Serviceværkstedet holder lukket i uge 29, 30 og 31. Man kan derfor ikke indlevere maskiner i denne periode.

Læs mere her

Ref: 12X-20762

- EAN: 5413184201746

KitchenAid Artisan Power Plus Blender Rød Metallic

Fra

KitchenAid Artisan Power Plus Blender Rød Metallic

Leveringtid 2-4 hverdage
Gratis levering på dette produkt

6.999,00 DKK

KitchenAid Artisan Power Plus blenderen er en af markedets mest kraftfulde blendere med en kapacitet på 1,65 liter og en formstøbt metalbase, som gør den robust og utroligt solid. 

Produktbeskrivelse

KitchenAid Artisan Power Plus blenderen er en af markedets mest kraftfulde blendere med en kapacitet på 1,65 liter og en formstøbt metalbase, som gør den robust og utroligt solid. 

 

Motoren har 3,5 HK, som sikrer maksimal ydelse og som klarer selv de hårdeste ingredienser. Hurtigt og effektivt blendes fx frossen frugt og grøntsager med et perfekt resultat.

 

De patenterede asymetriske knivblade blender fra fire forskellige vinkler og trækker enhver type ingrediens ind i blenderhvirvlen - dette sikrer et utroligt fint og konsekvent resultat.

KitchenAid Artisan Power Plus blenderen arbejder med 11 forskellige hastigheder samt Pulse og rengøringsfunktion. Der er desuden tre foruddefinerede programmer til hhv juice, smoothies samt til blendning og opvarmning af suppe på blot 5 minutter.

 

Power Plus blenderen er udstyret med en dobbeltvægget termokande, hvor den ydre væg altid er kold uanset indholdets temperatur.

 

Der medfølger en praktisk “Flex Edge tamper”, som gør det muligt at skubbe ingredienser ned og skrabe kanden. Kandens låg er udstyret med en aftagelig ingrediensmålekop, som fjernes, når Flex Edge tamperen anvendes, samt når du har brug for at tilføje flere ingredienser.

 

 • Rengøringsfunktion
 • 1,65L dobbeltvægget glaskande med låg og hank
 • Aftagelig målekop i låget
 • Justerbar hastighed & Pulse

Tekniske specifikationer

Kapacitet 1,65 L
Farve Rød
Dobbeltvægget Ja
Garanti 10 år
Dimensioner 23,1 x 26,7 x 44,9 cm
KitchenAid
KitchenAid
Husholdningsapparater af høj kvalitet fra KitchenAid Hos Rigtig Kaffe finder du KitchenAids eksklusive og utroligt lækre husholdningsprodukter - den bedste form for køkkenhjælp, man kan få! KitchenAid er et amerikansk mærke, som uden tvivl er mest kendte for deres ikoniske og elegante Artisan standmixer - se alle KitchenAid standmixere her . I 1919 blev KitchenAid grundlagt i Michigan, USA, og samme år blev standmixeren H-5 introduceret. I 1930 kom K-modellen på markedet, som er...

Se flere produkter fra KitchenAid

0 anmeldelser af KitchenAid Artisan Power Plus Blender Rød Metallic

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse