• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
  • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
  • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
  • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Chaplon Fuldmåne Te

Leveringstid: 1-2 hverdage

129,95 DKK


Ref: 51-71022157
EAN: 5704120330737

Chaplons fuldmåne te er en smuk og gyldenfarvet te, som er skabt til at give en hilsen til den buddhistiske fuldmånefest. 

Teen er en grøn te, som har en let smag af citrus og lakrids. Samtidig har den en lang og behageligt sød eftersmag. Fuldmåne teen passer til højtidens kølige og klare aftener, og den kan også nydes som iste. 

Grøn te er friske blade, som er håndplukket fra tebusken og efterfølgende tørret, men ikke iltet. Den grønne te kommer typisk fra plantager i Kina eller Japan, hvor teen har en blød smag, som blandt andet skyldes, at planterne skærmes for direkte sollys og får lov at udvikle sig langsomt.

Fuldmåne er buddhisternes højtid på Sri Lanka, hvor alle respekterer de buddhistiske leveregler. Første fuldmånedag i april er nytåret, mens Buddhas fødsel og død mindes på den vigtigste af alle fuldmåne, maj. Det specielle lys, hvor gul farve er blandet med hvid, symboliserer noget helligt i mange religioner. 

Denne te kan desuden købes som refill på 100g her, således du ikke behøver købe en ny dåse med te, hver gang du trænger til en ny, men istedet kan fylde en refill oveni din Chaplon dåse. 

  • Trækketid6 - 10 min.
  • Temperatur75-80°C
EU Økologi mærket Ja
Noter Citrus
Noter Lakrids
Trækketid 6 - 10 min.
Temperatur 75-80°C
Te type Grønne teer
Vægt 160 g

Om Chaplon

Chaplon
Vis alle produkter fra Chaplon

0 anmeldelser af Chaplon Fuldmåne Te

Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Anbefalet tilbehør

Andre produkter i samme kategori: