Stelton Emma Brødrister Grå

Leveringstid: 1-2 hverdage

Gratis levering på dette produkt

1 199,00 DKK


Ref: 45-x-222-1
EAN: 5709846023437

Stelton Emma brødristeren er en praktisk og utroligt smuk brødrister, som gør det hurtigt og nemt at riste brød til morgenmad, brunch, frokost osv.

Brødristeren er i samme elegante stil, som vi kender det fra den utroligt populære Emma-serie - en utroligt smuk 50’er inspireret model, som med sikkerhed vil pynte i ethvert hjem! Brødristeren er udført i lakeret rustfrit stål med bøgetræsgreb og plads til to skiver brød.

Uanset om det er rugbrød, morgenboller, franskbrød eller toastbrød du skal riste, klarer Emma brødristeren arbejdet for dig. Du kan både riste tynde og tykke skiver i brødristeren, som er udstyret med en variabel bruningskontrol, der gør det muligt at indstille i 7 niveauer - fra gyldent til mellem- eller mørkristet brød. Med bagel-funktionen rister brødristeren kun brødet på den ene side, mens den anden side blot varmes.

Den indbyggede optøningsfunktion gør det desuden muligt at tø brød op.

Steltons Emma-serie er en smuk og elegant nyhed til kaffe- og teelskere. Serien er en god blanding af retro og moderne, innovativt design til hverdagsbrug.

Seriens kendetegn er rene, enkle linjer, samt form og funktion, der går op i en højere enhed. Materialerne er stål, træ og porcelæn igennem hele serien, som kommer i lyse, blå nuancer.

  FarveGrå
  SerieEmma
  MaterialeRustfrit stål
  MaterialePlastik
  Bredde19,5 cm
  Højde20 cm
  Dybde30,5 cm

  Om Stelton

  Stelton
  Vis alle produkter fra Stelton

  0 anmeldelser af Stelton Emma Brødrister Grå

  Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
  Skriv en anmeldelse

  Andre produkter i samme kategori: