• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
  • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
  • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
  • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Gin, tonic og tilbehør

Gin, tonic og tilbehør Vis stort billede
Leveringstid: 2-4 hverdage

69,95 DKK


Skriv på ønskelisten

Ref: 23-10107
EAN: 9788763846547

Gin, tonic og tilbehør er en lille, fin lommebog, som er skrevet til den glade og nysgerrige gindrikker! En super fin gaveidé til gin-entusiasten.

Bogen guider dig igennem ginens fascinerende verden og beskriver 48 forskellige gins og deres kendetegn. Du vil ligeledes lære om ginens historie, og hvordan du laver den perfekte Gin & Tonic.

“Gin, tonic og tilbehør” er skrevet af Iben Diamant, der ejer bloggen WhyNotGin.

Forlaget skriver

Gin er in, så in . og gin er ikke bare gin. Hver enkelt mærke har sit særpræg, der kan understreges med et særligt mix af ingredienser. Iben Diamant er en begejstret ginamatør og fortæller i sin bog om typer, mærker og tilbehør, glas og gear.

 

Her er ginnens historie, introduktion til de faglige termer, alt om de forskellige ´botanicals´ - de smagsstoffer, der efterlader  deres aroma i den rene alkohol og giver forskellige typer gin deres særpræg. Om destillerierne, og Ikke mindst byder Iben Diamant på en klassiske og nye drinksopskrifter og fortæller, hvordan man finde frem til sin helt egen ginstil. 

En lille fin bog til alle dem, der vil vide lidt mere om deres favoritdrik, men ikke for meget. En tonic skal fremhæve og understrege ginnens mange nuancer, så den kompletterer drinken. Dette helt særlige er traditionelt og historisk set en bitterhed fra kinin og citrus, men det kan også være sødme, vand og sidst, men bestemt ikke mindst de skønne bobler.

Forlag Rosinante & Co.
Sidetal 108
1. udgivelsesdato 07-10-2016
Sprog Dansk

0 anmeldelser af Gin, tonic og tilbehør

Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Andre produkter i samme kategori: