Gaggia Brera Black Espressomaskine Inkl. Startpakke

Leveringstid: Levering september 2021

Gratis levering på dette produkt

5 368,70 DKK

Finansiering over 10-60 måneder - læs mere her!

Eksempler

Sparxpres


Ref: A1966
EAN: 8012335910512

Gaggia Brera er en fremragende, elegant og kompakt automatisk espressomaskine, der laver en fantastisk kop kaffe og espresso.

 

Maskinen er udstyret med en lydsvag keramisk kværn, og med blot et tryk på en knap maler maskinen præcist den mængde kaffe, den skal bruge til den ønskede kop kaffe. Du kan vælge mellem tre forskellige styrker, svarende til 7 - 10,5 gram malet kaffe.

 

“Good things come in small packages” 

Gaggia Brera er designet og udviklet til brugeren - du får en utroligt brugervenlig og bekvemmelig maskine i et stilrent og prisvindende design. Det kompakte design betyder, at den passer ind i ethvert køkken - store som små!

Maskinens front er udført i rustfrit stål, hvilket giver den et klassisk og elegant look, som på samme tid er let at holde rent. På fronten har du adgang til både vandtank, grumsbeholder og drypbakke, så du let kan komme til at fylde vand på eller tømme beholderne.

 

Med de to kaffeknapper har du mulighed for at brygge 1-2 kopper espresso eller kaffe - tryk to gange på den ønskede knap, for at brygge to kopper ad gangen. Maskinen maler og brygger herefter kaffen ad to omgange, så hver kop får den rette styrke og størrelse. 

Kaffemængden kan programmeres, så maskinen altid brygger den mængde kaffe, du ønsker. Programmeringen er let at udføre ved blot at holde knappen inde i 5 sekunder. Når den ønskede mængde kaffe er brygget trykkes der på samme knap, for at gemme indstillingen.

 

Gaggia Brera er udstyret med den patenterede Gaggia Pannarello steamer, som gør det let at steame mælk til en cappuccino eller latte. Steameren producerer ikke blot en kraftig damp, men sørger også for rotationer i mælken, så du får en lækker, cremet mælkeskum. Du kan naturligvis også blot varme mælk op ved at holde steameren lige under mælkens overflade - perfekt til kakao eller en lækker cafe au lait.

 

Fordele ved Gaggia Brera

 • Bestseller
 • Keramisk, lydsvag kværn
 • Brugervenlig og bekvemmelig
 • Frontbetjent vandtank og grumsbeholder
 • Pannarello steamer
 • 1-2 kopper ad gangen
 • Aftagelig bryggeenhed

 

Se den danske afkalkningsmanual til Gaggia Brera nedenfor. Pga. en opdatering i softwaren anbefaler vi at du anvender denne manual. Du finder den under fanen "Filer".

 

Rigtigkaffe.dk er eneste officielle forhandler af Gaggia i Danmark, og har egen import af maskinerne direkte fra Milano, og eget serviceværksted i Skanderborg.

 

OBS. Det er vigtigt at du anvender de rigtige plejeprodukter til din espressomaskine. Læs mere her

 

Husk at rengøre, afkalke og vedligeholde din Gaggia Brera. Læs vores guide her

One-touch kaffedrikke

  Pannarello steamer

  Gaggia Brera er udstyret med en Panarello steamarm, der skaber rotation i mælken, således du hurtigt og let kan lave silkeblød og cremet mælkeskum til din latte macchiato, cappuccino og lignende. Steameren giver dig også mulighed for at tappe varmt vand til en kop te. 

   

  Indbygget kværn

  Brera har indbygget keramisk kværn, som gør den i stand til at levere friskkværnede bønner hver eneste gang du starter en brygning. Du kan vælge mellem tre styrker, hvilket påvirker mængden af malet kaffe - 7 til 10,5 gram.

  Ved friskkværnede bønner bevares kaffens naturlige olier og aromaer, hvilket giver den bedste kaffeoplevelse! Den keramiske kværn forhindrer desuden opvarmning af bønnerne, så den gode smag bevares.

   

  Beholder til kaffebønner

  Maskinen er udstyret med en beholder med plads til 250 gram hele bønner. Maskinen sørger selv for at dosere bønnerne til hver enkelt brygning. Bønnebeholderen er udstyret med et tætsluttende låg, så kaffebønnernes smag og aromaer bevares.

   

  Udtagelig bryggeenhed

  Brygenheden kan tages ud ved at åbne siden af maskinen. Det er vigtigt at rengøre bryggeren mindst en gang i ugen under rindende varmt vand, så fedt og lignende skylles væk. Dette giver det bedste kafferesultat. På indersiden af lågen er der monteret en lille vejledning til, hvordan brygenheden tages ud og sættes i igen.

   

  Overskueligt display

  Gaggia Brera er udstyret med et LED display med belyste ikoner, som sammen med betjeningsknapperne, gør det nemt at betjene maskinen og brygge espresso og kaffe lige efter din smag.

   

  Vandtank

  Maskinen trækker selv vand fra tanken i siden, med en kapacitet på 1,2 liter. Vandtanken kan tages ud af maskinen og fyldes direkte under vandhanen. Vi anbefaler, at du bruger et Gaggia Intenza kalkfilter i vandtanken, så kalken filtreres fra inden det kommer ind i maskinen.

   

  Grumsbeholder og drypbakke

  Drypbakken og grumsbeholderen tages nemt af, så indholdet kan tømmes direkte i vasken og skraldespanden. Det anbefales at rengøre begge beholdere med vand - husk at tømme begge dele, hvis maskinen ikke skal bruges i en periode.

  Både vandtank, grumsbeholder og drypbakke betjenes via maskinens front, så det ikke er nødvendigt at flytte maskinen for at komme til.

   

  Justerbar kaffestuds

  Gaggia Brera er udstyret med et justerbart kaffeudløb, således den passer til koppen. Du undgår dermed, at kaffe sprøjter andre steder end i koppen. Maskinen tager kopper på op til 11 cm.

   

  Lav højde

  Gaggia Brera er en ganske lav maskine med sine kun 31,5 cm i højden, hvilken gør den praktisk hvis du skal have den til at stå i køkkenet under i overskab.

   

  Brugsvejledning findes på følgende sprog:

  Engelsk, italiensk, tysk, fransk, svensk

  • 1 x Gaggia Brera Black Espressomaskine

   Automatisk espressomaskine Bestseller Keramisk, lydsvag kværn Brugervenlig og bekvemmelig Front i rustfrit stål Frontbetjent vandtank og grumsbeholder Pannarello steamer 1-2 kopper kaffe Aftagelig bryggeenhed

  • 1 x Gaggia Intenza Kalkfilter - Originalt

   Filter til installation i gaggia espressomaskiner. Undgå at kalken sætter sig alt for hurtigt, og derved er det ikke nødvendigt at afkalke så ofte. Benyt originalt kalkfilter for at sikre kvaliteten af filtreringen.

  • 1 x Gaggia 250 ml. afkalkning

   Afkalkningsmiddel til Gaggia espressomaskinerne, indeholder 250 ml. som er nok til 1 eller 2 afkalkninger afhængig af maskinen.   Kan anvendes til alle Gaggia espressomaskiner

  • 1 x Rigtig Kaffe Adrianna 500g Hele kaffebønner

   Rigtig Kaffe Adrianna er en hyldest til den traditionelle mørke og dybe espresso, som serveres på Sicilien. Kaffen består af 60% vasket arabica og 40% robusta fra Columbia og Brasilien.

  • 1 x Rigtig Kaffe Teodora 500g Hele kaffebønner

   Rigtig Kaffe Teodora er en kaffeblend med en balanceret smag - en hyldest til den stolte napolitanske kaffetradition. Kaffen består af 60% vasket arabica og 40% robusta fra Columbia og Brasilien.

  • 1 x Mælkekande 0,6L Stål

   Mælkekanden har en kapacitet på 0,6 liter. Kanden er fremstillet i rustfrit stål.

  • 1 x Cafetto Tevo Mini Rensetabletter 8 stk

   Cafetto Tevo mini rensetabletterne anvendes til rengøring af bryggeenheden på automatiske og fuldautomatiske espressomaskiner.

  MaskinkategoriAutomatisk
  KaffedrikkeEspresso
  KaffedrikkeCafe Creme / sort kaffe
  MælkesystemJa - steamer
  Justerbar mælk/ mælkeskumNej
  Varm vand funktionJa
  Antal kopper pr. bryg (Kaffe)1 - 2
  Antal kopper pr. bryg (Mælk & Kaffe)1
  Programmerbare kaffestyrker3
  Programmerbare kaffemængderJa (20 - 240 ml)
  Maks. Glas- & Kophøjde11 cm
  Kopbelysning ved brygningNej
  DisplayLED ikoner
  Kværn/ indstillingerKeramisk / 5
  Bønnebeholder / sensor (tom bønnebeholder)250g / Ja
  Hele bønner / Formalet bønnerJa / Ja
  KopvarmerOverskudsvarme
  Vandtank / sensor (tom vandtank)1.2L / Ja
  Mulighed for kalkfilter i vandtankJa - Købes som tilbehør
  Grumsbeholder kapacitetca. 8 kopper
  Pumpetryk15
  App-funktionNej
  Automatisk afkalkningsprogramJa
  Automatisk tænd/ sluk funktionJa
  Farve front/ kabinetRustfri Stål / Sort
  Strømforbrug (Effekt)1400 W
  Bredde25,6 cm
  Højde32 cm
  Dybde43,2 cm
  Vægt8,4 kg

  Om Gaggia

  Gaggia
  Vis alle produkter fra Gaggia

  0 anmeldelser af Gaggia Brera Black Espressomaskine Inkl. Startpakke

  Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
  Skriv en anmeldelse

  Anbefalet tilbehør

  Relaterede blogindlæg

  Andre produkter i samme kategori: