• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
  • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
  • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
  • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Gin - historie, opskrifter, ginkartotek

Gin - historie, opskrifter, ginkartotek Vis stort billede
Leveringstid: 1-2 hverdage

299,95 DKK


Skriv på ønskelisten

Ref: 23-10108
EAN: 9788763851404

Gin - historie, opskrifter, ginkartotek er en spændende og utroligt flot bog, der gennemgår alt, du skal vide om den populære og trendy gin!

Bogen er forfatterens 2. bog om gin, og denne er meget større og mere omfattende end forgængeren. Du vil bl.a. blive ført igennem historiens mest ikoniske gin-cocktails, et gin-map i London, ginhjul og meget mere. Det store ginkartotek strækker sig over mere end 100 forskellige gins, så du kan finde inspiration til din næste flaske.

“Gin - historie, opskrifter, ginkartotek” er skrevet af Iben Diamant, der ejer bloggen WhyNotGin.

Forlaget skriver

Efter succesen med den lille handy Gin, tonic og tilbehør åbner Iben Diamant nu portene til et større, spændende ginunivers, hvor man virkelig får noget at vide om den herlige alkohol. Den begejstrede ginamatør indvier os i sin passion for yndlingsalkoholen og fører os gennem ginnens historie, inviterer os med på destillerier og viser de forskellige måder at fremstille gin på. De faglige termer forklares, så man kan nørde med sin ginviden - fx  'botanicals' - de smagsstoffer, der efterlader deres aroma i den rene alkohol og karakteriserer de forskellige typer gin. 

I bogens store, omfattende ginkartotek kan man slå op og se, hvad der kendetegner de enkelte ginmærker, så man kan matche dem med en tonic, der understreger egenarten. 

Gin er den alkohol, der mixes i flest drinks, og Iben byder på spændende G&Ts og klassiske cocktails med gin som hovedaktør. Hun har også inviteret en række bartendere til at mixe deres egen yndlingsgindrink. Bogen sluttes af med nogle mere praktiske sider om tilbehør, glas og gear.

Forlag Rosinante & Co.
Sidetal 224
1. udgivelsesdato 01-09-2017
Sprog Dansk

0 anmeldelser af Gin - historie, opskrifter, ginkartotek

Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Andre produkter i samme kategori: