Ref: 26-593706

- EAN: 6197434739126

Spar 15%
Dualit Classic Brødrister Messing 4 Skiver

Fra Dualit

Dualit Classic Brødrister Messing 4 Skiver

Leveringstid 2-4 hverdage
Gratis levering på dette produkt

3.157,00 DKK

3.699,00 DKK

Spar 542,00 DKK

Dualits Classic brødrister er ideel til morgenmaden med familien. Brødristeren har plads til hele 4 skiver toast ad gangen, samtidig med dette er pladsen blevet større, så der er plads til større skiver toast, boller eller hvad du lige har lyst til. 

Produktbeskrivelse

Dualits Classic brødrister er ideel til morgenmaden med familien. Brødristeren har plads til hele 4 skiver toast ad gangen, samtidig med dette er pladsen blevet større, så der er plads til større skiver toast, boller eller hvad du lige har lyst til. 

Ved denne brødrister får du en flot og elegant rister, som er håndlavet i England - hvor hver model har samlerens mærke på bundpladen. Brødristeren har desuden vundet "Excellence" i Housewares Awards i 2015. 

Du kan med denne rister lave op til 130 stykker toast i timen grundet den hurtige ristning, samt du kan lave lækre sandwiches via. Dualit sandwichkurven, som kan tilkøbes her. Du kan selv indstille ristningsgraden samt antallet af sandwiches. 

Slutteligt kan du med risteren benytte optøningsfunktionen, som betyder, at du kan tage brød direkte op fra frys. 

Brødristeren har et risterum på 28mm i bredden. 

Tekniske specifikationer

Farve Messing
Krummebakke Ja
Optøningsfunktion Ja
Antal skiver 4
Serie Classic
Strømforbrug (Effekt) 2200 W
Bredde 36 cm
Højde 22 cm
Dybde 21 cm
Vægt 4,25 kg
Dualit
Dualit
Køkkenudstyr i topkvalitet - se udvalget af Dualit Dualit er grundlagt tilbage i 1945 af Max Gort-Barten, en tyskfødt iværksætter, der befandt sig i England da 2. verdenskrig brød ud. Efter fem år som soldat købte Max en lille fabrik i Camberwell med en drøm om at producere nogle af hans egne opfindelser - den første var en cocktailshaker. Efterfølgende kastede han sig over Dual-Light electric fire, hvorfra Dualit tog sit navn, men først i 1946 slog han for alvor igennem da han fik...

Se flere produkter fra Dualit

0 anmeldelser af Dualit Classic Brødrister Messing 4 Skiver

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse