Serviceværkstedet holder lukket i uge 29, 30 og 31. Man kan derfor ikke indlevere maskiner i denne periode.

Læs mere her

Ref: 45-Z00601-3

RIG-TIG Foodie Brødrister Grå/Rosa

Fra

RIG-TIG Foodie Brødrister Grå/Rosa

Leveringtid 1-2 hverdage

399,95 DKK

RIG-TIG Foodie brødristeren er en praktisk og utroligt smuk brødrister, som gør det hurtigt og nemt at riste brød til morgenmad, brunch, frokost osv.

Produktbeskrivelse

RIG-TIG Foodie brødristeren inviterer til daglig brug med sit funktionelle og brugervenlige design. Brødristeren gør det hurtigt og nemt at riste brød til morgenmad, brunch, frokost osv.

Du kan indstille brødristeren på 7 forskellige trin, således brødet ristes præcis som du ønsker. Der er to varmelegemer i brødristen, hvilket sikrer, at der er en jævn varmefordeling under ristningen. Derudover er brødristeren udstyret med udtagelig krummebakke for nem rengøring. 

Brødristeren er fremstillet i et elegant og farverigt design, hvor farverne med sikkerhed skaber lidt ekstra glæde under madlavningen. 

Tekniske specifikationer

Farve Grå
Farve Lyserød
Krummebakke Ja
Materiale Plastik
Materiale Rustfrit stål
Strømforbrug (Effekt) 600 W
Bredde 22 cm
Højde 7,3 cm
Dybde 33 cm
RIG-TIG
RIG-TIG
RIG-TIG er funktionelt og prisvindende køkkengrej til køkkenentusiaster med fokus på funktion, design og ressourcer. Funktionalitet er i højsæde, når RIG-TIG designer sine produkter - en stor del af produkterne har spændende og innovative funktioner, hvor andre kombinerer flere funktioner i et og samme redskab for at spare plads i køkkenet. RIG-TIG bruger designere fra hele verden for at skabe stilsikre og elegante løsninger, som er inspireret af den skandinaviske minimalistiske stil...

Se flere produkter fra RIG-TIG

0 anmeldelser af RIG-TIG Foodie Brødrister Grå/Rosa

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse