Ref: 11-90025

- EAN: 8003299024308

Alessi Max Le Chinois Champagnekøler

Fra Alessi

Alessi Max Le Chinois Champagnekøler

Leveringstid 6-10 dage
Gratis levering på dette produkt

2.700,00 DKK

Max Le Chinois fra Alessi et resultat af æstetik og funktionalitet, der mødes på bedste måde. Der findes en lang række af anvendelsesmuligheder med Max Le Chinois, fordi champagnekøleren kommer med en indsats, der forvandler det om til en skål.

Produktbeskrivelse

Max Le Chinois fra Alessi et resultat af æstetik og funktionalitet, der mødes på bedste måde. Der findes en lang række af anvendelsesmuligheder med Max Le Chinois, fordi champagnekøleren kommer med en indsats, der forvandler det om til en skål.

Du kan desuden bruge Max Le Chinois som en fantastisk flot frugtskål, vinkøler, isspand eller til smukt at udstille dine citroner i baren. 

Max Le Chinois er yderst eksklusiv og fantastisk udtryksfuld. Den er designet af Philippe Starck og udført i blankpoleret rustfrit stål med en mat finish på indersiden og fødder i messings med en flot gylden farve.  

Philippe Starck er en vores tids mest kreative og originale designere. Han født i Paris og har vundet utallige priser for sit arbejde. Han henter inspiration fra flere lande rundt om i verden, blandt andet Japan, USA, Tyskland, Italien og naturligvis fra hans oprindelsesland Frankring. 

Tekniske specifikationer

Materiale Rustfrit stål
Diameter 30 cm
Alessi
Alessi
[vc_row][vc_column width="1/3"][vc_column_text] Alessi Stempelkander   [/vc_column_text][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text] Alessi Elkedler [/vc_column_text][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text] Alessi  Tekander [/vc_column_text][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/1"][vc_separator...

Se flere produkter fra Alessi

0 anmeldelser af Alessi Max Le Chinois Champagnekøler

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse