængde.
             God service hos RigtigKaffe hjalp os til at træffe et godt valg.

              09/01 2013

              En fantastisk espressomaskine. Det er den første espressomaskine, vi har haft. Efter råd fra vores svigersøn valgte vi denne. Den er utrolig let at betjene. Brygger skøn kaffe og laver prima mælkeskum. Vi er yderst tilfredsse.

               27/11 2012

               Har lige fået min første Gaggia Brera black.
               Virkelig bruger venlig, lige noget for mig.
               God kundeservice.
               Skulle lige lære at streame mælken. Det blev meget lettere efter at have anskaffet et termometer og prøvet det nogle gange.
               Meget nem at rengøre. :)

                30/10 2012

                Jeg var meget i tvivl om valget mellem en semiautomatisk og en automatisk maskine. Men efter en god vejledning i showroom'et hos Rigtigkaffe faldt valget på en automatisk. Det blev Gaggia Brera pga pris, udseende, funktioner og gode anmeldelser, jeg havde fundet på nettet.
                Maskinen fungerer supergodt. Den laver en fin crema, som ganske vist løber lidt hurtigere igennem end på semiautomatiske modeller, men det smager super. Og med lidt øvelse får man lært at steame letmælk til en ret god latte. Det kan godt være det kan blive lidt bedre med en semiautomatisk model, men her skal det også være let tilgængeligt og nemt at holde, ellers fik vi den ikke brugt.
                Maskinen er populær hos både forældre og teenagebørn. Let at betjene og - ikke mindst - at gøre ren!

                 15/08 2012

                 Det er den tredje Gaggia semi-automatic vi prøver og selvom vi har været meget tilfredse med især Titanium-modellen, er denne så langt den bedste. Kort sagt: Den brygger virkelig god espresso, med stor konsistens. Display og de mange indstillinger er fjernet fra denne model - men vi savner dem ikke, og den større simpelhed muliggør et mere rent design. Det eneste, jeg savner, et en egentlig kopvarmer-funktionalitet - men hvis du bruger termokopper, er det intet problem. Et virkelig godt køb til en ret lav pris - og med god service og leverance fra butikken her.

                  Skriv en anmeldelse

                  Anbefalet tilbehør

                  Andre produkter i samme kategori:

                  Relaterede blogindlæg