Alessi Juicy Salif Citruspresser Billigst på PriceRunner

Fra Alessi

Alessi Juicy Salif Citruspresser

Leveringstid 6-10 hverdage


720,00 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)

Eksempler

Alessi Juicy Salif er en ikonisk citruspresser designet af Philippe Starck!


Produktbeskrivelse

Alessi Juicy Salif er en ikonisk citruspresser designet af Philippe Starck - et moderne designikon med en fast plads på Museum of Modern Art i New York!

Philippe Starck fik ideen til citruspresseren mens han ventede på sin frokost i Italien, og de første skitser blev tegnet på restaurantens papirsbordskåner, som i dag er udstillet på Alessi Museet.

Juicy Salfi citruspresseren er designet i slutningen af 80’erne og kom på markedet i 1990. Citruspresseren er udført i aluminium og er nærmest skulpturel med sin dråbeformede krop og tynde kurvede ben. 

Placer citruspresseren på bordet, stil et glas under, hold fast i et af benene og pres den ønskede citrusfrugt ned over den øverste del af kroppen. Saften vil nu løbe ned langs kroppens riller og løbe ud ved spidsen.

Philippe Starck er en fransk arkitekt og designer, der startede sin karriere i 80’erne og som i dag er kendt for interiør produkter, lamper, møbler, bygninger mm. Starck har skabt produkter for en lang række anerkendte og store mærker herunder Alfi, Adidas, Alessi, Kartell, Mac Laren, Vitra og mange flere.

Alessi
Alessi
Danmarks største udvalg af Alessi! Alessi er italiensk design, når det er allerbedst! Firmaet er grundlagt i 1921 af Giovanni Alessi, og startede som et lille værksted, der fokuserede på at producere service af messing, nikkel og sølv. I dag er firmaet drevet af 3. generation af Alessi-familien og der skabes stadig unikke designklassikere, som er kendt og elsket verden over.

Se flere produkter fra Alessi

1 anmeldelser af Alessi Juicy Salif Citruspresser

5 stjerner

(1 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (1)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse

Stjerner
06/10 2021
Verificeret køber

Citruspresser

Meget fin ekspedition og super god service