Ref: 45-019-1

- EAN: 5709846000247

Stelton AJ glasbakker 6 stk.

Fra Stelton

Stelton AJ glasbakker 6 Stk

Leveringstid 2-4 hverdage

449,95 DKK

Undgå at lave ringe på dit bord med disse Stelton glasbakker fra Arne Jacobsen Cylinda-serien. Glasbakkerne er designet med minimalistisk elegance.

Produktbeskrivelse

Cylinda-Line serien er designet for Stelton af den danske designer Arne Jacobsen. Fælles for hele serien er den stilrene og skulpturelle formgivning, der gør serien elegant og minimalistisk.

 

Undgå at lave ringe på dit bord med disse Stelton glasbakker fra  Arne Jacobsen Cylinda-serien. Glasbakkerne er designet med minimalistisk elegance, og leveres med en diskret holder som du kan stable dine glasbakker på.
 

Stelton glasbakker mål
Højde: 3 cm
Diameter: 8,5 cm 

Tekniske specifikationer

Farve Stål
Serie Cylinda-Line
Materiale Rustfrit stål
Diameter 8,5 cm
Stelton
Stelton
Skandinavisk design i verdensklasse - se udvalget af Stelton her Med en målsætning og mission om at være enhver forbrugers førstevalg, når det gælder godt og berigende design, er Stelton et af de førende indenfor skandinavisk design til hjemmet - og med rette! Stelton har mere end 50 års erfaring indenfor design og produktion, og sælges pt i over 50 lande. Stelton er et design-brand, der er stiftet i 1960 af Niels Stellan Høm og Carton Madelaire, og navnet Stelton er en...

Se flere produkter fra Stelton

0 anmeldelser af Stelton AJ glasbakker 6 Stk

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse