Ref: 25A-10003230

- EAN: 8012335910512

Spar 41%
Gaggia Brera Black

Fra

Gaggia Brera Black Espressomaskine

Leveringstid 1-2 hverdage
Gratis levering på dette produkt

2.666,00 DKK

4.499,00 DKK

Spar 1.833,00 DKK

Finansiering over 10-60 måneder (udvid tekst)

Eksempler

Sparxpres

 • Automatisk espressomaskine
 • Keramisk, lydsvag kværn
 • Brugervenlig og bekvemmelig
 • Front i rustfrit stål
 • Frontbetjent vandtank og grumsbeholder
 • Pannarello steamer
 • 1-2 kopper kaffe

One-touch kaffedrikke

Andre funktioner

Produktbeskrivelse

Gaggia Brera er en fremragende, elegant og kompakt automatisk espressomaskine, der laver en fantastisk kop kaffe og espresso.

Maskinen er udstyret med en lydsvag keramisk kværn, og med blot et tryk på en knap maler maskinen præcist den mængde kaffe, den skal bruge til den ønskede kop kaffe. Du kan vælge mellem tre forskellige styrker, svarende til 7 - 10,5 gram malet kaffe.

“Good things come in small packages”

Gaggia Brera er designet og udviklet til brugeren - du får en utroligt brugervenlig og bekvemmelig maskine i et stilrent og prisvindende design. Det kompakte design betyder, at den passer ind i ethvert køkken - store som små!

Maskinens front er udført i rustfrit stål, hvilket giver den et klassisk og elegant look, som på samme tid er let at holde rent. På fronten har du adgang til både vandtank, grumsbeholder og drypbakke, så du let kan komme til at fylde vand på eller tømme beholderne.

Med de to kaffeknapper har du mulighed for at brygge 1-2 kopper espresso eller kaffe - tryk to gange på den ønskede knap, for at brygge to kopper ad gangen. Maskinen maler og brygger herefter kaffen ad to omgange, så hver kop får den rette styrke og størrelse.

Kaffemængden kan programmeres, så maskinen altid brygger den mængde kaffe, du ønsker. Programmeringen er let at udføre ved blot at holde knappen inde i 5 sekunder. Når den ønskede mængde kaffe er brygget trykkes der på samme knap, for at gemme indstillingen.

Gaggia Brera er udstyret med den patenterede Gaggia Pannarello steamer, som gør det let at steame mælk til en cappuccino eller latte. Steameren producerer ikke blot en kraftig damp, men sørger også for rotationer i mælken, så du får en lækker, cremet mælkeskum. Du kan naturligvis også blot varme mælk op ved at holde steameren lige under mælkens overflade - perfekt til kakao eller en lækker cafe au lait.

Se den danske afkalkningsmanual til Gaggia Brera nedenfor. Pga. en opdatering i softwaren anbefaler vi at du anvender denne manual. Du finder den under fanen "Filer".

Rigtigkaffe.dk er eneste officielle forhandler af Gaggia i Danmark, og har egen import af maskinerne direkte fra Milano, og eget serviceværksted i Skanderborg.

OBS. Det er vigtigt at du anvender de rigtige plejeprodukter til din espressomaskine. Læs mere her

Husk at rengøre, afkalke og vedligeholde din Gaggia Brera. Læs vores guide her

Pannarello steamer

Gaggia Brera er udstyret med en Panarello steamarm, der skaber rotation i mælken, således du hurtigt og let kan lave silkeblød og cremet mælkeskum til din latte macchiato, cappuccino og lignende. Steameren giver dig også mulighed for at tappe varmt vand til en kop te.

Overskueligt display

Gaggia Brera er udstyret med et LED display med belyste ikoner, som sammen med betjeningsknapperne, gør det nemt at betjene maskinen og brygge espresso og kaffe lige efter din smag.

Indbygget kværn

Brera har indbygget keramisk kværn, som gør den i stand til at levere friskkværnede bønner hver eneste gang du starter en brygning. Du kan vælge mellem tre styrker, hvilket påvirker mængden af malet kaffe - 7 til 10,5 gram.

Ved friskkværnede bønner bevares kaffens naturlige olier og aromaer, hvilket giver den bedste kaffeoplevelse! Den keramiske kværn forhindrer desuden opvarmning af bønnerne, så den gode smag bevares.

Beholder til kaffebønner

Maskinen er udstyret med en beholder med plads til 250 gram hele bønner. Maskinen sørger selv for at dosere bønnerne til hver enkelt brygning. Bønnebeholderen er udstyret med et tætsluttende låg, så kaffebønnernes smag og aromaer bevares.

Udtagelig bryggeenhed

Brygenheden kan tages ud ved at åbne siden af maskinen. Det er vigtigt at rengøre bryggeren mindst en gang i ugen under rindende varmt vand, så fedt og lignende skylles væk. Dette giver det bedste kafferesultat. På indersiden af lågen er der monteret en lille vejledning til, hvordan brygenheden tages ud og sættes i igen.

Vandtank

Maskinen trækker selv vand fra tanken i siden, med en kapacitet på 1,2 liter. Vandtanken kan tages ud af maskinen og fyldes direkte under vandhanen. Vi anbefaler, at du bruger et Gaggia Intenza kalkfilter i vandtanken, så kalken filtreres fra inden det kommer ind i maskinen.

Grumsbeholder og drypbakke

Drypbakken og grumsbeholderen tages nemt af, så indholdet kan tømmes direkte i vasken og skraldespanden. Det anbefales at rengøre begge beholdere med vand - husk at tømme begge dele, hvis maskinen ikke skal bruges i en periode.

Både vandtank, grumsbeholder og drypbakke betjenes via maskinens front, så det ikke er nødvendigt at flytte maskinen for at komme til.

Justerbar kaffestuds

Gaggia Brera er udstyret med et justerbart kaffeudløb, således den passer til koppen. Du undgår dermed, at kaffe sprøjter andre steder end i koppen. Maskinen tager kopper på op til 11 cm.

Lav højde

Gaggia Brera er en ganske lav maskine med sine kun 31,5 cm i højden, hvilken gør den praktisk hvis du skal have den til at stå i køkkenet under i overskab.

Brugsvejledning findes på følgende sprog:

Engelsk, italiensk, tysk, fransk, svensk

Maskinkategori Automatisk
Kaffedrikke Cafe Creme / sort kaffe
Kaffedrikke Espresso
Mælkesystem Ja - steamer
Justerbar mælk/ mælkeskum Nej
Varm vand funktion Ja
Antal kopper pr. bryg (Kaffe) 1 - 2
Antal kopper pr. bryg (Mælk & Kaffe) 1
Programmerbare kaffestyrker 3
Programmerbare kaffemængder Ja (20 - 240 ml)
Maks. Glas- & Kophøjde 11 cm
Kopbelysning ved brygning Nej
Display LED ikoner
Kværn/ indstillinger Keramisk / 5
Bønnebeholder / sensor (tom bønnebeholder) 250g / Ja
Hele bønner / Formalet bønner Ja / Ja
Kopvarmer Overskudsvarme
Vandtank / sensor (tom vandtank) 1.2L / Ja
Mulighed for kalkfilter i vandtank Ja - Købes som tilbehør
Grumsbeholder kapacitet ca. 8 kopper
Pumpetryk 15
App-funktion Nej
Automatisk afkalkningsprogram Ja
Automatisk tænd/ sluk funktion Ja
Farve front/ kabinet Rustfri Stål / Sort
Strømforbrug (Effekt) 1400 W
Bredde 25,6 cm
Højde 32 cm
Dybde 43,2 cm
Vægt 8,4 kg

Accessories

Gaggia

17 anmeldelser af Gaggia Brera Black Espressomaskine

4.6 stjerner

(17 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (13)
 • 4
  (3)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (1)

Skriv anmeldelse

Stjerner
25/10 2019

Nemt og hurtigt

Har haft min i lidt over 2 år.
Laver en rigtig fin espresso - ikke som på min Rancilio Silvia - men til gengæld tager det ingen tid og intet arbejde at lave et shot.
Jeg tror, at man her skal vælge og sammenligne med andre automatiske espressomaskiner (og ikke de helt dyre semiautomatiske) og der er denne helt klart blandt toppen (har efterhånden prøvet en del).
Du kan lave 2-3 kopper kaffe (som egentlig er espresso, men med mere vand), hvorefter du skal fylde vandtanken op igen. Efter ca. 5-7 shots skal du tømme kaffegrumsbakken. Begge deler vænner man sig hurtigt til og generer mig på ingen måde.
I modsætning til semiautomatiske har du lynhurtigt en kop kaffe/espresso, hvilket for mig er super bekvemt om morgenen eller når jeg har gæster.
Steameren er meget kraftig af en automatisk-maskine at være. Man kan sagtens lave et rigtig lækker latte.
Ift. rengøring - citronsyre kan sagtens bruges og du sparer dermed en (lille) udgift, hvis du ikke vil bruge penge på Gaggias egne produkter. Der findes flere gode vejledninger til rengøring på youtube - det er nemt.
Minus: Den slukker selv automatisk efter noget tid (tror det er 15 min), hvis man ikke bruger den. Det er lidt træls, hvis man sidder i kontor lige ved siden af og ikke vil bruge de 30-40 sekunder det tager at tænde den hver gang... (nu går vi i små sko).
Den er dog skyld i, at jeg måtte slibe min træbordplade, som den stod på, da den af en eller anden årsag (en sjælden gang i mellem) er utæt uanset hvor tit man rengører den (det er lidt en ommer). Nu har jeg lagt stillet den på en laminatbordplade og man skal alligevel lige rense den under maskinen ca. 1 gang om ugen... Alt i alt super tilfreds og til pengene, vil jeg ikke mene, der findes noget bedre.

Stjerner
07/11 2017

Super maskine

Vi har nu haft vores maskine i halvandet år og er ovenud tilfredse med den. Den er hurtig til at starte op og brygger kaffe i løbet af 30 sekunder efter opstart. Kaffen er fyldig og kraftfuld og giver en god crema. Kopvarmeren kan ikke bruges til noget, men til gengæld kan man fylde lidt varmt vand i koppen inden brygning.
Super fin lille maskine til prisen.

Stjerner
08/06 2016

Dette er 2. gang jeg har købt en Brera og den er virkelig god. Holdbar og nem at betjene. den sidste jeg havde holdt i 7 år. Kan anbefales.

Stjerner
06/09 2015

På trods af den er blevet passet og plejet gennem 2½ år. Så er den nu gået I stykker for 3. gang. De 2 første gange var det den keramiske kværn denne gang er det brygenheden.
Vi har indtil nu fået en udmærket service fra Rigtig Kaffe.

Stjerner
08/03 2015

Nem at betjene, laver fantastisk kaffe, nem at rengøre og afkalke.nem at programmere. Kan varmt anbefales.