Barista Startpakke 51mm

Leveringstid: 1-2 hverdage

Gratis levering på dette produkt

899,95 DKK

-449,75 DKK 1 349,70 DKK


Ref: A2211

Barista startpakken indeholder alt, hvad du har brug for, for at få fuld udbytte af din semiautomatiske espressomaskine!

Pakken indeholder en flot 51 mm. tamper (passer bl.a. til Dualit), mælkekande og tilbehør til brygning af espresso og opskumning af mælk. Det fine dekorationssæt fra Motta gør det muligt at drysse kakao eller chokolade ud over mælken i sjove mønstre.

  • 1 x Stampemåtte gummi

   Firkantet stampemåtte af gummi til din semiautomatiske espressomaskine. Stampemåtten bruges til at beskytte dit køkkenbord når du stamper de malede bønner i filterkurven.

  • 1 x Concept-Art Termometer

   Termometer til at måle dig frem til den helt rigtige temperatur på mælken når du opskummer den til cappuccino, latte osv.   Termometeret har smart "click on" funktion, således det kan klikkes på kanden når du steamer.

  • 1 x Concept-Art Basic Knockbox - Sort

   Lækker kraftig knockbox fra tyske Concept-art. Knockboxen er udført i kraftig plast, og forstærket med stål de essentielle steder.

  • 1 x Concept-Art Pop Tamper - Sort Vælg...

   Pop tamperen er produceret af tyske Concept-Art, hvor bunden er lavet i kraftig stål og toppen i blandkpoleret sort plast.

  • 1 x Mælkekande Stål Størrelse-0,60 liter

   Mælkekande til manual opskumning af mælken til din latte eller cappuccino. 

  • 1 x Motta Dekorationssæt

   Nu kan du nemt og bekvemt pynte din cappuccino eller latte med et festligt mønster af f.eks kakao.   Sættet består af en strødåse og tre forskellige motiver; hjerter, kaffekop og et glad ansigt. Imponér dine gæster og spring ud i en verden af latte art hvor det kun er din egen fantasi der sætter grænserne. 

  Diameter51 mm

  0 anmeldelser af Barista Startpakke 51mm

  Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
  Skriv en anmeldelse

  Andre produkter i samme kategori: