Ref: 12U-17325

- EAN: 032622025703

Luigi Bormioli Mixology Mixerglas 0,75L

Fra Luigi Bormioli

Luigi Bormioli Mixology Mixerglas 0,75 L

Leveringstid 2-4 hverdage

149,95 DKK

Luigi Bormioli Mixology Mixerglasset er et praktisk hjælpemiddel, når du skal lækre mixe drinks og cocktails. Glasset har en kapacitet på 0,75 liter.

Produktbeskrivelse

Luigi Bormioli Mixology Mixerglasset er et praktisk hjælpemiddel, når du skal lækre mixe drinks og cocktails. Glasset har en kapacitet på 0,75 liter.

Mixerglasset er udført af det utroligt holdbare og modstandsdygtige SON.hyx krystalinglas, som er fuldstændigt transparent og fri for bly. Luigi Bormiolis glas er kendt for sin styrke og holdbarhed overfor stød og vrid - fx giver de 25 års garanti på skår og misfarvning.

Mixology serien består af flasker, glas og karafler i kraftigt og smukt facetteret glas - et must have i hjemmebaren. Serien er udviklet i samarbejde med Yuri Glemini, som er en af Milanos mest anerkendte bartendere.

Tekniske specifikationer

Kapacitet 0,75 L
Farve Gennemsigtig
Serie Mixology
Materiale SON.hyx® krystalinglas
Diameter 11,5 cm
Højde 14,3 cm
Luigi Bormioli
Luigi Bormioli
Italiensk glas af højeste kvalitet - Luigi Bormioli Luigi Bormioli er et anerkendt italiensk glasværk, der ligger i Parma og Abbiategrasso nær Milano. Glasværket er kendt for at være den første, der kunne blæse bæger og stilk ud i et på maskine. Glasværket er specialiseret i at producere flasker til parfume og spiritus såvel som service - herunder vin- og drikkeglas, karafler og meget mere. I dag har Luigi Bormioli mere end 1000 ansatte og der produceres 250 millioner  enheder om året...

Se flere produkter fra Luigi Bormioli

0 anmeldelser af Luigi Bormioli Mixology Mixerglas 0,75 L

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse