Alessi Max Le Chinois Champagnekøler Billigst på PriceRunner

Fra Alessi

Alessi Max Le Chinois Champagnekøler

Leveringstid 6-10 hverdage
Gratis levering på dette produkt


3.400,00 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)


Max Le Chinois fra Alessi et resultat af æstetik og funktionalitet, der mødes på bedste måde!


Produktbeskrivelse

Max Le Chinois fra Alessi et resultat af æstetik og funktionalitet, der mødes på bedste måde.

Der findes en lang række af anvendelsesmuligheder med Max Le Chinois, fordi champagnekøleren kommer med en indsats, der forvandler det om til en skål.

Du kan desuden bruge Max Le Chinois som en fantastisk flot frugtskål, vinkøler, isspand eller til smukt at udstille dine citroner i baren. 

Max Le Chinois er yderst eksklusiv og fantastisk udtryksfuld. Den er designet af Philippe Starck og udført i blankpoleret rustfrit stål med en mat finish på indersiden og fødder i messings med en flot gylden farve.  

Philippe Starck er en vores tids mest kreative og originale designere. Han født i Paris og har vundet utallige priser for sit arbejde. Han henter inspiration fra flere lande rundt om i verden, blandt andet Japan, USA, Tyskland, Italien og naturligvis fra hans oprindelsesland Frankring. 

Materiale Rustfrit stål
Diameter 30 cm
Kategori Vinkøler
Alessi
Alessi
Danmarks største udvalg af Alessi! Alessi er italiensk design, når det er allerbedst! Firmaet er grundlagt i 1921 af Giovanni Alessi, og startede som et lille værksted, der fokuserede på at producere service af messing, nikkel og sølv. I dag er firmaet drevet af 3. generation af Alessi-familien og der skabes stadig unikke designklassikere, som er kendt og elsket verden over.

Se flere produkter fra Alessi

0 Anmeldelse

0.0 stjerner
(0 Anmeldelse)
5 ★★★★★ (0)
4 ★★★★☆ (0)
3 ★★★☆☆ (0)
2 ★★☆☆☆ (0)
1 ★☆☆☆☆ (0)
Du kan ikke skrive en anmeldelse, fordi du ikke er logget som kunde