• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
  • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
  • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
  • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Gastronoma Blender 2L

Leveringstid: 2-4 hverdage

Gratis levering på dette produkt

1 395,00 DKK


Ref: 55-18180001
EAN: 570442001682

Gastronoma blenderen er et oplagt redskab til en hurtig smoothie, en hjemmelavet pesto eller mange andre ting. Maskinen fylder ikke for meget på køkkenbordet, så den er let at gå til.

Maskinen kører på en kraftig 2000W motor og arbejder med 6 stk store knivblade i rustfrit stål. Disse har en maximal roteringshastighed på 32.000 runder i minuttet. På motorenheden i rustfrit stål lyser de seks forskellige intelligente modes i lys op, herunder suppe, sauce, grøntsager, knuser, smoothie og pulsering. Her finder du også LED-oplyste knapper, som du bruger til at betjene blenderen. Her kan du bl.a. vælge imellem de 10 hastigheder samt se timeren, der måler op til 5 minutter. Under bunden sidder skridsikre fødder, så blenderen står stabilt placeret på bordet.

Selve kanden er udført i Tritan og BPA-fri plast og har en max. kapacitet på 3 liter men en brugskapacitet på 2 liter. På denne sidder gummihåndtaget så kanden er rar at holde ved. Med blenderen følger desuden en nedstopper, så du kan sikre et jævnt blandet resultat. Denne kan du blot stikke igennem dryphullet i låget, hvori du også let kan tilføje ekstra ingredienser mens du blender. 

Kapacitet 2 L
Materiale Tritan plastik
Materiale BPA-fri plast
Materiale Stål
Strømforbrug (Effekt) 2000 W

Om Gastronoma

Gastronoma
Vis alle produkter fra Gastronoma

0 anmeldelser af Gastronoma Blender 2L

Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Andre produkter i samme kategori: