Ref: 12X-19210

- EAN: 5413184123314

Spar 17%
KitchenAid Mini-foodprocessor Creme

Fra KitchenAid

KitchenAid Mini-foodprocessor Creme

Leveringstid 1-2 hverdage
Gratis levering på dette produkt

999,95 DKK

1.199,00 DKK

Spar 199,05 DKK

KitchenAid Mini-foodprocessoren er en kompakt og praktisk minihakker til håndtering af frugt, grøntsager, nødder, dressing, sauce mm.

Produktbeskrivelse

KitchenAid Mini-foodprocessoren er en kompakt og praktisk minihakker til håndtering af frugt, grøntsager, nødder, dressing, sauce mm.

 

Mini-foodprocessoren er udstyret med en roterende kniv udført i rustfrit stål, som ved blot et tryk på en knap lynhurtigt hakker, blander og purerer med præcision - perfekt til hverdagsbrug. 

 

Den kompakte størrelse på mini-foodprocessoren gør den perfekt til ethvert køkken. Du styrer processen ved hjælp af kontakten på fronten, som kan justeres i to hastigheder (2450-3450 rpm) afhængigt af, hvor fint ingredienserne skal skæres - perfekt til fx salater, hummus, sauce og dressing.

 

Skålen, kniven og låget kan vaskes i opvaskemaskinen. Låget er udstyret med en praktisk åbning, så du let kan tilføje flere ingredienser mens maskinen kører.

 

Medfølgende tilbehør til KitchenAid Mini-foodprocessor

 • 0,83L skål
 • Låg med åbning til tilføjelse af ingredienser
 • Universalkniv i rustfrit stål

Tekniske specifikationer

Kapacitet 0,83 L
Farve Creme
Materiale Rustfrit stål, plastik
Garanti 2 år
Strømforbrug (Effekt) 240 W
Dimensioner 22,2 x 17,8 x 14,3 cm
KitchenAid
KitchenAid
Husholdningsapparater af høj kvalitet fra KitchenAid Hos Rigtig Kaffe finder du KitchenAids eksklusive og utroligt lækre husholdningsprodukter - den bedste form for køkkenhjælp, man kan få! KitchenAid er et amerikansk mærke, som uden tvivl er mest kendte for deres ikoniske og elegante Artisan standmixer - se alle KitchenAid standmixere her . I 1919 blev KitchenAid grundlagt i Michigan, USA, og samme år blev standmixeren H-5 introduceret. I 1930 kom K-modellen på markedet, som er...

Se flere produkter fra KitchenAid

0 anmeldelser af KitchenAid Mini-foodprocessor Creme

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse