Spar 22%
RIG-TIG Foodie Brødrister Sort Billigst på PriceRunner

Fra RIG-TIG

RIG-TIG Foodie Brødrister Sort

Leveringstid 1-2 hverdage


Andre varianter

349,95 DKK

449,95 DKK

Spar 100,00 DKK

RIG-TIG Foodie brødristeren er en praktisk og utroligt smuk brødrister, som gør det hurtigt og nemt at riste brød til morgenmad, brunch, frokost osv.


Produktbeskrivelse

RIG-TIG Foodie brødristeren inviterer til daglig brug med sit funktionelle og brugervenlige design. Brødristeren gør det hurtigt og nemt at riste brød til morgenmad, brunch, frokost osv.

Du kan indstille brødristeren på 7 forskellige trin, således brødet ristes præcis som du ønsker. Der er to varmelegemer i brødristen, hvilket sikrer, at der er en jævn varmefordeling under ristningen. Derudover er brødristeren udstyret med udtagelig krummebakke for nem rengøring.

Brødristeren er fremstillet i et elegant og farverigt design, hvor farverne med sikkerhed skaber lidt ekstra glæde under madlavningen. 


RIG-TIG tilbyder flotte og funktionelle produkter til køkkenentusiaster og småbørnsfamilier, til en pris der er overskuelig for alle, samtidig med at der tages hensyn til jordens begrænsede ressourcer.

RIG-TIG fokuserer på cirkulær økonom, som et tiltag mod brug og smid væk-kulturen. Kort fortalt går cirkulær økonomi ud på, at holde verdens ressourcer i et værdifuldt loop længst muligt modsat den traditionelle værdikæde, hvor man lineært forbruger ressourcer for blot at smide dem væk og bruge nye.

Hos RIG-TIG arbejdes der specifikt med tre områder inden for cirkulær økonomi; MAINTAIN-IT, SHARE-IT, RECYCLEIT – altså vedligeholdelse, deling og genbrug af produkter.

Farve Sort
Krummebakke Ja
Serie Foodie
Materiale Plastik
Materiale Rustfrit stål
Bredde 22 cm
Højde 7,3 cm
Dybde 33 cm
RIG-TIG
RIG-TIG
RIG-TIG er funktionelt og prisvindende køkkengrej til køkkenentusiaster med fokus på funktion, design og ressourcer. Du finder et bredt udvalg af deres produkter her.

Se flere produkter fra RIG-TIG

0 anmeldelser af RIG-TIG Foodie Brødrister Sort

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse