• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
  • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
  • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
  • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Bodum Bistro Pizzasæt

Tilbud Bodum Bistro Pizzasæt Vis stort billede
Leveringstid: 1-2 hverdage
Skanderborg: Aarhus:

249,95 DKK

-250,00 DKK 499,95 DKK


Skriv på ønskelisten

Ref: 44-K11558-294

Med det smarte pizzasæt fra Bodum Bistro får du muligheden for at lave de lækreste pizzaer hjemme hos dig selv!

Sættet består af:

1 x pizzasten 

1 x pizzaspade

1 x pizzaskærer

Pizzastenen gør det muligt for dig at lave en lækker bund på din pizza, som var den lavet i en stenovn. Pizzastenen både fordeler varmen jævnt og suger overskydende fugt, så du får et sprødt resultat på din pizzabund. 

Med den smarte pizzaspade, kan du let transportere og placere din pizza til servering uden problemer. Pizzaskæreren er udført i rustfrit stål med et håndtag af varmeresistent silicone, der har et godt greb, så du let kan få skåret din pizza. 

Om Bodum

BODUM ® er en familieejet virksomhed, der blev grundlagt i 1944 i København af Peter Bodum. Det lykkedes at positionere BODUM ® på det internationale marked allerede i 1960'erne på grund af det unikke koncept : udvikling af produkter, som er en hyldest til funktionalitet, kvalitet og prisoverkommelighed. Princippet om form og funktion, lå til grund for Peter Bodums design af vakum kaffebryggeren Santos. Santos blev internationalt anerkendt for sit unikke design og i 50'erne, 60'erne og 70'erne blev det en af ​​de vigtigste kaffebryggere på verdensplan. I 1974 overtog den 26- årige Jørgen Bodum, grundlæggerens søn, BODUM ® Company med ambitionen om at respektere BODUM ® 's traditioner og kreative arbejde med visionære ideer. Allerede i 1974, lancerede Jørgen Bodum ​​den første stempelkande - Bistro .

Bodum Bistro

Bistro - Den franske Stempelkande er blevet valgt som den mest miljøvenlige kaffebrygger af de internationale medier, og har været tildelt flere af de mest prestigefyldte internationale og danske designpriser. Fire år senere, flyttede den nye administrerende direktør Jørgen Bodum, virksomheden til Schweiz for at placere BODUM ® strategisk i Centraleuropa. BODUM ® begyndte derefter at åbne butikker og shop in shop butikker i byer over hele verden: Paris, København , Zürich, Luzern , Tokyo , New York, Sydney , Okinawa , Auckland og mange flere.
Bodum
Vis alle produkter fra Bodum

0 anmeldelser af Bodum Bistro Pizzasæt

Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Andre produkter i samme kategori: