KitchenAid Artisan Power Plus Blender Rustik Sort

Leveringstid: 2-4 hverdage

Gratis levering på dette produkt

6 999,00 DKK

Finansiering over 10-60 måneder - læs mere her!

Eksempler

Sparxpres


Ref: 37E-8270EBK
EAN: 5413184201715

KitchenAid Artisan Power Plus blenderen er en af markedets mest kraftfulde blendere med en kapacitet på 1,65 liter og en formstøbt metalbase, som gør den robust og utroligt solid. 

 

Motoren har 3,5 HK, som sikrer maksimal ydelse og som klarer selv de hårdeste ingredienser. Hurtigt og effektivt blendes fx frossen frugt og grøntsager med et perfekt resultat.

 

De patenterede asymetriske knivblade blender fra fire forskellige vinkler og trækker enhver type ingrediens ind i blenderhvirvlen - dette sikrer et utroligt fint og konsekvent resultat.

KitchenAid Artisan Power Plus blenderen arbejder med 11 forskellige hastigheder samt Pulse og rengøringsfunktion. Der er desuden tre foruddefinerede programmer til hhv juice, smoothies samt til blendning og opvarmning af suppe på blot 5 minutter.

 

Power Plus blenderen er udstyret med en dobbeltvægget termokande, hvor den ydre væg altid er kold uanset indholdets temperatur.

 

Der medfølger en praktisk “Flex Edge tamper”, som gør det muligt at skubbe ingredienser ned og skrabe kanden. Kandens låg er udstyret med en aftagelig ingrediensmålekop, som fjernes, når Flex Edge tamperen anvendes, samt når du har brug for at tilføje flere ingredienser.

 

 • Rengøringsfunktion
 • 1,65L dobbeltvægget glaskande med låg og hank
 • Aftagelig målekop i låget
 • Justerbar hastighed & Pulse
  Kapacitet1,65 L
  FarveSort
  DobbeltvæggetJa
  Garanti10 år
  Dimensioner23,1 x 26,7 x 44,9 cm

  Om KitchenAid

  KitchenAid
  Vis alle produkter fra KitchenAid

  0 anmeldelser af KitchenAid Artisan Power Plus Blender Rustik Sort

  Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
  Skriv en anmeldelse

  Andre produkter i samme kategori: