Mr. Barista's favoritbrands

Kaffekup

Modtag nyheder fra Mr. Barista

Nyheder, tilbud og rabatter

Ved at indsende denne formular accepterer jeg, at de indtastede data bruges af Rigtig Kaffe til at sende nyhedsbreve og kampagnetilbud. Afmelding kan altid ske nederst i nyhedsbrevet.

Populære espressomaskiner

Seneste nyheder

Espressomaskiner, kaffe og tilbehør.
Autentiske kaffeoplevelser hos Rigtig Kaffe.

Alle fortjener Rigtig Kaffe fra Mr. Barista.

Vink farvel til kedelig kaffe

Med en espressomaskine fra Rigtig Kaffe, kan du vinke farvel til kedelig kaffe og velkommen til ægte, autentiske kaffeoplevelser med bl.a. espresso, cappuccino og latte macchiato, som du kender dem fra de italienske fortovscaféer.

Stort udvalg af espressomaskiner

Måske har du fået en ægte espresso på din ferie i Italien, og nu kan du ikke leve uden en espressomaskine i hjemmet. Uanset hvad dit behov er, eller hvor øvet du er ud i kaffebrygningens kunst, har Rigtig Kaffe garanteret det, du skal bruge.

Hvis du har en sand barista i maven og vil have fuld kontrol over hele processen, burde du tage et kig på vores semi-automatiske espressomaskiner. De kan også kaldes manuelle espressomaskiner, og her har du fuld kontrol over din kaffebrygning. Der skal dog lægges lidt arbejde i brygningen; for eksempel skal du selv male bønnerne (gerne i en espressokværn, der maler kaffen finere - måske endda en eksklusiv espressokværn fra italienske Eureka) og opskumme mælken med steameren, hvis du vil have en latte - til gengæld får du hele oplevelsen med. Vedligeholdelsen er også manuel; maskinen skal afkalkes og rengøres efter de rette forskrifter og med de rigtige plejeprodukter (Se vores store udvalg af plejeprodukter til semiautomatiske espressomaskiner)

Vil du hellere trykke på en knap og lade maskinen klare arbejdet for dig, så du kan nyde en latte i sofaen uden bøvl, er det måske en fuldautomatisk espressomaskine du er på udkig efter. Den fuldautomatiske espressomaskine kan kværne, brygge og rengøre sig selv. Den største forskel mellem den og en automatisk espressomaskine er, at den fuldautomatiske maskine har et automatisk mælkesystem, så nu kan du lave en perfekt latte macchiato bare ved at trykke på en knap. Maskinen fortæller dig blandt andet, hvornår det er tid til rengøring eller filterskift, processerne skal bare sættes i gang. Hvis du vil have kvalitet og brugervenlighed i top, burde du kigge forbi vores Miele kaffemaskiner. Vi har også Miele espressomaskiner til indbygning i dit køkken.

Et sted midt i mellem findes den automatiske espressomaskine, som er en “light”-udgave af den fuldautomatiske maskine. Den har indbygget kværn, automatisk brygning og automatisk rengøring ligesom en fuldautomatisk. Den automatiske espressomaskine skal bare tændes, så klarer den (næsten) det hele selv; du skal dog stadig selv varme mælken med steameren som ved den semiautomatiske espressomaskine.

Vi har hørt dine kaffe-bønner

Det vigtigste ved en god kop kaffe er naturligvis kaffebønnerne, og hos Rigtig Kaffe sætter vi en stor ære i at have et bredt og spændende sortiment af hele kaffebønner. Uanset om du er til den milde og runde smag fra lyse og mellemristede bønner eller en kraftig espresso, der er brygget på kaffebønner, som er ristet mørke eller meget mørke.

For at du kan få følelsen af italiensk fortorvscafé helt ind i dit eget køkken, forhandler vi en lang række spændende italienske mærker, herunder Arcaffe, ItalCaffè, Kimbo, Lavazza og Le Piantagioni Del Caffé.

Kaffeblends af Rigtig Kaffe

For at give alle muligheden for en autentisk italiensk kaffeoplevelse har vi siden 2015 solgt vores egne kaffeblends. Al vores kaffe fås kun i hele kaffebønner, da friskmalede bønner bare giver den bedste smagsoplevelse. Vi har 5 unikke, eksklusive kaffeserier (hvoraf de 4 faktisk er ristet i Danmark) lavet af omhyggeligt udvalgte bønner i topkvalitet. Der er i alt 28 lækre kaffeblends fordelt på serierne.

Arcaffe-serien fra Rigtig Kaffe er udviklet i tæt samarbejde med det italienske risteri Arcaffe og inkluderer kundefavoritten Gold Crema - som er en af vores bedst sælgende varianter - og fire andre Single Estate kaffeblends (alle fem kaffer kan altså spores til præcis den kaffefarm, hvor de er dyrket.)

Den røde, italienske serie hylder Italien og den italienske kaffekultur og består af fem forskellige varianter, der henleder tankerne på de forskellige italienske regioner, som kafferne er inspireret af.

Vores økologiske serie kommer i grønne poser og består af fem meget forskellige og spændende smagsvarianter. Alle lavet af 100% arabica-bønner, alle økologiske og en enkelt variant er endda Fairtrade-certificeret.

Rigtig Kaffes blå serie består af fire forskellige blends, alle med fokus på den bedste kaffeoplevelse, uanset hvilken type kaffe du drikker.

Den orange serie hedder Rigtig Kaffe Verdens Kaffe og er kaffe i verdensklasse! Den inkluderer ni kaffeblends inspireret af ni forskellige kaffedyrkende lande. Kafferne i serien er single origin, hvilket betyder, bønnerne kommer fra ét land. Det vil sige, at den, der hedder Peru, udelukkende indeholder peruvianske kaffebønner.

Se også vores kaffetilbud på kaffebønner.

Hvilken espressomaskine passer til dig?

Når du skal vælge den rigtige espressomaskine til dine behov, er der en meget vigtig ting at overveje: hvor lang tid vil du bruge på at brygge din kaffe? Det kan nemlig sige lidt om, hvilke forventninger du har til maskinen. Overordnet kan espressomaskinerne deles ind i 3 kategorier: Semiautomatisk, automatisk og fuldautomatisk. Læs vores store espressomaskine købsguide og bliv klogere på, hvilken espressomaskine du skal vælge.

Hvis du vil have fuld kontrol over din kaffebrygning og gerne vil gøre arbejdet selv - måske virkeligt nørde processerne - er den semiautomatiske espressomaskine det rigtige valg for dig. Du skal bare lige have i baghovedet, at det er nødvendigt at investere i ekstraudstyr som espressokværn, mælkepitcher (til at varme mælk i) og en tamper med tilhørende stampemåtte, så du kan stampe kaffen i portafilteret. Skal du have en topprofessionel semiautomatisk espressomaskine, kan du kigge efter Profitec, der i særdeleshed er tysk kvalitet. En anden mulighed er Izzo, der har 20 års erfaring med at designe og producere semiautomatiske espressomaskiner, og de tilbyder fremragende produkter i højeste kvalitet. Hvis du ønsker dig en smuk espressomaskine, der passer ind i selv den mest stilrene indretning, har spanske Ascaso et kæmpestort udvalg af farver og modeller i alle prisklasser.

Nyder du en god kop kaffe, og vil du ikke have for meget besvær - uden at gå på kompromis med smagen? Så skal du måske overveje en automatisk espressomaskine. Den er rimelig simpel at betjene, især hvis du kan “nøjes” med espresso og sort kaffe, men du skal selv steame din mælk for at brygge latte eller andre mælkedrikke.

Den fuldautomatiske espressomaskine er til dig, der nyder din kaffe, elsker en god caffe latte og ikke vil have bøvl med brygningen. Vi har et stort udvalg af fuldautomatiske Siemens espressomaskiner, hvor mange af dem har en app-funktion; det må da være lykken ikke engang at skulle rejse sig for at brygge en lækker latte. Læs vores espressomaskine test i 3 prisklasser og bliv klogere.

Der findes virkelig mange espressomaskiner på markedet, og vi står selvfølgelig altid klar med råd og vejledning til dig. Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at finde den helt rigtige maskine, som passer til dine behov og forventninger, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter. Du kan også kigge forbi vores FAQ, hvor vi har besvaret ofte stillede spørgsmål.

Er du stadig i tvivl om hvilken type espressomaskine, der passer til dine behov? Du kan læse om forskellene på semiautomatiske, automatiske og fuldautomatiske espressomaskiner her, eller du kan som nævnt tidligere læse vores store espressomaskine købsguide.

Praktisk plastik eller stilrent stål?

Designet af en espressomaskine er til dels afgjort af, hvilke materialer espressomaskinen er blevet produceret i, og her hænger pris næsten altid sammen. En billigere espressomaskine i plastik kan måske dække dit behov i et godt stykke tid, men ønsker du i stedet en fuldautomatisk espressomaskine, der holder i årevis og stort set ikke er til at slide op, skal du overveje at kigge på modeller i rustfrit stål. Her er det vigtigt at understrege: maskiner i plastik er ikke dårlig kvalitet. Plastik er bare et billigere materiale og holder typisk ikke lige så længe i forhold til slitage. Passer du godt på maskinen, forlænger du levetiden uanset om den er lavet af plastik eller stål.

En fuldautomatisk espressomaskine kan være lidt af et stort monstrum at have stående på køkkenbordet. Derfor er det (selvom det ikke påvirker kaffekvaliteten) værd at kigge på designet og vælge en maskine, der passer ind i dit køkkens interiør. Ellers risikerer du at blive træt af at kigge på den - og den er ikke sådan lige at gemme væk - den fylder trods alt lidt.

Få fordele som gratis Club Barista medlem

Club Barista er en kundeklub for alle, som elsker kaffe. Du optjener kaffebønner hver gang du køber, som kan omdannes til en rabatkode, som du kan bruge på dit næste køb. Som nyt medlem modtager du 100 kaffebønner ved oprettelse. Det er gratis at være medlem, og der er ingen binding. Læs meget mere her. Tilmeld dig gratis her.

Stilede stempelkander til kaffen i weekenden

 Til de rolige weekendmorgener kan du nyde smagen af god tid med en fyldig kop kaffe brygget i en stempelkande. Hos Rigtig Kaffe har vi et stort udvalg af de bedste stempelkander, der findes på markedet, i mange forskellige størrelser og designs, så der er noget til enhver.

Danske Bodum er blandt de førende stempelkandeproducenter på verdensplan, så det kommer nok heller ikke som nogen overraskelse, at vi har Bodum stempelkander i alle afskygninger. Men vi har mere dansk design på menuen; Steltons ikoniske EM77 termokande findes også som en stilet stempelkande. De smukke Stelton stempelkander i tidløst design er et sikkert hit.

Den bedste kaffe til stempelkanden er (ikke overraskende) friskkværnet og ret groft malet. Nogle kaffekværne kan indstilles til at kværne kaffen grovere eller finere, mens du ved andre kaffemøller selv skal holde øje med, hvornår kaffen har den rette formalingsgrad. 

Mageløse mælkeskummere til lækker latte

En anden investering, du aldrig vil fortryde, er en mælkeskummer, så du kan brygge en latte med dejligt cremet mælkeskum hjemme hos dig selv. Mange af dem kan også bruges til bare at varme mælken til din kaffe - eller til varm chokolade og kakaomælk. Vores favorit er Jura, der laver helt perfekt mælkeskum. I sortimentet af mælkeskummere kan du blandt andet finde mærker som SeverinBialetti og vores eget mærke House of Barista. Du kan læse mere om vinderen af vores store mælkeskummer test og de andre modeller, vi har testet.

Unikke plakater til kaffehjørnet

Fuldend stemningen i hjemmet med en kaffeplakat fra Rigtig Kaffe. De findes i 2 forskellige størrelser 50x70 cm eller 21x30 cm. Hæng dem alene på væggen eller kombinér dem og skab en helt særlig kaffe-stemning i hjemmet. 

De rigtige plejeprodukter til din espressomaskine

Når du har købt en espressomaskine, er du selvfølgelig interesseret i at passe rigtig godt på din nye bedste ven. Rengøringen er en vigtig proces, og det kan godt svare sig at investere i originale plejeprodukter, som passer til maskinen, da producenternes egne plejeprodukter er lavet specifikt til at forlænge maskinens levetid. Vi har masser af originale plejeprodukter til de fleste mærker, blandt andre Miele, Siemens, Nivona og Jura. Du kan også tage et kig på vores vedligeholdelsesguides.

Kaffebryggere til enhver lejlighed

Hvis du ikke synes, kaffebrygning bør automatiseres, er der heldigvis mange andre muligheder for en ikke-teknologisk kop kaffe. Er du ofte på farten, har vi naturligvis også et spændende udvalg af rejsebryggere, så du også kan få Rigtig Kaffe på turen. Til de rolige weekendmorgener kan du nyde smagen af god tid med en fyldig kop kaffe brygget i en stempelkande. Hvis du ikke har tid til at vente på, at stempelkaffen trækker, har vi også andre kaffebryggere, der giver en fremragende kop kaffe på kort tid - tag et kig på vores espressokander og filterbryggere.

Den klassiske espressokande, “Moka Express”, kom på markedet i 1930’erne produceret (og patenteret) af Bialetti, der stadig laver dem i dag. At brygge kaffe i en espressokande er en hel videnskab i sig selv, og du kan læse den fulde guide til, hvordan du brygger kaffe på en espressokande.

Leder du bare efter en erstatning for din gamle kaffemaskine, finder du hos Rigtig Kaffe desuden et stort udvalg af traditionelle kaffemaskiner. Filterkaffemaskinen er nok en af de meste brugte kaffebryggere (i hvert fald i det nordlige Europa) og de seneste år er der kommet flere kaffemaskiner med indbygget kværn - så tager kaffekværnen ikke plads på køkkenbordet.

Yderligere udstyr til kaffebrygning

Et must-have for alle kaffeelskere er selvfølgelig en kaffekværn, så du kan nyde kaffe brygget på friskmalede bønner, uanset om du brygger din kaffe i en stempelkande eller laver klassisk filterkaffe. De hele bønner holder nemlig bedre på aromaer og smagsstoffer, så du får en en bedre smagsoplevelse. Hvis du hellere vil holde det lidt low-tech, kan du finde en “gammeldaws” kaffemølle - for eksempel fra japanske Hario, der specialiserer sig i filterbrygning.

Hvis du synes, kaffen mangler et pift, eller du bare trænger til lidt afveksling i hverdagen, er det en lækker mulighed at tilsætte lidt ekstra smag i form af kaffesirup. Skal kaffen have et strejf af karamel eller hasselnød eller en af de andre smage? Eksperimenter med sirupperne - enten hver for sig eller lav din helt egen kombination.

Termokander og rejsekrus til dig på farten

Der er ikke meget ved kold kaffe (iskaffe undtaget) så, hvis du gerne vil holde din kaffe varm på farten, er vejen frem et termokrus. Hvis du skal dele med andre eller drikker virkelig meget kaffe, bør du nok kigge efter en termokande - den kan selvfølgelig også sættes på bordet til eftermiddagskaffen.

Vi har selvfølgelig også et stort udvalg af de bedste termokander, som kan sættes på bordet til eftermiddagskaffen - eller tages med, hvis du drikker meget kaffe i løbet af dagen.

Vi har alt fra de super praktiske Tiger termokander, der kan holde til en lidt hårdhændet behandling, til de smukke og stilrene kander, som med garanti vil pynte på kaffebordet.

Du kan finde stilede Stelton termokander som den ikoniske EM77 kande, Helios termokander, der vækker minder, og Eva Solo termokander bare for at nævne nogle få. Du kan naturligvis også vælge en Bodum termokande eller en termokande fra Alfi.

Te og kakao

Hos Rigtig Kaffe har vi også et stort udvalg af te. Er du vild med Chaplon eller mangler du en lækker gaveæske til te-elskeren fra Kusmi? Hvad enten du er til tebreve eller løs te, har vi et stort udvalg, du kan gå på opdagelse i. Du kan også finde chai, kakao og iste, hvis du er mere lækkertørstig. Leder du efter tekander og elkedler - så har vi også det.

Erhvervsløsninger fra Rigtig Kaffe

Arbejde og kaffe hænger uløseligt sammen, og derfor tilbyder vi hos Rigtig Kaffe selvfølgelig også de bedste kaffeløsninger til firmaer og kontorer i alle størrelser. Mangler I god kaffe i jeres virksomhed, så kan vi hjælpe!

I kan finde en god kaffemaskine til erhverv og lækre kaffepakker, som vil gøre kollegerne lykkelige. Læs vores store Jura erhvervsmaskine købsguide. Vi tilbyder ydermere kaffeabonnement til firmaer, så I kan få leveret jeres kaffe lige til døren med regelmæssige intervaller - selvfølgelig tilpasset netop jeres behov og ønsker.

Vi kan tilbyde erhvervsløsninger til

  • Skoler og uddannelsesinstitutioner
  • Caféer og restauranter
  • Liberale erhverv
  • Hospitaler
  • Offentlige institutioner
  • Kontorer
  • … og mange andre

Der er altid gode kaffetilbud hos Rigtig Kaffe

Vi mener ikke, det er nok at få den bedste kaffe - det skal også være til den bedste pris! Derfor har vi altid masser af gode tilbud på alle vores yndlingsprodukter. Du kan for eksempel finde de lækreste kaffe tilbud på bønner i højeste kvalitet fra nogle af de mest erfarne og velrenommerede risterier i verden.

Fordi vi synes, alle skal kunne brygge en lækker espresso, macchiato eller latte, har vi også de bedste espressomaskine tilbud på nogle af vores favoritter.

Hos Rigtig Kaffe fejrer vi Black Friday

Hos Rigtig Kaffe sørger vi for, at webshoppen og vores showroom bliver fyldt op med vilde tilbud, hvor der er varer til enhver smag og behov. Du kan finde alt fra eksklusive espressomaskiner, hvor vi både udbyder semiautomatiske, automatiske og fuldautomatiske, kaffebønner - som jo er vores speciale! Du kan også opnå store rabatter på hele kaffebønner, plejeprodukter, kaffebryggere, isenkram og meget mere. I hele kaffebønner har vi naturligvis lavet en masse kaffepakker, således du både kan prøve lidt af hver, men også så du har mulighed for at købe et lager ind af din yndlingsvarianter.

Singles Day tilbud hos Rigtig Kaffe

Singles Day er Verdens største udsalgsdag! Dagen er kommet for at blive. Sidste års salgstal på Black Friday verden over var peanuts sammenlignet med salget på Singles day. Et kinesisk fænomen som langsomt er ved at vinde indpas blandt de danske webshops.

Hos Rigtig Kaffe har vi på Singles Days den 11/11 masser af skarpe priser på espressomaskiner, kaffemaskiner, kaffebryggere, plejeprodukter, tilbehør, isenkram og kaffe.

Cyber Monday tilbud hos Rigtig Kaffe

De vanvittige tilbud og knivskarpe priser er dog ikke kun forbeholdt Black Friday og Singles Days – mandagen efter Black Friday gælder det nemlig Cyber Monday, hvor der er masser af penge at spare på dine indkøb. Oprindeligt er Cyber Monday online-butikkernes modsvar til Black Friday, og denne mandag er også hurtigt blevet en af de største onlineshopping-dage overhovedet.

Uanset hvor langt du er kommet med gaveindkøbene, er denne mandags vilde tilbud hos Rigtig Kaffe en oplagt mulighed for at få købt årets julegaver og spare masser af pengene. Hvem vil ikke gerne det?

December er hjerternes fest hos Rigtig Kaffe

Hele december kan du hos Rigtig Kaffe finde et kæmpe udvalg af super fede julegaver. Vi har alt indenfor kaffe og kaffebrygning. Så kender du en rigtig kaffeelsker, som du skal glæde med en adventsgave eller julegave, så finder du den hos Rigtig Kaffe. Du kan bytte dine julegaver helt frem til 31. januar. 

Vores julesalg løber helt frem til juleaften, og du kan opnå store rabatter på masser af espressomaskiner, kaffebryggere, kaffemaskiner, hele kaffebønner, isenkram og tilbehør.

Vi har svaret på dine spørgsmål

Brænder du dine med spørgsmål til din ordre, fragt og levering, om espressomaskiner og vedligeholdelse, om kaffe og opbevaring eller noget helt andet? Så besøg vores FAQ eller blog, hvor du kan finde svar på alt indenfor kaffe og info om vores webshop. Vi har bl.a. et blogindlæg om hvordan du steamer din mælk, fakta omkring koffein i kaffen og hvordan du laver en perfekt Espresso Martini.

Er du nysgerrig på de forskellige kaffedrikke, så kan du læse alt om dem her Sådan er de forskellige espressodrikke og udfordre dine venner i kendskab til kaffedrikke.

Vi står klar til at rådgive dig

I vores showroom er de fleste espressomaskiner sat til, så du kan se og prøve de mange modeller og smage på store dele af vores kaffe. Vi er autoriseret forhandler af en lang række mærker.

Vi vil gerne yde den bedste service både før og efter dit køb, og vores dygtige personale står altid klar til at vejlede og rådgive dig - så tøv ikke med at kontakte os på Facebook eller Instagram. Du kan også ringe til os på tlf. 70 777 303 eller sende en mail til info@rigtigkaffe.dk.

Vi pakker og afsender ordrer fra vores eget lager dagligt for at sikre dig hurtig levering. Der er altid gratis fragt ved køb over 1.000,- og hvis vi har dine varer på lager, har du mulighed for også selv at hente dem.

Når du handler hos Rigtig Kaffe, får du:

  • Officiel forhandler
  • Autoriseret serviceværksted
  • Gratis fragt over 1.000,-
  • Hurtig og sikker levering
  • Afsendelse fra eget lager
  • Kompetent kundeservice
  • Specialister i kaffe og kaffemaskiner
  • Vejledning af eksperter i kaffe
  • Danmarks største udvalg i espressomaskiner og tilbehør
  • Nem og hurtig returbehandling
  • Showroom i Tilst