• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
  • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
  • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
  • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Isdrinks

Tilbud Isdrinks Vis stort billede
Leveringstid: 1-2 hverdage

100,00 DKK

-29,95 DKK 129,95 DKK


Ref: 23-10109
EAN: 9788793430556

Isdrinks er en spændende og flot opskriftsbog med udsøgte isdrinks, der er en dessert værdig! Opskrifterne er med og uden alkohol, og vil med sikkerhed imponere enhver.

Opskrifterne er kategoriseret efter årstiderne, som de passer til, og i hver opskrift er en udførlig vejledning til både den hjemmelavede is og isdrinken.

Bogen er skrevet af Vibeke Bengtson og Jonas Bohn, der siden 2008 har drevet Bornholms Ismejeri i Svaneke, hvor der produceres egen is, som serveres på traditionel vis og som lækre isdrinks. 

Forlaget skriver

En nytænkende isbog med cocktails og drinks serveret elegant med hjemmelavet is i stedet for isterninger.

Bogen kommer både rundt om den traditionsrige amerikanske Ice cream float, traditionelle cocktails og forfatternes egne signaturdrinks. Her er fx Cubansk mojito med sorbet af friske mynteblade, Lumumba med chokoladeis, rom og fløde-skum samt Aperol spritz med mandarinsorbet. Og med en hjemmelavet sorbet af ingefær og lime kreeres måske verdens bedste Dark ’n’ stormy.  

Henved 40 lækre opskrifter giver inspiration til at gå i køkkenet og lave sin egen is til de fantasifulde isdrinks. For det er nemt at lave festlige og effektfulde drinks, der imponerer – med ganske få forberedelser. Alle drinks er eventyrligt pyntet med blomster og andre fine detaljer.

Forlag muusmann'forlag
Sidetal 100
1. udgivelsesdato 11-11-2016
Sprog Dansk

0 anmeldelser af Isdrinks

Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Andre produkter i samme kategori: