• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
  • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
  • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
  • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg
Søg i bloggen
Tilmeld dig vores nyhedsmail!
Besøg butikken

Skanderborg
Godthåbsvej 73
8660 Skanderborg

Mandag - fredag: 09.00-17.00
Lørdag: 10.00-14.00

Se mere info her.

Rigtig Kaffe
  • Returret 14 dages fortrydelsesret
  • Sikkerhed 3D secure - for din sikkerhed
  • Gratis levering Ved køb over kr. 699,-
  • Rådgivning og service Vi er autoriseret forhandler
  • Butik i Skanderborg Oplev et univers af kaffe
  • Egen YouTube kanal Med guides og produkt videoer
  • Afsendelse fra eget lager Bestil inden 15.30 og vi sender samme dag


Hos Rigtig Kaffe kan du betale med MobilePay

Iskaffe - Lækker og forfriskende!

Udgivet: 11/06 2015
Kategorier: Opskrifter , Tips & guides

Iskaffe er en populær drik, som er hel fantastisk i sommervarmen. Der findes en lang række færdige produkter, men vi foretrækker selvfølgelig at lave den selv!

 

Hvor iskaffen oprindeligt stammer fra, ved man ikke med sikkerhed, men der er en teori om, at den stammer fra en fransk drik, der hedder Mazagran, som består af espresso, citron og isterninger. 

 

Iskaffe er for alvor blevet populær efter de mange cafeer og coffeeshops har præsenteret den kolde drik, og det er ganske nemt at lave sin helt egen iskaffe! Den kan laves på mange forskellige måder, men vi foretrækker koldbrygning, da dette giver en iskaffe med en lækker, kraftig og rig smag uden bitterhed. Hos Rigtig Kaffe har vi fået den smarte Bodum Bean iskaffebrygger i sortimentet, som gør det endnu lettere at brygge sin iskaffe.

 

  1. Tilføj ca. 12 skefulde groftmalet kaffe (ske medfølger)
  2. Fyld kanden halvt op med koldt vand og rør rundt i ca 30 sekunder
  3. Fyld nu kanden helt op - højest 1,5cm fra kanten
  4. Sæt låget uden stempel på og stil kanden i køleskabet i 6-12 timer
  5. Fjern låget, sæt stempellåget på og pres langsomt ned

 
Server iskaffen over isterninger, med mælk eller vand alt efter, hvad du er til. Har du en sød tand kan vi anbefale en smule sirup - prøv fx kokos, vanilje, karamel eller chokolade. Kun fantasien sætter grænsen.