• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
  • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
  • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
  • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg
Søg i bloggen
Tilmeld dig vores nyhedsmail!
Besøg butikken

Skanderborg
Godthåbsvej 73
8660 Skanderborg

Mandag - fredag: 09.00-17.00
Lørdag: 10.00-14.00

Se mere info her.

Rigtig Kaffe
  • Returret 14 dages fortrydelsesret
  • Sikkerhed 3D secure - for din sikkerhed
  • Gratis levering Ved køb over kr. 699,-
  • Rådgivning og service Vi er autoriseret forhandler
  • Butik i Skanderborg Oplev et univers af kaffe
  • Egen YouTube kanal Med guides og produkt videoer
  • Afsendelse fra eget lager Bestil inden 15.30 og vi sender samme dag


Hos Rigtig Kaffe kan du betale med MobilePay

Opskrift på espresso is

Udgivet: 04/04 2014
Kategorier: Opskrifter

Ingredienser Espresso is:

3 dl fløde - 2 dl mælk - 3 æggeblommer - 1 dl sukker - 1 stang vanilie - 2,5 dl kold espresso

 

Sådan gør du:

Hæld fløde, mælk og vanilje i en gryde og opvarm det. Tag gryden af lige inden væsken rammer kogepunktet. Bland æggeblommer og sukker i flødeblandingen.

  

Tilføj det nu kolde espressoshot og køl herefter massen ned inden det kommes i ismaskinen. Jo koldere massen er, jo hurtigere kan ismaskinen fryse den ned.

 

Hæld det hele i maskinen og kør! Afhængig af ismaskine kan du derefter have en lækker is på kun 20-40 minutter.

 

Server f.eks i en stor kop og pynt med hele kaffebønner for et lækkert og anderledes look.