• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
  • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
  • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
  • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Moomin Keramik Brødrister Med Trædetaljer og Mumi-motiv

Leveringstid: 2-4 hverdage

Gratis levering på dette produkt

1 194,00 DKK

-405,00 DKK 1 599,00 DKK


Ref: 55-19140001
EAN: 5708301003434

Den hvide Mumi-brødrister, udført i keramik er en eksklusiv tilføjelse til køkkenet, med et motiv, der igangsætter nostalgiske tanker.

Denne brødrister er en del af Moomin by Adexi, en serie af elektriske husholdningsprodukter, pyntet med de karakteristiske figurer fra Tove Janssons Mumi-univers. Mange af os kan huske Mumitroldene fra vores barndom, men de populære figurer har i de seneste år også fundet deres plads i køkkenet.

Brødristeren er et udtryk for det barnlige univers i en voksen pakke. Den er udført i keramik samt udstyret med en tekstilledning, som giver en eksklusiv fornemmelse. Knapper er lavet af lyst træ, som sammen med det keramiske materiale giver en luksusfornemmelse, men skaber samtidig et let udseende. Brødristeren er pyntet med et Mumi-motiv på siden.

Denne brødrister lader dig riste 2 skiver brød ad gangen. Den har 5 forskellige indstillinger for ristning, og betjenes let ved hjælp af de to træhåndtag. Brødristeren har desuden ledningsopbevaring i basen, så du er fri for at have ledningen liggende på køkkenbordet.

Denne brødrister er den første håndlavede i verden, der er fuldstøbt i keramik, og er dermed et unika produkt. Dette er en del af produktets identitet og charme. Der kan derfor også forekomme buler og lign. på varen. Disse er ikke reklamationsberettiget, men 14 dages fortrydelsesret er selvfølgelig altid gældende.

Farve Hvid
Antal skiver 2
Serie New Nordic
Materiale Keramik
Materiale Træ
Strømforbrug (Effekt) 950 W
Bredde 27,1 cm
Højde 19,5 cm
Dybde 17,7 cm
Vægt 2,5g

Om Moomin

Moomin
Vis alle produkter fra Moomin

0 anmeldelser af Moomin Keramik Brødrister Med Trædetaljer og Mumi-motiv

Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Andre produkter i samme kategori: