• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
  • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
  • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
  • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Bartenderens Cocktails

Bartenderens Cocktails Vis stort billede
Leveringstid: 1-2 hverdage

269,95 DKK


Ref: 23-10110
EAN: 9788740045628

"Bartenderens Cocktails - de bedste opskrifter på klassiske og nye drinks" er en utroligt gennemarbejdet, detaljeret bog med smukke billeder.

Bogen gennemgår alt, hvad man behøver at vide om bartenderens verden, vigtige ingredienser og must-have udstyr. Bogen rummer spændende viden om at mixe drinks, og gennemgår lækre opskrifter på klassiske drinks og cocktails samt nogle af forfatternes egne personlige opskrifter.

Brug bogen som opslagsværk og inspirationskilde, når du skal imponere dine gæster med hjemmelavede cocktails til velkomstdrinks, eller når der skal holdes stor fest.

Forlaget skriver

En bog til alle, der gerne vil byde gæster velkommen med en velsmagende og veltillavet cocktail.

Med Bartenderens cocktails byder de to kyndige bartendere Nicklas Jørgensen og Jeppe Nothlev velkommen inden for i en vidunderlig verden af cocktails, bartending og spiritusnørderi.

Her finder man opskrifterne på alle de klassiske cocktails; fra den notoriske Margarita til Old Fashion, Whiskey Sour, Sidecar, Daiquiri og Mojito. Men de to bartendere løfter også sløret for de bedste af deres egne nye cocktails, hvoraf en del har nordisk inspiration, og flere har vundet priser både herhjemme og i udlandet med navne som Summertime Madness, Evergreen Sour og Sweet Effort.

Bogen har en udførlig introduktion til bartenderens univers i form af glastyper og det gode, anvendelige udstyr, en gennemgang af forskellige teknikker samt et væld af tips og tricks. De to bartendere øser desuden ud af deres store viden om de forskellige typer spiritus – om oprindelse, klassifikation, smagssammensætning og ikke mindst hvilke cocktails, de forskellige typer kan indgå i.

Med denne bog kan man hurtigt få hjemmebaren op at køre og invitere på prisvindende cocktails hjemme i stuerne, så man kan imponere sine gæster med fantastiske cocktails. Sidst men ikke mindst bliver man udstyret med de bedste forudsætninger til at begå sig på enhver cocktailbar ude i byen. Bogen er blevet til i et samarbejde med Cocktail Studio.

Forlag Politikens Forlag
Sidetal 240
1. udgivelsesdato 17-05-2018
Sprog Dansk

0 anmeldelser af Bartenderens Cocktails

Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Andre produkter i samme kategori: