Ref: 12U-17343

- EAN: 032622025765

Luigi Bormioli Mixology Gaveæske 5-dele

Fra Luigi Bormioli

Luigi Bormioli Mixology Gaveæske 5-dele

Leveringstid 2-4 hverdage

689,95 DKK

Luigi Bormioli Mixology gaveæsken består af tre stænkflasker, en spiritusflaske og et mixerglas til at lave lækre drinks og cocktails - perfekt til hjemmebaren!

Produktbeskrivelse

Luigi Bormioli Mixology gaveæsken består af tre stænkflasker, en spiritusflaske og et mixerglas til at lave lækre drinks og cocktails - perfekt til hjemmebaren!

Stænkflaskerne har en kapacitet på 0,1 liter og  bruges til opbevaring og skænkning af forskellige typer væsker, som man kun skal bruge nogle få dråber af - dette kunne fx være sirup, saft og lignende, der tilsættes drinks eller desserter for at give smag.

Spiritusflasken har en kapacitet på 0,5 liter og bruges til opbevaring af den type spiritus, der skal bruges til dine yndlingsdrinks, mens mixerglasset med en kapacitet på 0,75 liter anvendes til blanding og servering.

Mixology serien består af flasker, glas og karafler i kraftigt og smukt facetteret glas - et must have i hjemmebaren. Serien er udviklet i samarbejde med Yuri Glemini, som er en af Milanos mest anerkendte bartendere.

Tekniske specifikationer

Kapacitet 0,1L / 0,5L / 0,75L
Farve Gennemsigtig
Serie Mixology
Materiale Glas, rustfrit stål, kork
Luigi Bormioli
Luigi Bormioli
Italiensk glas af højeste kvalitet - Luigi Bormioli Luigi Bormioli er et anerkendt italiensk glasværk, der ligger i Parma og Abbiategrasso nær Milano. Glasværket er kendt for at være den første, der kunne blæse bæger og stilk ud i et på maskine. Glasværket er specialiseret i at producere flasker til parfume og spiritus såvel som service - herunder vin- og drikkeglas, karafler og meget mere. I dag har Luigi Bormioli mere end 1000 ansatte og der produceres 250 millioner  enheder om året...

Se flere produkter fra Luigi Bormioli

0 anmeldelser af Luigi Bormioli Mixology Gaveæske 5-dele

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse